Referentie SportWallet

24.01.2020

Referentie SportWallet

In opdracht van de gebroeders Rüpp ontwikkelde DTT de SportWallet app. Met trots presenteren wij deze mooie referentie als gevolg van een fijne samenwerking.

"Onze keuze voor DTT is de juiste keuze geweest en dit zou ik eenieder dan ook aanraden!"

DTT ontwikkelde met veel plezier de SportWallet app. Een app waarmee je opgebouwde kilometers, in bijvoorbeeld de Strava app, omzet naar mooie kortingen in sportgerelateerde webshops. Wij delen graag de positieve ervaringen van de gebroeders Pieter en Maurits Rüpp: 

"Met een idee in ons hoofd kwamen we bij DTT uit. De eerste communicatie verliep vlot en binnen korte tijd hadden we een afspraak bij hen op kantoor. Na een aantal brainstormsessies zijn we de design en ontwikkelfase ingegaan. Het resultaat mag er zijn! Heel erg bijzonder hoe het team van DTT het idee uit ons hoofd heeft weten te vertalen zoals wij het gedachten hadden naar de daadwerkelijke app. Met dank aan de ervaring en kennis van DTT kunnen wij via een CMS de app op een simpele manier bedienen en beheren. Onze keuze voor DTT is de juiste keuze geweest en dit zou ik eenieder dan ook aanraden!"

Benieuwd naar de referenties van onze andere opdrachtgevers? Neem dan een kijkje op onze referentie pagina.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.