Update Ajax1 app goed ontvangen

25.04.2013

Update Ajax1 app goed ontvangen

De vernieuwde Ajax1 app is wederom goed ontvangen door gebruikers en de pers. De app onderging een complete make-over en kan zich nu meten met de beste sport apps van dit moment. Dit is terug te zien in de hoge waardering die de nieuwste versie van de Ajax1 app krijgt in zowel de iTunes App Store (5 sterren) als in de Google Play Store (4,5 ster). 

 

 

In de iTunes ontving de Ajax1 app een eervolle vermelding in de What’s Hot lijst onder de categorie Sport. Verder hebben zowel de Android als de iPhone/iPad app de afgelopen twee weken een permanent verblijf gekend in de top 10 in de categorie ‘sport’ in beide app stores. 

Ook de recensies van de gebruikers liegen er niet om:

  • Tom Govers, 10-7-2013 - Google Play: “Mooi en overzichtelijk. Design ook erg netjes.”
  • Fifaspeler, 21-7-2013 - iTunes: “Vijf sterren voor deze geweldige app. Zeker sinds de laatste update is ie heel makkelijk te gebruiken!
  • Laborantjes, 21-7-2013 - iTunes: “De app voor al je Ajax nieuws!! Objectieve berichtgeving, niet zoals Ajax.nl met alleen positieve berichtgeving, maar af en toe ook een kritische noot.”

De update van de Ajax1 app werd tevens opgepakt door de pers. Zo kreeg de app een publicatie op het meest belangrijke Android platform ‘Android World’, en een publicatie in de regionale nieuwskrant ‘Het Gooise Leven’.

De bekendmaking over de update op Ajax1.nl leidde ook tot enthousiaste reacties

     

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.