Welkom Jellinek- Minnesota

12.02.2020

Welkom Jellinek- Minnesota

Met trots verwelkomen wij onze nieuwe opdrachtgever: JellinekMinnesota. JellinekMinnesota is dé expert op het gebied van verslaving, preventie en behandeling.

Respect, eerlijkheid, openheid en verbondenheid

JellinekMinnesota is één van de twaalf gespecialiseerde zorgaanbieders van Arkin. In opdracht van Arkin zal DTT samen met JellinekMinnesota een app gaan ontwikkelen voor oud-deelnemers van de Minnesotabehandeling.

JellinekMinnesota biedt behandelingen aan voor mannen en vrouwen in Nederland met een alcohol-, drugs- en gokverslaving. Dit doen zij middels een behandelmethode die in Amerika is ontwikkeld: het Minnesotamodel. De methode is gebaseerd op verschillende waarden zoals respect, eerlijkheid, openheid en verbondenheid en is ontstaan vanuit de 12 stappen van de zelfhulpgroep AA (Anonieme Alcoholisten). De app zal worden ingezet om oud-deelnemers met elkaar te verbinden, zodat zij elkaar kunnen aanmoedigen wanneer dit nodig is.

Op dit moment kunnen we nog geen verdere details geven, maar er wordt hard aan de app gewerkt. Wil je ondertussen meer lezen over de Minnesotabehandeling? Klik dan hier.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.