Welkom Kruitbosch

16.08.2018

Welkom Kruitbosch

Met gepaste trots verwelkomen we onze nieuwe opdrachtgever Kruitbosch. Deze sterk groeiende organisatie is na E-bike to go onze tweede opdrachtgever in de fietsbranche. 

Toonaangevende partner voor tweewielerspecialisten

Kruitbosch is een partner voor de tweewielerspecialist in Nederland, België en Duitsland. Met meer dan 60 jaar ervaring in de fietsbranche is het bedrijf uitgegroeid tot een vaste waarde voor alles op fietsgebied. Als eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina behaalde Kruitbosch vorig jaar een record omzet.

Kruitbosch en DTT slaan de handen ineen

Eerder dit jaar lanceerde Kruitbosch een nieuwe web portal om optimaal in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar hun assortiment. Nu is het tijd om de nieuwe portal naar een hoger niveau te brengen: tijd voor een mobile portal. In DTT vond Kruitbosch de juiste partner om dit tot werkelijkheid te kunnen maken.

De mobile portal maakt het voor partners van Kruitbosch eenvoudiger om producten te bestellen. Naast een optimale user experience zal de applicatie de mogelijkheid bieden om QR- en barcodes van Kruitbosch producten te scannen. De scanner is de core functionaliteit van de applicatie, hiermee kan productinformatie worden opgehaald en kan het product meteen aan het winkelmandje worden toegevoegd.

De ontwikkeling van de applicatie is in volle gang. We’ll keep you posted!

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.