Welkom Voedingscentrum

03.01.2019

Welkom Voedingscentrum

Wij verwelkomen met trots onze nieuwe opdrachtgever, het Voedingscentrum! Dé autoriteit op het gebied van gezond, duurzaam en veilig eten.

Voedingscentrum

Voedingscentrum geeft al sinds 1941 voorlichting over goed en gezond eten. Het Voedingscentrum helpt consumenten en professionals gezonde en duurzame voedselkeuzes te maken. Een van de bekendste modellen van de organisatie is de Schijf van Vijf, maar het Voedingscentrum doet nog veel meer dan dat. 

De Kantinescan

Een ander voorlichtingsmiddel van het Voedingscentrum is de Kantinescan. Deze helpt organisaties zoals middelbare scholen, sportkantines en bedrijfsrestaurants om hun kantines gezonder in te richten. Aan de hand van een checklist kan een organisatie precies zien waar zij nu staat en waar nog (gezondheids)winst valt te behalen.

DTT zal het Voedingscentrum ondersteunen om de Kantinescan verder te verbeteren. We zijn enorm trots dat het Voedselcentrum deze samenwerking met ons aan gaat en we beginnen dan ook (zoals gebruikelijk) met veel enthousiasme aan deze nieuwe uitdaging. We'll keep you posted! 

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.