time
ma t/m vr, 9:00 - 18:00
flag-nl
NL dropdown-red
flag-nl Nederlands
email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN

Heb je vragen?

Waar vind ik beschikbare posities?

Je kan alle vacatures vinden op onze website.

Hoe kan ik solliciteren voor een baan bij DTT?

Heb je een vacature gevonden die bij jouw profiel en competenties past? Dan kan je solliciteren door op de ‘Apply now’ knop te klikken. We verzoeken je vriendelijk om het aanvraagformulier compleet in te vullen en wij zullen spoedig bij je terugkomen.

Wie kan er solliciteren voor een positie bij DTT?

Iedereen kan solliciteren voor een positie bij DTT. Wij omarmen diversiteit en moedigen iedereen aan om te solliciteren op onze vacatures, ook als je geen relevante diploma hebt maar wel beschikt over relevante ervaring. Of je geselecteerd zal worden voor een positie zal afhankelijk zijn van je competenties en vaardigheden. Het is daarnaast ook belangrijk dat je past bij de rest van het team.

Hoe verloopt de aanmeldingsprocedure bij DTT?

Stap 1: Zet de eerste stap
Wanneer je een vacature hebt gevonden die past bij jouw profiel en competenties, dan kan je solliciteren door te klikken op de ‘Apply now’ knop. HR zal jouw aanmelding binnen drie werkdagen opvolgen.

Stap 2: Laten we afspreken!
We willen je graag ontmoeten en leren kennen. We zullen een (video)gesprek van 30-minuten met HR inplannen en vertellen je wat meer over het werken bij DTT. Wij nemen ook de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Stap 3: De test
Bij DTT willen wij alle kandidaten een kans geven om bij DTT te komen werken, het maakt niet uit wat je achtergrond is. Je zult deel uitmaken van een professioneel team. Daarvoor vragen wij je vriendelijk om een test te maken. Deze test is speciaal ontwikkeld voor de vacature waarvoor je solliciteert.

Stap 4: De resultaten
Er zijn drie verschillende procedure mogelijkheden na het afronden van de test:

  1. Heb je de test succesvol afgerond? Dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek waarin we terugkomen op je testresultaten, je vaardigheden en je kennis. Als dit gesprek goed verloopt, dan heb je kans dat je binnenkort zal starten bij DTT. 
  2. De test resultaten zijn veelbelovend, maar nog niet op het juiste niveau. We zullen je vragen om feedback te verwerken van een van onze professionals. Wanneer je de feedback hebt verwerkt zullen we de test opnieuw evalueren en bekijken hoe je de feedback hebt verwerkt.
  3. De testresultaten zijn niet op het niveau om mee te kunnen werken bij DTT-projecten. Helaas zal de aanmeldingsprocedure hier beëindigen. We zullen je professionele feedback geven zodat je kan leren van deze ervaring. 

Kan ik voor een tweede keer solliciteren bij DTT?

Wij geloven erin dat mensen elke dag leren en groeien. Je kan daarom voor een tweede keer solliciteren, maar we vragen je om een jaar te wachten om meer ervaring of kennis op te doen voordat je solliciteert.

Kan ik vanuit het buitenland het sollicitatieproces doorlopen?

Dit is mogelijk, zowel het assessment als het gesprek kunnen op afstand voldaan worden.

Wat zijn de vacature deadlines?

Wij houden ons niet strikt aan bepaalde vacature deadlines.

Hoe is het om bij DTT te werken?

Wij zijn er sinds 2010 voor ondernemers en ondernemende verschilmakers. We maken app-, game- en weboplossingen voor alle type opdrachtgevers, waaronder overheidsinstanties, multinationals, gezondheidszorg, NGO’s, start-ups, investeerders en het MKB.

Wij hebben een jong en internationaal team waarin iedereen gespecialiseerd is in een ander werkveld. Wij hebben een open feedback cultuur binnen ons team, zo kunnen we samen groeien als professionals. Op vrijdag is de bierkoelkast geopend vanaf 17:00 en we bestellen altijd pizza of friet. Eens in de 3 à 4 maanden hebben wij een ‘DTT Team Social’ gepland, we gaan dan naar een restaurant, een avondje op stap of dan hebben we een andere sociale activiteit geregeld.

Wat zijn de gebruikelijke werkuren bij DTT?

Wij hebben flexibele werkuren en een flexibel beleid rondom de lunchpauzes. Wij werken 8 uur per dag van maandag tot vrijdag.

Je kan je dag tussen 08:00 en 09:30 uur beginnen en we eindigen onze dag tussen 17:00 en 18:30, dit is afhankelijk van het tijdstip waarop je je dag bent gestart. Je hebt daarnaast een pauze van 30 tot 60 minuten.

Is het mogelijk om vanuit huis te werken?

Bij ons is het mogelijk om hybride te werken, waarbij je de keuze hebt om drie van de vijf werkdagen vanuit huis te werken. We hebben een specifiek beleid voor hybride werken, waarbij dinsdag, woensdag en donderdag onze kantoordagen zijn. We vragen collega's om minstens twee van deze kantoordagen op locatie te werken. Ons kantoor is vijf dagen per week geopend, dus je bent altijd welkom om dagelijks naar kantoor te komen. De huisregels voor hybride werken variëren voor de FTE's en de stagiairs.

Zijn er mogelijkheden voor interne training en ontwikkeling bij DTT?

Ja, we hebben persoonlijke ontwikkelplannen waarbij er een persoonlijk budget beschikbaar is en we houden kennissessies om de kennis binnen het team te delen met de rest van het team.

Wat is het verschil tussen een stage en een traineeship?

Een stage is gefocust op een student die relevante werkervaring wil opdoen, meestal omdat dit een vereiste is vanuit de studie. Onze trainees zijn meestal al afgestudeerd, maar willen meer ervaring opdoen om een ‘junior’ professional te worden. De looptijd van een stage of traineeship verschilt daarnaast ook. De volgende vraag gaat hier dieper op in.

Wat is de looptijd van een stage of traineeship?

Bij DTT vinden we het belangrijk om voldoende begeleiding te geven aan stagiairs en trainees. Wij stellen daarom een minimum aan de looptijd van een stage en traineeship. Een stage heeft bij ons een looptijd van minimaal 5 maanden en een traineeship heeft een minimale looptijd van 6 maanden, maar onze voorkeur gaat uit naar 12 maanden.

Hoe ziet een stage of traineeship er bij DTT uit?

Stagiairs en trainees hebben een belangrijke rol binnen DTT. Het werk is uitdagend en als je laat zien dat je jouw taken serieus neemt, kan je een leuke positie binnen het bedrijf verdienen. Lees de verhalen van stagiairs en trainees die eerder bij DTT hebben gewerkt voor een impressie van werken bij DTT.

Wat is het salaris van een stagiaire of trainee bij DTT?

Bij stages wordt de hoogte van de (marktconforme) vergoeding in overleg bepaald, belangrijk in deze situatie is het productiviteitsniveau en de ervaring van de kandidaat. Dit kan onder meer via een test of na de test tijdens een interview worden vastgesteld. 

Bij traineeships varieert de vergoeding van een kostenvergoeding tot een ‘startsalaris’. De hoogte van de vergoeding wordt in overleg bepaald, belangrijk in deze situatie is het productiviteitsniveau en de ervaring van de kandidaat. Dit kan onder meer via een test of na de test tijdens een interview worden vastgesteld.

Op de vergoeding na biedt werken bij DTT nog andere voordelen zoals elke dag gratis snacks en fruit, een makkelijk te bereiken kantoor in het centrum van Amsterdam, team socials en VrijMiBo’s met pizza of friet.

Kan ik een baan krijgen na mijn stage of traineeship?

Een stage of traineeship is een sterke start voor een ambitieuze carrière. Je werkt voor bekende internationale en binnenlandse bedrijven. De meeste vaste werknemers die op dit moment bij DTT werken zijn begonnen als stagiair of trainee. Elk jaar krijgen vele stagiairs en trainees een parttime baan (naast de studie) of een fulltime baan aangeboden.

Ik zou graag mijn afstudeerstage bij DTT willen doen, is dit mogelijk?

Dit is zeker mogelijk. Veel stagiairs bij DTT schrijven hun scriptie en werken aan hun verplichte vaardigheden als start voor hun professionele carrière na het afstuderen.

Ik heb nog een paar onbeantwoorde vragen. Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan vragen die gerelateerd zijn aan het sollicitatieproces mailen naar apply@d-tt.nl.

Petra Pille

Meer weten over werken bij DTT?

Lieke praat graag met je verder

Stel een vraag

Stel een
vraag

arrow-white
icon-close

Stel een vraag

Heb je vragen over werken bij DTT? We zijn er om je te helpen. Vul dan het formulier in. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je vraag ontvangen en proberen deze binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op.


Of laat je telefoonnummer achter en dan contacteren wij jou.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Ongeldig telefoonnummer.

Bedankt

We hebben je verzoek ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Ongeldig telefoonnummer.
client-number-joost icon-close