Veelgestelde vragen (FAQ) rondom werken bij DTT | DTT
time
ma t/m vr, 9:00 - 18:00
flag-nl
NL dropdown-red
flag-nl Nederlands
search
SUGGESTIES
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN

Heb je vragen?

Hoe kan ik solliciteren voor een baan bij DTT?

We zijn blij dat je geïnteresseerd bent om bij DTT te komen werken! Heb je een vacature gevonden die bij jou profiel en competenties past? Dan kun je solliciteren door te klikken op de ‘Apply now’ knop. We verzoeken je vriendelijk om het aanvraagformulier compleet in te vullen en wij zullen spoedig bij je terugkomen.

Wie kan er solliciteren voor een positie bij DTT?

Bij DTT omarmen wij diversiteit. We moedigen iedereen aan om te solliciteren op onze vacatures, het maakt niet uit wie je bent of wat je achtergrond is.

Waar vind ik beschikbare posities?

Je kan alle vacatures vinden op onze website.

Hoe verloopt de aanmeldingsprocedure bij DTT?

Stap 1: Solliciteer
Wanneer je een vacature hebt gevonden die past bij jouw profiel en competenties, dan kan je solliciteren door te klikken op de ‘Apply now’ knop. HR zal jouw aanmelding binnen drie werkdagen opvolgen.

Stap 2: Laten we afspreken!
We willen je graag ontmoeten en leren kennen. We zullen een (video)gesprek van 30-minuten met HR inplannen en vertellen je wat meer over het werken bij DTT. Wij nemen ook de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Stap 3: De test
Bij DTT willen wij alle kandidaten een kans geven om bij DTT te komen werken, het maakt niet uit wat je achtergrond is. Je zult deel uitmaken van een professioneel team. Daarvoor vragen wij je vriendelijk om een test te maken. Deze test is speciaal ontwikkeld voor de vacature waarvoor je solliciteert.

Stap 4: De resultaten
Er zijn drie verschillende procedure mogelijkheden na het afronden van de test:

  1. Heb je de test succesvol afgerond? Dan zullen we je uitnodigen voor een gesprek waarin we terugkomen op je testresultaten, je vaardigheden en je kennis. Als dit gesprek goed verloopt, dan heb je kans dat je binnenkort zal starten bij DTT. 
  2. De test resultaten zijn veelbelovend, maar nog niet op het juiste niveau. We zullen je vragen om feedback te verwerken van een van onze professionals. Wanneer je de feedback hebt verwerkt zullen we de test opnieuw evalueren en bekijken hoe je de feedback hebt verwerkt.
  3. De testresultaten zijn niet op het niveau om mee te kunnen werken bij DTT-projecten. Helaas zal de aanmeldingsprocedure hier beëindigen. We zullen je professionele feedback geven zodat je kan leren van deze ervaring. 

Kan ik voor een tweede keer solliciteren bij DTT?

Bij DTT geloven we erin dat mensen elke dag leren en groeien. Je kan voor een tweede keer solliciteren, maar we vragen je om een jaar te wachten om meer ervaring of kennis op te doen voordat je solliciteert.

Hoe is het om bij DTT te werken?

We werken met passie aan de perfecte mix van technologie, strategie en creativiteit. DTT ontwikkeld apps, web oplossingen en games sinds 2010. DTT biedt uitdagend werk aan, en als je laat zien dat je jouw werk serieus neemt zal je leuke verantwoordelijkheden krijgen.

Wij hebben een jong en internationaal team waarin iedereen gespecialiseerd is in een ander werkveld. Wij hebben een open feedback cultuur binnen ons team, zo kunnen we samen groeien als professionals. Op vrijdag is de bierkoelkast geopend vanaf 17:00 en we bestellen altijd pizza of friet. Eén keer in de 3 of 4 maanden hebben wij een ‘DTT Team Social’ gepland, we gaan dan naar een restaurant, gaan een avondje op stap of hebben een andere sociale activiteit geregeld. 

Wat zijn de gebruikelijke werkuren bij DTT?

Wij hebben flexibele werkuren en een flexibel beleid voor de lunchpauzes. Wij werken van maandag tot vrijdag, 8 uur per dag. 

Je kan je dag beginnen op de tijd dat jij wilt beginnen, dit is tussen 8:00 en 9:30. We eindigen onze dag tussen 17:00 en 18:30, het hangt ervan af hoe laat je begon. Je mag een pauze van eén-uur houden tussen 12:00 en 17:00. Op woensdag maken we hier een uitzondering voor, je mag deze dag alleen een halfuur pauze nemen.

Hoe zorgt DTT ervoor om de maatregelen van het RIVM betreft COVID-19 te volgen?

Wij volgen de maatregelen van het RIVM door:

  • Het houden van 1,5 meter afstand tussen werkplekken
  • Extra schoonmaak momenten
  • Bepaald aantal mensen op kantoor
  • Zoveel mogelijk proberen thuis te werken

Wat is het verschil tussen een stage en een traineeship?

Op de looptijd na (kijk naar de volgende vraag voor duidelijkheid), is er een verschil tussen een stage en een traineeship. Een stage is gefocust op een student dat ervaring wil opdoen in een professionele werkomgeving. Trainees zijn meestal al afgestudeerd, maar willen meer ervaring opdoen om een  ‘junior’ professional te worden.

Wat is de looptijd van een stage of traineeship?

Bij DTT vinden we het heel belangrijk om voldoende begeleiding te geven aan onze stagiaires en trainees. Om dat te kunnen doen, denken wij dat het belangrijk is dat een stage minimaal 5 maanden duurt en een traineeship bij DTT moet minimaal 6 maanden duren, tot maximaal 12 maanden. 

Hoe ziet een stage/traineeship er bij DTT uit?

Stagiaires en trainees hebben een belangrijke rol binnen DTT. Als een stagiaire, krijg je de kans om jezelf te bewijzen. Er is veel uitdagend werk voor je en als je laat zien dat je jouw taken serieus neemt, kan je een leuke positie in het bedrijf krijgen. Je kan ook kijken naar de verhalen van stagiaires en trainees die bij DTT hebben gewerkt.

Wat is het salaris van een stagiaire of trainee bij DTT?

Bij stages wordt de hoogte van de (marktconforme) vergoeding in overleg bepaald, belangrijk in deze situatie is het productiviteitsniveau en de ervaring van de kandidaat. Dit kan onder meer via een test of na de test tijdens een interview worden vastgesteld. 

Bij traineeships varieert de vergoeding van een kostenvergoeding tot een ‘startsalaris’. De hoogte van de vergoeding wordt in overleg bepaald, belangrijk in deze situatie is het productiviteitsniveau en de ervaring van de kandidaat. Dit kan onder meer via een test of na de test tijdens een interview worden vastgesteld.

Op de vergoeding na biedt werken bij DTT nog andere voordelen zoals elke dag gratis snacks en fruit, een cool kantoor in het centrum van Amsterdam, sociale team evenementen en elke vrijdag hebben we drankjes met pizza of friet. 

Kan ik een werknemer positie krijgen na mijn stage/traineeship?

Een stage of traineeship bij DTT is een sterke start voor een ambitieuze carrière. Je werkt voor bekende internationale en binnenlandsen bedrijven. De meeste mensen die op dit moment bij DTT werken zijn begonnen als stagiaire of trainee. Elk jaar krijgen vele stagiaires en trainees een parttime baan (naast de studie) of een fulltime baan.

Ik zou graag mijn afstudeer stage bij DTT willen lopen, is dit mogelijk?

Ja natuurlijk! Dit is zeker mogelijk! Veel stagiaires bij DTT schrijven hun scriptie en werken aan hun verplichte vaardigheden als start voor hun professionele carrière na het afstuderen.

Ik heb nog steeds een paar vragen waar ik antwoorden voor wil. Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan altijd vragen die gerelateerd zijn op het aanmeldingsproces sturen naar apply@d-tt.nl.

Petra Pille

Meer weten?

Neem dan gerust contact op via e-mail. Wij staan je graag te woord.

Amber Wessels

Stel een
vraag

Stel een vraag
Wij staan je graag te woord
icon-close

Stel een vraag

Heb je vragen over werken bij DTT? We zijn er om je te helpen. Vul dan het formulier in. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres
Ongeldig e-mailadres
optioneel
Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.
Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres
Ongeldig e-mailadres
optioneel
Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.
Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben het bericht in goede orde ontvangen en we streven ernaar om binnen drie werkdagen te reageren.

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op.


Of laat je telefoonnummer achter en dan bellen wij jou.

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.

Bedankt

We hebben je verzoek ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.
client-number-joost icon-close