Maatwerk app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen maatwerk app laten maken bij DTT

 

Apps zijn maatwerk dat weten wij. Als app concept bedenker heb jij een idee voor ogen, jouw idee is uniek. Gelukkig hoeft jouw oplossing niet in alle opzichten gebaseerd te zijn op unieke ontwikkeling. Dit gezien het kostenplaatje. In ons uitgebreide portfolio kun je zien dat wij al veel maatwerkoplossingen hebben ontwikkeld. Met opdrachtgevers van het RIVM tot Blokster weten wij raad met bijzondere vraagstukken. We kunnen je garanderen dat we ook raad weten met die van jou.

Voor de volledigheid lichten we aan aantal voorbeelden van maatwerp apps toe. Apps waarvan de opdracht een bijzonder vraagstuk had en wij een gepaste oplossing hebben ontwikkeld.

iModels maatwerk app

Een app om modellen en modellenbureaus aan elkaar te koppelen klinkt ons als muziek in de oren. Vandaar dat wij tot vandaag de dag hard werken aan de iModels app oplossing. Dit unieke concept is een combinatie van een social medium vergelijkbaar met Instagram en een scout programma zoals Holland Next Topmodel. Bestaat zoiets al? Nee, zeker niet. Kunnen wij het maken? Ja, zeker wel. De opdrachtgever kwam bij ons met vraagstukken omtrent de ontwikkeling, design, financiering en promotie. Daar schrikken wij helemaal niet van. Dat is juist een uitdaging die wij met beiden handen aangaan. Belangrijke aspecten in de iModels app oplossing is het werken met fotoprofielen, push notificaties, chatfunctie en meer. Bekijk alle functionaliteiten van de app. 

Hoes Geocaching game

Op het game gebied zijn maatwerk oplossingen geen ondergeschoven kindje. Sterker nog, hoe unieker en origineler jouw game concept is, hoe meer kans het heeft rendabel te zijn. Een recent succesvol voorbeeld is de Hoes geocaching game. De initiatiefnemers van het Hoes concept hebben met subsidie van de gemeente deze interactieve en educatieve game gelanceerd tijdens de Utrechtse Introductieweek (UIT-week). Deze game heeft een spelelement gebaseerd op locatie. Op basis van je locatie vind je quests in de buurt. Extra nobel streven: deze maatwerk oplossing heeft als doel nieuwe studenten te informeren over soa’s. Om zo te voorkomen dat deze zich zullen verspreiden over de nieuwe lichting studenten. 

Bijna al onze apps zijn maatwerkoplossingen. Wij delen graag meer praktijkvoorbeelden met je tijdens een kennismakingsgesprek. We kunnen je hier dan ook vertellen over onze ontwikkelmethode en met je meedenken over jouw maatwerk app concept. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Maatwerk app voor jouw organisatie

 

Bij DTT denken wij graag met je mee en voorzien jou van een professioneel advies. Wij kunnen een maatwerk app ontwikkelen voor product- of bedrijfspromotie, voor intern gebruik of een app ter ondersteuning van commerciële doeleinden.

Neem een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren door de vele mogelijkheden die een maatwerk app te bieden heeft. Bij DTT helpen we je graag om jouw idee te vertalen naar een concrete app oplossing. Bel of mail gerust en maak een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor in Amsterdam om de mogelijkheden omtrent jouw maatwerk app te bespreken. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.