EFOX Parkinson's Oefeningen app overzicht
android
Oplevering: 2013, kwartaal 2

Voor de European Foundation for Health and Exercise (www.efox.nl) hebben wij de EFOX Parkinson's Oefeningen app ontwikkeld. De EFOX Parkinson's Oefeningen app is ontwikkeld voor patiënten met de ziekte van Parkinson. Met behulp van deze app, kunnen zij dagelijks nieuwe oefeningen uitvoeren die bijdragen aan een verbeterde mobiliteit.

De applicatie heeft ruim 55 video’s van hoge kwaliteit met oefeningen, bewegingsadviezen en instructies voor dagelijks gebruik in huis. Verder: een metronoomfunctie op basis van geluid en vibratie, dit ter ondersteuning van het lopen, de oefeningen en andere ritmische bewegingen. De applicatie is beschikbaar in Nederlands, Frans en Engels. Met mogelijke uitbreiding naar Italiaans en Spaans in de toekomst. 

De app is mogelijk gemaakt door de Parkinson vereniging en ParkinsonNet.

Meer EFOX? Bezoek de website.

EFOX Parkinson's Oefeningen app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

Wij doen al vanaf 2012 naar volle tevredenheid zaken met DTT voor het ontwikkelen van onze Parkinson-Oefeningen Android apps in verschillende talen. Omdat wij werken vanuit een non-profit stichting met charitatieve doelstellingen, werd vanaf het begin goed meegedacht over budgetvriendelijke oplossingen. Nadat DTT eerst een iOS app uitstekend had omgezet naar het Android platform, zijn ze nu onze vaste leverancier voor Android versies van onze app in meerdere talen. De laatste Franstalige versie heeft een complexere ontwikkelslag gemaakt waarbij DTT prima in staat was om snel en efficiënt een in-app purchase en code toegang systeem te implementeren. De medewerkers denken goed mee, zijn flexibel, snel en reageren prompt op mails en telefoontjes. Kortom, een goed bedrijf met uitstekende werknemers.

Erwin van Wegen, Senior researcher Neurorehabilitation

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.