Unity App Ontwikkelaar stage

Unity App Ontwikkelaar stage

Frank van Hoof

"Toen ik aan mijn stage bij DTT begon wist ik nog niet zo goed wat ik van de dagelijkse werkzaamheden binnen een software-bedrijf moest verwachten. Hoewel ik eerder met dergelijke bedrijven had gewerkt, was dit veelal op freelance-basis. De informele collegiale sfeer binnen DTT was dan ook een welkome afwisseling.

Als stagiair krijg je veel verantwoordelijkheid, en wordt je behandeld als een volwaardig lid van het team. Bij vragen of problemen staat altijd een collega klaar om je te helpen, en na het werk is er tijd voor gezamenlijke ontspanning en sociale activiteiten. Je krijgt hierdoor ook echt het gevoel deel uit te maken van een team, waarbij het geheel meer dan de som van de delen is.

DTT werkt met veel grote namen uit het bedrijfsleven. Naast het feit dat dit natuurlijk leuk staat op je cv, biedt het een kans om inzicht te krijgen in het soort eisen dat grote ondernemingen stellen, en traint het je om te werken met strikte deadlines.

Al met al heb ik zeer genoten van mijn stage bij DTT. Het was een leuke, leerzame tijd, waarin veel gelachen, maar ook hard gewerkt is. Ik wens toekomstige stagiars net zo’n mooie stage toe."

Meer over een stage bij DTT:

DTT blog: How tacos helped DTT Doing Things Together
Meer weten over stage lopen bij DTT? Lees dan onze blog: Doing Things Together

Bekijk onze openstaande vacatures.

Petra Pille

Meer weten?

Neem dan gerust contact op via e-mail. Wij staan je graag te woord.

Petra Forknell Penel

apply@d-tt.nl

Andere stagiaires over DTT

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op.


Of laat je telefoonnummer achter en dan contacteren wij jou.

Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.

Bedankt

We hebben je verzoek ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

client-number-joost icon-close