Back end PHP Development stage

Back end PHP Development stage

Manno Sutisna

''Ik zocht in de zomervakantie een plek waar ik mijn web development skills kon verbeteren en kon uiteindelijk terecht bij DTT als PHP developer stagiair. Het was een zeer leerzame ervaring. Ik heb geleerd om object georiënteerde programmeer technieken en design patterns toe te passen waar mogelijk om zo efficiënt mogelijke code te schrijven. Verder werd de code die ik schreef ook gereviewed door meer ervaren programmeurs bij DTT. Zij konden goed aangeven waar dingen mis gingen en waar de verbeterpunten zaten.

Ik merk dat de code die ik nu schrijf een stuk dynamischer is en ook na de stage merk ik dat ik betere code practices gebruik. De programmer opdrachten en projecten die ik op school heb, gaan me nu ook een stuk gemakkelijker af.

Verder is de sfeer bij DTT erg gezellig. Je kan met iedereen praten en je hebt er ontzettend veel internationele collega's. Er wordt veel engels gepraat zodat iedereen met elkaar kan communiceren. Verder is de vrijdagavond het leukste. Om 17:00 wordt het bier geopend en wordt er patat, frikadellen en kroketten op tafel gezet. Vanaf dan wordt er lekker nageborreld en kan je met al je collega's bijpraten. Op dit moment leer je je collega's echt kennen en dat maakt het leuk bij DTT.''

Meer over een stage bij DTT:

DTT blog: How tacos helped DTT Doing Things Together
Meer weten over stage lopen bij DTT? Lees dan onze blog: Doing Things Together

Bekijk onze openstaande vacatures.

Petra Pille

Meer weten?

Neem dan gerust contact op via e-mail. Wij staan je graag te woord.

Petra Forknell Penel

apply@d-tt.nl

Andere stagiaires over DTT

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op.


Of laat je telefoonnummer achter en dan contacteren wij jou.

Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.

Bedankt

We hebben je verzoek ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

client-number-joost icon-close