time
ma t/m vr, 9:00 - 18:00
flag-nl
NL dropdown-red
flag-nl Nederlands
email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN

Kom werken bij DTT!

In hartje Amsterdam werken aan de meest diverse projecten, samen met een veelzijdig en hecht team? Bij een digital agency waar verder dan je opleiding wordt gekeken, maar vooral ook naar je skills, motivatie en ambities? Volledig jezelf zijn en de vrijheid krijgen om je verder te ontwikkelen waarbij je persoonlijke doelstellingen centraal staan? Kom werken bij DTT!

Kom werken bij DTT!

Werken voor diverse opdrachtgevers

Bij DTT is - met de gevarieerde projecten - geen dag hetzelfde. Je ontwikkelt je continu en leert van alles over de verschillende branches. Met onze expertise op het gebied van web ontwikkeling, games en apps, bieden wij samen voor elke uitdaging een doeltreffende digitale oplossing, van praktische uitdagingen, maatschappelijke vraagstukken tot gedurfde innovaties.

Doing Things Together

Doing
Things
Together
werken-bij-dtt-team
Doing 
Things 
Together

Een groot deel van ons team is al jarenlang werkzaam bij DTT, vaak al sinds onze stagetijd. Dit is niet alleen te wijten aan de prachtige locatie dicht bij Amsterdam centraal en ons diverse portfolio, maar vooral aan het hechte, veelzijdige en behulpzame team. 

Met enthousiaste professionals, uit binnen- en buitenland en met diverse culturele achtergronden, inspireren we elkaar, bundelen we onze krachten en boosten we onze creativiteit. Als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar. We delen graag onze inzichten om de ander vooruit te helpen.

taco-work-at-dtt
taco-work-at-dtt

Wij waarderen onze collega's

Bij DTT hechten wij veel waarde aan het creëren van een gezonde werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt. Ons taco systeem is dan ook iets wat ons de afgelopen jaren heeft geholpen voor een optimale werkomgeving. 

Heeft een collega een project succesvol afgerond? Beloon diegene dan met een taco als blijk van waardering. Verdiende taco’s kunnen worden ingewisseld voor bijvoorbeeld een DTT sweater of team dinner.

Stagiaires en trainees over DTT

Unity stage Netherlands
quote

Een stage bij DTT is zeker geen meeloopstage. Stagiairs krijgen vanaf dag één verantwoordelijkheden binnen echte projecten en krijgen zo de mogelijkheid om te laten zien wat ze kunnen, d.m.v. hun bijdrage aan deze projecten. Hoewel natuurlijk niet verwacht wordt dat stagiairs met dezelfde productiviteit en kwaliteit werken als de developers bij DTT, wordt van stagiairs verwacht dat zij zelfstandig bijdragen aan de projecten. Tijdens de stage werk je binnen een hecht team met developers die altijd bereid zijn te helpen en open zijn voor vragen.

Samengevat biedt een stage bij DTT kansen om te laten zien wat je kan, maar hier moet je wel voor werken. Dit was precies wat ik zocht voor mijn afstudeerstage en met de hulp en feedback van de developers bij DTT heb ik mijn vaardigheden naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

Jonas Jansen

Unity Stage

Front-end web-development stage Netherlands
quote

Tijdens mijn stageperiode bij DTT heb ik veel geleerd over best practices en design principes voor web development. Collega’s waren altijd bereid om te helpen wanneer nodig. Ook werd ik betrokken bij verschillende projecten, en heb ik zo een goede indruk gekregen van hoe er binnen het bedrijf wordt gewerkt. Niet te vergeten is de ping pong competitie op hoog niveau.

 

 

Joep Klaassen

Front-end web-development stage

Online Marketing stage Netherlands
quote

Tijdens mijn stage bij DTT ben ik op persoonlijk en professioneel gebied getransformeerd. In de eerste weken heb ik kennisgemaakt met DTT en Online Marketing. Al mijn collega's ook in andere teams hebben een cruciale rol gespeeld in hoe ik geduldig ben begeleid en mijn nieuwsgierigheid werd aangemoedigd. Tijdens mijn stage bij DTT voelde ik mij ondersteund en omringd door een team van experts die mij goed begeleiden, dit gaf mij meer zelfvertrouwen en gaf mijn progressie een boost. 

Na een tijdje kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden waaronder het maken van een social media account, het schrijven van blogs en het onderhouden van de content op de website. Deze praktijkervaring heeft mijn aanpassingsvermogen en het oplossen van problemen skills verbeterd. In de laatste maanden heb ik mij gerealiseerd hoeveel ik gegroeid ben. Het team bestaat voor mij niet alleen uit collega's maar ook vrienden. Ik wilde nog niet weg en daarom kan ik met trots zeggen dat ik de baan die ik aangeboden heb gekregen geaccepteerd heb. Ik ben enthousiast om mijn carrière hier voort te zetten en aan meerdere projecten te werken hier bij DTT.

 

Nerissa Schrijver

Online Marketing stage

Unity Stage Netherlands
quote

Tijdens mijn stage als Unity developer heb ik gewerkt aan verschillende projecten en heb ik vaardigheden zoals programmeren ontwikkeld. Over een periode van vijf maanden heb ik mijn kennis van Unity en C# vergroot door te werken aan projecten voor verschillende klanten. De uitdagende taken hebben mijn begrip over de softwareontwikkeling industrie vergroot. 

Wat deze stage echt waardevol heeft gemaakt voor mij was het team. De ervaren programmeurs en andere stagiairs waren altijd aanspreekbaar en wilden je graag helpen waardoor ik mij een echt lid van het team voelde. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik ben beter in het samenwerken en effectief communiceren.

Tijdens mijn stage heb ik aan verschillende projecten gewerkt, het laatste project waar ik aan het gewerkt was in de categorie applicatieontwikkeling en daar heb ik uiteindelijk mijn passie gevonden. Ik zou deze stage zeker aanraden aan studenten die klaar staan voor een uitdaging. Een stage bij DTT geeft je niet alleen de mogelijkheid om je te ontwikkelen maar garandeert ook een onvergetelijke ervaring. 

 

Angelina De Best

Unity stage

Back-end developer stagiaire nepal
quote

Ik heb meer dan vijf maanden stage gelopen bij DTT en hierin heb ik gewerkt aan een project voor hun klanten en dat heeft veel bijgedragen aan mijn ontwikkeling als back-end developer. Mijn collega's deelde altijd hun advies en feedback waardoor mijn soft- en professionele vaardigheden erg zijn ontwikkeld. Ik leerde onder andere nieuwe technieken die vaak gebruikt worden in back-end development die ik eerst nog niet kende. Ik ben DTT en mijn collega's erg dankbaar voor hun hulp in mijn ontwikkeling.

Bijay Sapkota

Back-end developer stage

Unity stagiaire Netherlands
quote

Ik was op zoek naar een echte uitdaging en toen kwam ik bij DTT terecht. In eerste instantie had ik gesolliciteerd voor de vacature van Game ontwikkeling en Back-end ontwikkeling. Uiteindelijk heb ik deze twee functies samengevoegd en samengewerkt aan projecten zoals het ontwikkelen van games, apps en een database. Bij DTT heb ik een leerzame periode gehad waarin ik mij niet alleen als ontwikkelaar heb ontwikkeld maar ook als persoon. 

Ik voelde mij een gewaardeerd lid van het team en kon ook altijd mijn mening en input delen en als dit van toepassing was werd er ook daadwerkelijk wat mee gedaan. Ik ben zeer dankbaar dat ik de mogelijkheid heb gehad om samen te werken met ambitieuze individuen die graag hun expertise deelde en mij goed hebben begeleid. Hun begeleiding en mentorschap hebben een belangrijke rol gespeeld in mijn ontwikkeling als developer en mijn werkwijze, ik neem alles wat ik heb geleerd graag verder mee in mijn carrière.

 

Rodrigo Bange

Unity stage

Unity stage Netherlands
quote

De stage bij DTT als Unity Developer heeft mijn ervaring in programmeren in deze korte tijd zo goed als verdubbeld. Hiedoor is mijn zelfvertrouwen zeer verbeterd, waardoor ik minder afhankelijk ben van anderen. Het Unity team heeft namelijk veel getalenteerde en gedreven ontwikkelaars die altijd bereid zijn te helpen. 

Tijdens deze stage kreeg ik de kans om aan drie projecten te werken. Mijn laatste project heeft mij laten beseffen dat ik ook een passie heb voor app development. 

Samenvattend is deze stage enorm aan te raden voor gedreven studenten die niet bang zijn voor een uitdaging. Kiezen voor een stage bij DTT zal veel groeimogelijkheden en een geweldige ervaring bieden.

Patrick Eikema

Unity stage

Back end development stage Suriname
quote

During my internship, I’ve developed a lot as a programmer. It has been a fun and educational experience these past 5 months and I will not regret my time here. Working under guidance from Arie en Dan has helped me a lot, mostly through their feedback on my work. The working environment has a very nice atmosphere and the colleagues are always pleasant and respectful with each other.

Shano Nithoer

Back end stage

Web Development stage Egypt
quote

My experience at DTT was simply fantastic! I had the chance to work on real-world projects that really put my skills to the test. It was amazing to see how much I learned and grew from tackling those challenges. I was lucky to be part of multiple projects, which helped me become even better at handling different tasks.

What made the experience truly special was the incredible camaraderie among my team members. They were so supportive and always there to help whenever I needed guidance. My team lead regularly provided valuable feedback that helped me improve and refine my work.

The working atmosphere at DTT was top-notch. It felt like a close-knit community where everyone was friendly and positive. It wasn't just about colleagues working together; it was about belonging to a supportive team that made each day enjoyable.

Overall, my time at DTT was invaluable. I not only enhanced my skills but also grew both professionally and personally. The combination of challenging projects, supportive teammates, and an inspiring working atmosphere made it an unforgettable journey of learning and self-improvement.

Abdolrahman El Hagrasy

Web Development stage

Unity stage Bulgaria
quote

My internship period in DTT as a Unity developer was varied. For around 5 months, I managed to build on my Unity/C# skills by working on client projects and assets, which in turn allowed me to get an insight into the software development industry. I will be forever grateful for the opportunity to work with experienced programmers, as well as other interns from my team too.

Valentin Dimitrov

Unity stage

Unity stage Netherlands
quote

During my internship, I have learned a lot of all the different aspects of development. The tasks I was given were challenging. Luckily the team was very approachable and always there to help. The responsibility and confidence I was given really made me feel like a part of the team. I was also able to choose a project that would fit for my personal goals. The projects were really fun and encouraging to learn new things. I can look back on a very enjoyable time here at DTT.

Lucas van Diepen

Unity stage

Front-end web developer stage Russia
quote

I started my journey as a front-end developer with the DTT without any work experience in this field. The DTT is a great opportunity to level up your technical skills and grow as a professional, feedback from your colleagues helps to move in the right direction. I appreciate that I worked in a team that loves what they do and is full of enthusiasm.
We have often team events, which are nice to remember.

Do not expect you will be here as a "typical" intern, instead, you will be a full-fledged part of the team whose opinion will be heard, and be ready to learn fast.

Marina Parinova

Front-end web developer stage

Back-end developer stage Brazil
quote

Being an intern at DTT was very rewarding. Not only was I able to do my school assignment, but I  gained a good perspective on what it is like to work on software projects as part of a team. I was given a decent amount of responsibilities, learned a lot about good programming practices and professional communication. Most importantly, my colleagues were always eager to help with any issues I’ve had. I had plenty of guidance during this period, and would definetely recommend an internship at DTT to anyone who’s looking for experience in working with web development

Cristian Perna van Herp

Back-end developer stage

UX & UI Design stagiair Netherlands
quote

Ik heb mijn stageperiode bij DTT als positieve en leerzame periode ervaren. In de stage heb ik de ruimte gehad om aan te geven op welke punten ik mij allemaal wilde ontwikkelen, en heb ik ook de ruimte gekregen om aan projecten te werken die hierbij goed aansloten. Daarnaast heb ik zelfstandig aan grote projecten kunnen werken, en heb ik de mogelijkheid gehad om betrokken te zijn binnen het gehele ontwerpproces, vanaf het moment dat er een kick-off meeting was, tot en met de klant aanlevering. De begeleiding binnen mijn team was ook erg positief, en al mijn collega’s altijd bereid om snel te helpen en gedetailleerd inhoudelijke feedback te geven op mijn werk. Ook heb ik het qua algehele sfeer binnen bedrijf, het goed kunnen vinden met alle collega’s binnen het bedrijf, en bleef ik met plezier op de vrijdag nog even hangen om een borrel te doen.

Mickey Stots

UX & UI Design

Design stagiair Ukraine
quote

You can advance and become a true professional with DTT. You can develop your skills and grow as a person, challenge yourself, and always feel supported by your team. This environment is designed to allow you to express your creativity, be heard, and be vulnerable.

During my internship, I began my design career from the ground up. I worked on a variety of well-designed projects and helped to create new ones. I learned a lot and got a lot of advice, and can say that this period was the most powerful boost for me professionally. After 6 months, I can confidently state that selecting DTT as your internship company will undoubtedly help you advance in your future career

Olha Roshchupkina

Design

Unity stagiair Netherlands
quote

Als nieuwe stagiair waren er best veel nieuwe dingen om in 1 instantie op te nemen. Het is hierom dus ook heel fijn dat er altijd wel iemand klaar stond om mij te helpen. Verder was iedereen ook altijd heel makkelijk benaderbaar voor een leuk kort gesprekje. Ik heb hier een geweldige stage gelopen, veel geleerd en veel plezier gehad. Erg veel dank aan DTT!

Jorn Krediet

Unity

Android developer stagiair Netherlands
quote

I started learning about (Android) app development through my classes at school. This seemed like an interesting angle to software development I hadn’t considered before and was unfamiliar with. So, after completing my classes I applied for an internship at DTT to further explore my curiosity for app development. And after being given the opportunity to be a part of the team, I can confidently say that interest was able to develop even further. Interest in the field aside, I learned a bunch too. Both technical and otherwise. All that, in an amazing work environment with great people, no less.

Maarten de Bruin

Android developer

Unity stagiair Netherlands
quote

At my internship at DTT, I had the opportunity to work on game development using Unity and other tools. It was an incredible experience for me, and I learned so much in just a few short months.

One of the most valuable things I learned was the importance of developing algorithms to solve problems in game development. I enjoyed the challenge of creating my own algorithms / existing ones and seeing how they could be applied to my projects. I also learned the importance of time management and staying organized, which was especially crucial for one specific project that sometimes had tight deadlines too meet.

In addition to learning about the technical aspects of game development, I also had the opportunity to work on projects that were outside of my skillset. Rather than being intimidating, I found these projects to be exciting challenges that allowed me to learn new things and grow as a developer. With the guidance and support of my team, I was able to make significant progress and contribute to the success of these projects.

Overall, my internship at DTT was an incredible learning experience. I gained valuable skills and knowledge that I will carry with me throughout my career, and I feel more confident in my ability to tackle challenges and succeed in the world of game development. I am grateful for the guidance and support of my team, and I am excited to continue learning and growing as a developer.

Thomas Berrens

Unity

Unity stagiair France
quote

I arrived at DTT wanting to take my hobby to the next level and this internship allowed me to reach my goal. I’ve been really welcomed and discovered a great place to learn a very wide set of skills and take your skill to a professional level.

A good vibe, nice coworkers, and good advice are all I will remember about this experience.

Gael Courmont

Unity

Android developer stagiair Aruba
quote

I’m thankful for the time I got the spend at DTT as an intern. I learned a lot thanks to the great people I got the pleasure of meeting here. On the technical side, I got to learn a lot about developing software, from its inception until it is ready to be deployed into production. I feel lucky for these opportunities and hope to be a great addition to the team in the near future!

Stephan Ruiz

Android developer

Unity stagiair netherlands
quote

I was excited to start at DTT because of the fun assignment I had to make as my application instead of a paper test, as many companies do. During the internship, I was given assignments of similar style and more. The trust, help and knowledge the team provides made it possible to grow easily. At DTT I felt heard and part of the team instead of being just another cog in the wheel. Needless to say, I enjoyed and valued my time at DTT.

Tim Jansen

Unity

Project management afstudeerstage netherlands
quote

Mijn stage bij DTT is een vruchtbare periode geweest in mijn professionele ontwikkelingstraject. Niet alleen heb ik het gevoel dat ik veel gegroeid ben, maar ook mijn collega's om mij heen bevestigen dit. Binnen DTT heb ik tijdens mijn stage als projectmanager veel verantwoordelijkheden gekregen. Verder had ik de vrijheid om mijn eigen initiatieven te starten zoals het initiëren van procesupgrades. DTT is een hardwerkende maar open cultuur, waar de tijd snel gaat. Ik heb met bijna alle afdelingen samengewerkt, waardoor elke dag anders was dan de vorige.

Een goede tip die ik toekomstige stagiairs zou willen geven is om initiatief te nemen als je een kans ziet, vragen te blijven stellen, de kennisbank door te lezen en gestructureerd te werken, want in het begin kan het werk uitdagend zijn.

Vincent Zepeda

Project Management

HR afstudeerstage netherlands
quote

Tijdens mijn afstudeerstage bij DTT heb ik meer geleerd dan dat ik in eerste instantie had verwacht. DTT heeft een hele informele en open werksfeer waardoor het gemakkelijk is om je collega’s te benaderen. Aan de hand van maandelijkse performance reviews krijg je een duidelijk beeld over je professioneel werken en hoe je je verder kan ontwikkelen. Vanaf het begin kreeg ik veel verantwoordelijkheid en vrijheid om mijn stagevorm te geven. Er werd regelmatig gecommuniceerd over de voortgang van mijn stage en of ik tevreden was met de taken die ik uit mocht voeren, hierdoor heb ik het optimale uit mijn stage kunnen halen.

Dana Ghahremani

HR afstudeerstage

Unity development stagiair netherlands
quote

Tijdens het begin van mijn studie had ik al redelijk veel gewerkt aan games in projecten. Door deze projecten heb ik veel kunnen leren, maar niet zo veel als tijdens mijn stage bij DTT. Het niveau van DTT lag namelijk veel hoger. De taken die ik kreeg waren veel uitdagender, omdat ik gebruik moest maken van veel nieuwe systemen. Gelukkig had ik een team vol ambitieuze developers die mij konden helpen en begeleiden waar nodig. Ik raad DTT zeker aan als je op zoek bent naar een uitdagende, leerzame, en vooral leuke stage.

Chris Lokhorst

Unity

Unity development intern spain
quote

Door mijn stage bij DTT kon ik mijn eerder geleerde kennis uitbreiden en mijn zelfvertrouwen vergroten door te werken in een professionele omgeving waar ik echt werk doe. Ik werd behandeld als een echte werknemer en kreeg belangrijke taken, wat mijn professionele groei enorm stimuleerde. Ik leerde te vertrouwen op andere teamleden wanneer ik moeilijkheden ondervond en ik genoot van het samenwerken met andere ervaren ontwikkelaars.

Angel Angelov

Unity

UI/UX stage venezuela
quote

Ik heb 1040 uur (ongeveer zes maanden) als illustrator/designer stagiair gewerkt. Het was een leerproces waarbij ik ervaring opdeed in user interface (UI) design en 2D-illustraties voor minigames. Ik kreeg de kans om nauw samen te werken met het ontwikkelteam. Mijn favoriete projecten waren de projecten waarbij ik nieuwe ontwerpideeën en creatieve oplossingen kon voorstellen, zoals de mockups voor games. 

Yurani Barrios

UI/UX

Unity afstudeerstage netherlands
quote

Tijdens mijn afstudeerstage heb ik veel kunnen leren over hoe je goed projectmatig te werk gaat binnen het Unity team. Mijn taak was namelijk om te kijken hoe de workflow van het Unity Core Project (UCP) geoptimalizeerd kon worden. Verder heb ik binnen DTT, buiten het programmeren, ook de mogelijkheid gekregen om verschillende taken uit te voeren rondom het ontwikkelen van een package zoals het kritisch medenken met een ontwerp, het bedenken van nieuwe packages en het bijhouden en updaten van al bestaande packages.

De collega’s waren erg behulpzaam en vriendelijk. Boven alles was genoeg tijd voor socialisatie tijdens de pauzes of de bedrijfsuitjes.

Pepijn van de Liefdevoort

Unity

Unity developer stage netherlands
quote

Gedurende mijn stage heb ik een introductie gehad in de wereld van game ontwikkeling. Hierbij kwamen vooral serious games ter spraken. Ook heb ik ondersteuning kunnen bieden voor andere Unity-ontwikkelaars door tools te maken die hen kan ondersteunen bij projecten. In een korte periode van 6 maanden heb ik dus veel kennis opgedaan die ik zeker in de toekomst mee ga nemen.

Mijn ervaring in het team bij DTT kan ik samenvatten als een groep gedreven ontwikkelaars die streven naar hetzelfde doel. Daarbij is het team waarmee ik heb gewerkt ontzettend gezellig en ondersteunend om mee gewerkt te hebben.

Jason van der Lee

Unity

Unity stage Netherlands
quote

Als student gameontwikkeling was ik natuurlijk op zoek naar een stage in de gameontwikkeling. Veel bedrijven verwachten veel ervaring en maken het lastig om binnen te komen. DTT daarentegen zorgt voor een gemakkelijke instapmogelijkheid met genoeg begeleiding om je te laten wennen aan de industrie. Daarnaast zijn niet alleen de rotklusjes jouw bezigheid, maar krijg je snel passende verantwoordelijkheden en taken die helpen bij je zelfontwikkeling. Mocht je ergens tegenaan lopen, toe zijn aan ontspanning of een sparringpartner nodig, je bent omringd door een super hecht team dat ten alle tijden voor je klaar staat en niet vies zijn van een potje poolen of een sessie Mario Kart. Al met al een superleuke plek voor zowel een eerste of tweede stage en zeker een aanrader!  

 

Tom Jonker

Unity stage

Front-end development stage Netherlands
quote
Mij stage bij DTT was heel educatief. Mijn Front-end skills zij zeker weten op een veel hoger niveau vergeleken met toen ik hier begon. Het was één van d beste manieren waarop ik mijn carière als Front-end dveloper kon beginnen. Ik werd als gelijkwaardige collega behandeld en kreeg veel verantwoordlijkheden. Hierdoor werd ik een beter, sneller en efficienter developer.
 
Ik kreeg ook de mogelijkheid om meerdere projecten vanaf het begin op te bouwen, dit heef mij heel er geholpen met het ontwikkelen van verschillende mogelijkheden en het oplossen van kwesties. Hierdoor kon ik mij sneller aanpassen aan verschillende manieren van coderen. Nadat ik meer zelfvertrouwen kreeg voelde ik mij ook vrij om mijn idëëen e mening te dlen met het team. 
 
Deze stage vraagt veel van je en vergt je volle attentie maar als je kanlaten zien dat je een hard werker bent kanje zeker zien dat je een baan aangeboden krijgt en dat is voor mij het geval. Deze stage was een geweldig ervaring waarin ik mijn skills en mezelf heb kunnen ontwikkelen en veel geweldige collegas heb leren kennen.
 
 

Ramez Samadzai

Front-end development stage

Unity development stage France
quote

Gedurende mijn tijd bij DTT heb ik kunnen werken met geweldige ontwikkelaars, waaronder veel van de andere stagiairs. Doordat ik zelfstandige verantwoordelijkheden en tijd kreeg om te groeien, kon ik mezelf veel nieuwe technieken en technologieën aanleren. In het algemeen heb ik het gevoel dat ik veel verbeterd ben in mijn vaardigheden en me bekwamer en zelfverzekerder voel voor mijn toekomstige kansen.

Jacques Venter

Unity

iOS development stage netherlands
quote

Mijn tijd bij DTT was leuk en vol van leren, uitdagingen, maar ook afwisseling. Ik heb mijn vaardigheden kunnen aanscherpen in verschillende projecten, allemaal met hun eigen uitdagingen. Elke collega staat klaar om je te helpen als je dat nodig hebt, waardoor ik me meer op mijn gemak voelde om buiten mijn comfortzone te treden, hulp is er wanneer je die nodig hebt.

Waly Kerkeboom

iOS

Android development stage italy
quote

Ik had nul werkervaring voordat ik bij DTT aan de slag ging, maar tijdens de stage heb ik veel kennis en vertrouwen opgedaan. Ik heb de kans gekregen om toe te passen wat ik tijdens mijn studiejaren heb geleerd en mijn kennis van Android uit te breiden. Je bijdrage doet er veel toe en je bent betrokken bij veel stappen in het proces van softwareontwikkeling. De omgeving is ook geweldig, waardoor je de kans krijgt om plezier te maken met je collega's tijdens de pauzes en op vrijdag.

Marco Plasmati

Android stage

HR stagiaire netherlands
quote

Tijdens mijn stage heb ik veel dingen geleerd en veel verantwoordelijkheden gekregen van het begin af aan. Hierin kreeg ik ook de vrijheid om aan te geven waarin ik mij zou willen ontwikkelen. Bij DTT krijg je de kans om te ervaren hoe het is om als HRM’er te werken in een professionele en internationale organisatie.

‘Doing Thing Together’ is zeer kenbaar bij DTT je werkt namelijk niet alleen samen met je andere HR collega’s maar ook met de andere teams en dat maakt het werk leuk en divers. Naast het ontwikkelen van praktijkgerichte skills is er ook de ruimte om je sociale vaardigheden te ontwikkelen tijdens de vrijdamiddag borrel en de tweemaandelijkse team socials.

Marit van Dijke

HR

Backend web development stage netherlands
quote

De periode dat ik stage heb gelopen bij DTT heb ik als erg leerzaam ervaren. Vanaf het begin krijg je veel verantwoordelijkheid, waardoor je veel leert en dus een vliegende start maakt in je carrière. Gedurende de stage heb ik aan verschillende projecten mogen werken, dit gebeurde onder begeleiding van een Senior Developer. Deze persoon is bereid is tot het uiterste te gaan om jou verder te helpen als je ergens op vastloopt en heeft de expertise in huis om je te voorzien van alle benodigde informatie.

Bedankt iedereen voor de leerzame periode en de prettige samenwerking!

Remco Taal

Backend web development

Unity development stage netherlands
quote

Tijdens mijn afstudeerstage bij DTT heb ik aan verschillende Unity projecten gewerkt waardoor ik brede en diepgaande ervaring heb opgedaan. Mijn hoofdtaak was het creëren van een nieuw moeilijkheidsgraad systeem en architectuur voor Education Playbook (EPB). DTT gaf me de mogelijkheid om me tijdens mijn stage volledig op dit project te richten en gaf me ook de tijd om aan mijn thesis te werken. Mijn collega's waren zeer behulpzaam bij DTT. Ik kon altijd bij ze terecht en ze gaven me nuttige aanwijzingen en inzichten om me goed te ontwikkelen en de resultaten te leveren die zij en mijn school verwachtten. De sociale context waarin het werk gedaan moet worden is ook geweldig en er zijn geweldige connecties gemaakt voor de toekomst.

Floris Dijkstra

Unity development

iOS development stage netherlands
quote

Gedurende mijn afstudeerstage bij DTT heb ik vanaf het begin, aan verschillende en uiteenlopende projecten gewerkt en zodoende veel werkervaring opgedaan. DTT heeft een hele informele en open werksfeer waardoor het gemakkelijk is om je collega’s te benaderen, wanneer je vragen hebt of even vastloopt. Ook worden er regelmatig momenten ingeplant, waar je feedback over je werk ontvangt van verschillende collega’s. Hierdoor kun je veel leren van andere getalenteerde developers. Als stagiair word je gezien als een volwaardig teamlid waardoor je veel verantwoordelijkheden krijgt. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik veel stappen heb gezet als iOS developer.

Casper Daris

iOS development

Web development stagiaire netherlands
quote

Ik heb bij DTT een hele mooie opdracht mogen maken! De opdracht was om het mogelijk te maken om API documentatie te genereren. Door de goede begeleiding is het een mooi stukje software geworden. Dankzij de code reviews heb ik veel geleerd over design patterns en SOLID. Naast de opdracht heb ik ook aan een klantproject mogen werken. Een mooie ervaring om samen te werken met andere ontwikkelaars van verschillende nationaliteiten. Bedankt allemaal voor de goede begeleiding!

Eugenie Heijn

Web development

Unity development stagiair belgium
quote

Ik heb voor DTT gekozen voor mijn afstudeerstage omdat mobiele ontwikkeling een interessant gebied is om mijn kennis in te verdiepen. Tijdens mijn stage bij DTT heb ik veel kennis kunnen ontwikkelen in C#/Unity die ik tijdens mijn studie niet voldoende heb geleerd. Het was een eer om aan verschillende projecten te werken zoals: LVNL, OSVR, Hollands Kroon en Edu Play Book.

Kevan Vanderstichelen

Unity development

Web development stage malta
quote

Pas afgestudeerd zijn en verhuizen naar Nederland had veel uitdagender kunnen zijn, maar dankzij DTT is de hele reis van een leien dakje gegaan. Als front-end ontwikkelaar was ik betrokken bij een verscheidenheid aan spannende projecten waarbij ik me moest houden aan hoge kwaliteit coderingsstandaarden. Ik voelde me dankbaar om samen te werken met mensen die hun beste interesse toonden in me te zien groeien en mijn doelen te bereiken. Omringd zijn met zeer bekwame en positieve individuen heeft geholpen mijn werkethiek te verbeteren, maar ook mijn kennis van de industrie verbreed en daardoor meer vertrouwen in mezelf. Het allerbelangrijkste is dat ik me bij DTT nooit een stagiair voelde. In plaats daarvan werd ik net zo behandeld als al mijn andere collega's en kreeg ik met onmiddellijk vertrouwen en grote verantwoordelijkheden. Voor mij was dit veruit de beste werkomgeving die ik heb mogen te ervaren.

Fabio Girlando

Web development

Unity Development stagiair netherlands
quote

Als stagiair bij DTT's Unity team kreeg ik de kans om te werken met een heleboel geweldige ontwikkelaars. Ik kon mezelf snel verbeteren in een omgeving waar zelfs de kleinste technische details bespreekbaar worden gemaakt.

Benjamin van der Wolf

Unity development

Unity Development internship netherlands
quote

Tijdens mijn stage heb ik veel nieuwe dingen geleerd van diverse aspecten in het maken en onderhouden van games. Tijdens deze stage voelde ik me echt als een lid van het team en bij vragen of ideeën stond er altijd iemand klaar om mij te helpen. Daarnaast hangt een leuke sfeer in het team en ik heb echt genoten van deze stage! 

Niek van Unen

Unity development

iOS Development stage netherlands
quote

Toen ik op zoek ging naar een stage, wilde ik ergens zijn waar ik mijn passie voor programmeren kwijt kon. Ik wilde niet werken aan een zijproject of alleen kleine bug fixes doen. Ik wilde werken aan grote projecten uit de echte wereld. Dit is wat DTT echt kan leveren. Ze hebben me op een project gezet waar ik zij aan zij heb gewerkt met de andere ontwikkelaars in dienst. Ze behandelen een stagiair net als een werknemer, de verwachtingen zijn iets lager, maar ze geven je mogelijkheden om aan te werken en zo een echte iOS ontwikkelaar te worden. Ze hebben ook zeer bekwame ontwikkelaars en managers om je te helpen als je vastloopt. Stage lopen bij DTT is de beste beslissing geweest van mijn carrière als iOS ontwikkelaar. Als je ervan houdt iOS apps te maken en je wilt je iOS carrière een super boost geven, neem dan contact op, je zal er geen spijt van krijgen!

Martijn van der Wal

iOS development

Unity development stage belgium
quote

Mijn stage bij DTT was voor mij een belangrijke leerervaring. Ik ben veel beter geworden in verschillende technische gebieden, van het ontcijferen van andermans code tot het schrijven van mijn eigen toekomstbestendige en kwalitatieve code. Daarnaast heb ik ook meer over mezelf geleerd en een duidelijker beeld gekregen van wat ik in de toekomst wil gaan doen.

Zelfs in de eerste paar weken kreeg ik al grote verantwoordelijkheden, waardoor ik me een belangrijk onderdeel van het team voelde. Soms brachten die verantwoordelijkheden een gezonde uitdaging met zich mee, maar iedereen in het Unity-team was altijd erg toegankelijk. Hierdoor lag de lat laag om vragen te stellen, of om een snelle meeting aan te vragen om een specifiek onderwerp verder uit te diepen.

Glen Bourgonjon

Unity development

Unity traineeship netherlands
quote

De vrijheid en verantwoordelijkheid die mij vanaf dag één werd toebedeeld, beviel me erg goed. De projecten waren leuk en er was altijd iemand om te helpen als ik vast zat of een taak niet begreep. DTT is een leuke plek om te werken en een geweldige plek om nieuwe dingen te leren.

Darryl van Denzel

Unity development

Unity Development internship Bulgaria
quote

Tijdens mijn stage bij DTT werd ik op een project gezet dat paste bij mijn persoonlijke talenten en sterke punten, waardoor ik me meteen onderdeel van het team voelde. Ook al was ik aan het werk tijdens een van de vreemdste tijden (corona). Iedereen met wie ik sprak, was behulpzaam en gaf me begeleiding om kennis te maken met het proces van DTT.

Nikola Grigorov

Unity development

Unity Development stage netherlands
quote

Sinds een aantal jaar voordat ik bij DTT ging werken, heb ik altijd met een aantal vrienden aan diverse projecten gewerkt. Dit heb ik als een enorme hobby ervaren en heb me hiermee goed ontwikkeld. Het enige wat ontbrak, was iets of iemand die mij een goede richting op kon sturen, zodat ik mezelf nog beter kon ontwikkelen.

Ik merkte, toen ik bij DTT kwam werken, dat ik in een team terecht kwam met ambitieuze mensen. Zij werkten allemaal hard om samen een mooi product te maken. In het begin van mijn stage, merkte ik dat het niveau bij DTT erg hoog lag en dat ik nog veel te leren had. Dit gaf mij een boost om mezelf te ontwikkelen. Gedurende mijn stage, heb ik in teamverband gewerkt aan verschillende projecten.

Door het samenwerken, kreeg ik feedback over mijn werk. Dit heb ik als zeer waardevol ervaren omdat het voor mij nieuw was; dat andere mensen mij wat konden leren en mij konden helpen om mij een goede richting op te sturen. Zodoende heb ik ontzettend veel kunnen leren van deze collega’s.

Ik vind DTT een zeer goede plek voor jong talent, om zichzelf te kunnen ontwikkelen en een begin te kunnen maken om hun loopbaan te starten.

Jaimy Putter

Unity development

Sales & New Business afstudeerstage netherlands
quote

Ik heb mijn afstudeerstage bij DTT als een geweldige en unieke ervaring ervaren. Ondanks de Covid-19 pandemie voelde ik mij totaal niet belemmerd bij het uitvoeren van de werkzaamheden voor mijn afstudeerproject. Dit is zeker te danken aan DTT als organisatie en daar ben ik hen zeer dankbaar voor. Ik heb de afdeling Sales en New Business onder de loep genomen en een advies geschreven om het verkoopproces te verbeteren, grotendeels door middel van een nieuw CRM-systeem op het gebied van schaalbaarheid, overdraagbaarheid, efficiëntie en effectiviteit. Het was een zeer waardevolle periode, waarin ik enerzijds afstudeerde en anderzijds veel leerde. Ik wens DTT alle succes van de wereld en ik hoop dat nog veel meer stagiairs na mij dezelfde positieve ervaring met DTT mogen hebben.

Lars de Beer

Sales & New Business

Unity Development stage france
quote

Tijdens mijn stage bij DTT heb ik aan veel aspecten van game-ontwikkeling gewerkt, variërend van gameplay tot UI en zelfs aan game-design. Als ik twijfels of problemen had, was er altijd iemand aanwezig om me te helpen en het stelde me in staat om een breed scala aan vaardigheden te leren. Dankzij al deze ervaring heb ik nu een veel duidelijker beeld van waar ik graag aan werk en het zal me helpen bij het nastreven van een carrière die mij echt bevalt.

Gedurende het hele proces voelde ik me een echt lid van het team, aangezien iedereen erg open en vriendelijk tegen me was. Als stagiair was het ook erg stimulerend om te zien dat mijn mening telde en dat ik werd vertrouwd om complexe taken uit te voeren.

Thibaut Rousselet

Unity development

Unity Development stage netherlands
quote

Ik heb een fantastische tijd gehad bij DTT. Ik voelde me vanaf dag één echt welkom door iedereen in het team. Dit heeft me geholpen om met het team te communiceren, aangezien ik meestal nogal verlegen ben. Iedereen is altijd bereid om je te helpen en ervoor te zorgen dat je kunt groeien tijdens je stage, wat de stage tot een ongelooflijke ervaring heeft gemaakt.

Twan Helleman

Unity development

Human Resource Management stage netherlands
quote

DTT is een bedrijf waar je echt jezelf kan bewijzen. Ik heb vanaf het begin het gevoel gehad dat ik volledig vertrouwd werd in wat ik deed. Daarnaast dat ik ook de mogelijkheid had om  aan te geven wat ik zelf graag wilde doen en ben ik erachter gekomen waar mijn interesses liggen. Ik heb de stageperiode als erg fijn ervaren, waarbij ik heel veel geleerd heb. Ik ben meegenomen in alle facetten van HRM en heb ook mijn leerdoelen weten te behalen. De verantwoordelijkheid die ik kreeg heeft me echt een stap verder gebracht in mijn rol als junior HR-professional. De mate van begeleiding geeft je de mogelijkheid om buiten je comfortzone te stappen en om veel te leren van professionals. Daarnaast is de sfeer altijd heel gezellig geweest, iedereen is heel erg behulpzaam en heb ik echt wel een paar goede relaties opgebouwd.

Zefanja van Doorn

Human Resource Management

Quality Assurance stage ukraine
quote

Mijn stage bij DTT was uitdagend, maar erg leuk! Vanaf de eerste dag van mijn stage werkte ik gelijk al aan opdrachten van echte projecten.  Ik kreeg veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Als ik echter vragen had, kon ik mijn collega's altijd gemakkelijk bereiken voor advies. Deze benadering van het werkproces heeft me aangemoedigd om professioneel te groeien en mijn vaardigheden te versterken. De sfeer bij DTT is erg vriendelijk en open, je bent omringd door jonge professionals. Elke dag brengt wat nieuws, je raakt nooit verveeld! De schaal aan taken is divers en je hebt de mogelijkheid om jezelf uit te dagen. 

De aanpak van DTT bij het aannemen van nieuwe mensen is indrukwekkend, ze beoordelen je op je potentie en ambities. Zolang je bereidt bent om hard te werken en te leren, ben je geschikt. Dit is een perfecte plek voor mensen die streven naar uitdaging en verbetering. 

Ik kan zeker zeggen dat de stage bij DTT een geweldige ervaring voor mij was. Ik zou DTT dan ook zeker aanbevelen als stage plaats.

Lucy Tsyliuryk

Quality Assurance

Unity Development stage netherlands
quote

Als enthousiaste (student) game-ontwikkelaar was ik enthousiast om aan mijn stage bij DTT te beginnen. Dit was vooral te danken aan de test die ik voorafgaand heb moeten maken en ik voelde meteen dat dit een soort standaard was voor waar ik aan zou werken. Nadat ik hier een paar dagen aan het werk was, kreeg ik meteen een aantal taken die leuk waren om aan te werken en die dezelfde moeilijkheidsgraad hadden als de test. De hulp van mijn collega's was erg waardevol en informatief. Naast het technische aspect, zijn de vriendschappen die ik hier heb opgebouwed ook een grote reden waarom ik het bij DTT zo leuk vond.  Of het nu dagen voor een deadline was en er iets misging of de vrijdagavonden waar je met iedereen hard kon lachen, ik merkte dat ik nooit aarzelde om naar kantoor te gaan.

Ferri de Lange

Unity Development

Web Development stage france
quote

Ik kwam binnen bij DTT niet wetende wat ik van deze stage kon verwachten maar het eindigde als een van de beste ervaringen van m’n leven. Mijn kennis en werkhoudingen werden meteen op de proef gesteld wat mijn ambitie alleen maar vergrootte. Ook tijdens moeilijke tijden voelde ik dat er naar me geluisterd werd. 

Ik geloof dat met de nodige motivatie DTT DE plek is om je carrière te kickstarten. Een enorme hoeveelheid waardevolle werk ervaring staat je te wachten.

Juan De La Mata

Web Development

iOS Development traineeship netherlands
quote

Toen ik begon bij DTT had ik alleen de basis kennis van iOS ontwikkeling. Dit nam exponentieel toe naarmate de tijd verstreek en ik kreeg ook veel meer verantwoordelijkheid en eigenaarschap over de projecten waaraan ik werkte. Als je hulp nodig hebt, is het er, maar het wordt aangemoedigd om dingen uit te zoeken terwijl je bezig bent, om je probleemoplossings-/ontwikkelingsvaardigheden te vergroten. Ook al ben je een stagiair, je wordt behandeld als een volwaardig teamlid met dezelfde verantwoordelijkheden. 

Ik zie DTT als een erg educatief en een goede plek om je carrière als iOS ontwikkelaar te kick-starten. Als je gemotiveerd bent en graag wilt leren, dan is DTT de perfecte plek voor jou.

Karim Cordilia

iOS development

Unity Development stage netherlands
quote

Je krijgt vanaf het begin lastige taken maar je staat er nooit alleen voor. Ik leerde snel een hele hoop nieuwe dingen. Daarnaast was iedereen waarmee ik heb gewerkt erg aardig en ze hielpen me ook altijd wanneer ik vragen had. Ondanks dat ik door de corona crisis veel thuis heb gewerkt, heb ik veel mooie herinneringen kunnen maken.

Floris van den Berg

Unity development

Online Marketing stage netherlands
quote

Eerst wil ik DTT bedanken voor de leuke en leerzame tijd die ik bij hen heb mogen doorbrengen als Online Marketing stagiair. Doordat er elke dag weer wat nieuws te doen was liepen mijn dagen en taken erg uiteen. Dit maakte het echter nooit saai en ik heb veel nieuwe dingen kunnen leren. De werksfeer was ook top en iedereen was erg open waardoor ik me direct thuis voelde. Bij DTT wordt je niet gezien als alleen een ''stagiaire'' maar als een echt teamlid. Dit maakt dat je veel verantwoordelijkheid krijgt en jezelf in rap tempo kan door ontwikkelen. Je wordt uitgedaagd maar ook ondersteund waar nodig. Als je van een uitdaging houd, echt lid van een team wilt zijn, en jezelf en je skills verder wilt ontwikkelen dan raad ik DTT zeker aan! 

Khadija Kone

Online Marketing

Information Management stage netherlands
quote

An internship at DTT allows you to challenge yourself, an experience that makes you learn things and achieve your goals. It will push yourself to limits you might not have reached in the past. DTT is a hard-working environment, but at the same time it offers fun moments with all your colleagues. You're not treated as the usual intern, but as an actual employee with responsibilities. No matter what the direction of the internship is, there is always people around to offer help. Without the help of my team members, I wouldn't have learned and acquired the skills I now have when it comes to Information and Project Management.

Elisabeth Vorhauer

Information Management

Sales en New Business Stage netherlands
quote

Wat heel uitdagend begon, waarbij ik kon proeven van verschillende werkzaamheden. Eindigde uiteindelijk door de Covid-19 pandemie in een unieke ervaring als afstudeerstagiaire. Van sales taken bleef niet veel over, maar gelukkig kon er tijdig worden veranderd en wist ik dankzij Rachel en Joost gemakkelijk een overgang te maken naar meer onlinemarketingwerkzaamheden. Een unieke ervaring en zeker eentje om met plezier op terug te kijken.

Soufiane El Mardi

Sales & New Business

Web Development stage netherlands
quote

I had zero work experience before joining the DTT team. Luckily this is not an issue for interns at DTT, as long as the intern is passionate and motivated to learn. DTT is an excellent place for such people because DTT provides them with tons of opportunities to work on real, actual projects for clients, during which the intern earns valuable experience and skills in the process.

I had the opportunity to work with most of my colleagues at DTT, and they were all extremely supportive and just pleasant to work with in general.

In the end, I can say that my experience at DTT was an extremely positive one. I barely experienced any issues.

Arie Bisfki

Web

Online Marketing Afstudeerstage netherlands
quote

A graduate internship at DTT was an extremely valuable learning experience for me. The company provided a large degree of freedom to choose the activities and projects I wanted to work on. As an Online Marketing Intern, I was involved in public relations, design, content creation, and marketing. Over the past 6 months, I learned to take on responsibilities, work efficiently, and greatly improved my marketing knowledge and skills. Thank you, DTT.

 

Hielke Heijink

Online Marketing

Design Stage netherlands
quote

My internship at DTT was an overall great experience. During this period, I had the opportunity and responsibility to work on some amazing projects. Every day was different which was a great motivational boost for myself. I was given a lot of creative freedom and was able to develop myself on a professional and personal level. This eventually resulted in better design and communication skills.

Colleagues of DTT are really helpful and are always willing to assist you. Especially the design team helped me to improve my skills and taught me various best practices. Besides the projects, I was given enough time to work on my thesis for school. During this time, my internship supervisor offered valuable insights and helped me with school related items. This was a key part for my school process and in helping me graduate. I am looking back on an enjoyable and educational time, which will certainly help me in my future career.

Mathijs Uijtenbogaart

Design

Web Development Internship netherlands
quote

I was very happy to join DTT for my last year's internship. Not only have I made a lot of new friends, I've also learned so many new things. This internship really was a good step in my career. You learn how to work with and write high quality and efficient code. Through code reviews you'll learn so much more than you would have expected.

The atmosphere at DTT is great. You immediately feel the kindness of all the employees working here. I'll never forget the fun times I had when we played pool or played smash on the switch.

Ezra Berendsen

Web

Unity Development Internship belgium
quote

At DTT, I was quickly trusted to pull my weight on the projects I worked on. I quickly picked up on all kinds of tricks in Unity from more experienced team members. As an intern at DTT you can get the opportunity to implement significant features on the projects you work on.

The team is filled with great people willing to help if you ever need anything.

There is also always fun to be had during breaks and Friday nights.

Elias Annys

Unity

Front-end Web Development stage greece
quote

My internship at DTT was one of the best ways to start my career on Front-end developing. Being treated as an equal colleague and given actual and real-impact responsibilities really helped me be a faster, more accurate and efficient developer. I was given the possibility to start multiple projects from scratch and work on multiple projects at the same time, which both helped me to learn how to adjust faster and adapt to different ways of coding. I also learned to express my opinion and work better within an international team. 

The truth is that it was a very demanding internship but, if you prove yourself to be a hard-working individual, you can definitely become a valuable asset to the company, which can lead to a full-time contract, as it happened to me. The whole internship was an amazing experience during which I managed to develop my skills and myself and meet interesting people from all around the globe.

Nikolaos Pertsilis

Web

Unity Development Internship netherlands
quote

My internship at DTT was a completely unique experience. From the beginning, the team showed immense trust in my abilities to get things done. Even when work was hard or not going according to plan, that was not a problem for the company as long as I was able to clarify why and how things were going the way they were. Because of this I was able to learn, and achieve, things that would be utterly impossible at any other company I know of.

Ivan Wullems

Unity

Design Stage greece
quote

Doing an internship at DTT will guarantee a great amount of experience and knowledge afterwards. Every day is full of challenges, there's always something or someone to learn from, to sharpen your skills in UI/UX. The pressure to deliver is high, you need to be pro-active and work hard towards deadlines, however it is all worth it in the end, as DTT will help you become the designer you want to be. The atmosphere, the people are very young, friendly, and extremely helpful, especially the design team are one of a kind. They helped me grow as a designer, they were always free to help, and motivated me to believe in my skills in order to grow as a UI/UX designer.

 

Pia Maria Mazntalani

Design

Unity Development stage italy
quote

In deciding where to bring my career after graduation, DTT gave me a good opportunity in growing both professionally and as a human being. Thanks to a multi-disciplinary approach to work, I had the opportunity to collaborate on many different areas of a project with a multitude of people; from design to implementation and testing. All of this was valuable in enriching my skill set. 

Jacob Arbib

Unity Development

Android Development stage new zealand
quote

Great work environment. I learned so much about Android development, which has prepared me well for the future. Working at a company that develops apps in both Dutch and English allowed me to develop skills that I wouldn't have acquired had I worked at a company that only develops apps in English.

Ingemar Watt

Android Development

Web Development stage netherlands
quote

What I really liked about doing my internship at DTT is the amount of real work experience I was able to obtain. Directly from the start I could work on real projects and use the newest techniques. Apart from that I felt welcomed by my colleagues and I met some really nice people. I am sure I became a better developer during this internship.

Joost Flick

Web Development

Unity Internship belgium
quote

My internship at DTT was an amazing experience for me. From the first day I felt very welcome and got treated like a full team member. I was given responsibility and had the opportunity to contribute a lot to the project while still having the freedom to come up with my own ideas and realize them. The atmosphere in the team and the whole office was always so enjoyable and fun that I was looking forward to every single day of my internship.

I learned so much and can definitely say that I grew on a professional as well as on a personal level. I want to thank DTT and especially the Unity team for making this experience possible.

Marino Gabel

Unity Development

Quality Assurance Stage india
quote

I was a Quality Assurance Intern at DTT for 4 months. If you are looking for an opportunity to learn , DTT is a great place where we get a huge scope for learning and improving your knowledge. I gained a lot of experience here with respect to mobile, game and web application testing. You also have an equal opportunity to involve in planning and execution of tests. Your ideas are definitely being noted and implemented as and when possible. In short a great place to work.

Geetha Parthasarathy

Quality Assurance

Android Development stage netherlands
quote

During my internship at DTT I have experienced almost everything that is involved during the development of a real Android project. At DTT you are given the opportunity to work on real projects with helpful and knowledgeable colleagues that you could always count on in case you need help.

I have developed a lot in terms of soft skills like communication and teamwork. In terms of hard skills I have learned a lot about Kotlin and Unit Testing. I did not have any experience in Kotlin at all before I started this internship at DTT but I now feel confident enough in Kotlin to use it in other projects from now on. Learning about Unit Testing during my internship helped me to write clean and testable code. DTT gives you the space and the freedom to help you grow as a developer and as a professional.

Tabish Nanhekhan

Android Development

Web Development stage netherlands
quote

During my internship at DTT I learned a lot. I got the chance to work with the latest technologies while gaining work experience. DTT provides the perfect guidance, there is always someone available who can help you if you are stuck on a problem. DTT is a great place to grow as a professional and also a fun place to work for!

Calvin Zeij

Web Development

Web Development Internship spain
quote

During my internship at DTT not only I have improved more than what I could have imagine but I have met some incredible people as well. Being able to improve as a developer in a great social environment was what I was looking for in an internship and here at DTT I found that. The work hard play hard mentality here at DTT is what made this internship so great.

Jorge Barrase Verger

Web Development

Back End Development internship venezuela
quote

Intering at DTT was definetely a step on the right direction for my career development. I had the opportunity to work on real projects and make connections with professionals who guided me through my journey. During my time I worked with several types of technologies and frameworks, even with some that I had little to no experience with, like '.NET' or 'Node.js'. This was not an issue, since every employee at DTT felt accesible and friendly. This company is a perfect place to grow as a developer, since I always had space to do research on any particular area, and the constant motivation of learning and getting better.

 

Henry Bueno

Back End Development

Strategy & New Business stage netherlands
quote

The atmosphere gives you the feeling that you are welcome the moment you arrive for the first time. The activities, colleagues, projects and responsibilities is what made DTT a special company for me. As an SNB intern I learnt how to make reports interesting for companies. At DTT you are Doing Things Together!

Raúl Uttien

Strategy & New Business

Online Marketing afstudeerstage netherlands
quote

An internship (working or graduation) at DTT is quite different compared to other internships. At DTT I was given a lot of responsibilities by working on the largest projects. Originally I was placed at Online Marketing but this quickly changed to Sales & New Business and Project Management. The experiences I had during my internship were overwhelmingly positive and your co-workers are always happy to help you and answer all the questions you have. DTT has employees from all over the world so you will have some interesting conversations during the day. Overall I managed to improve myself in various ways and strengthen the quality's I already possessed but now in a real work environment. I could not have wished for a better graduation internship!

Martin Kamsteeg

Entrepreneurship & Retail Management - Online Marketing

Design internship switzerland
quote

I started my internship at DTT on 24.06.19, and from the very first day, my main task was to create illustrations for the Edu Play Book app.

Besides that I also worked on other projects such as the photography / post production team pictures project, the promotional video for EPB (which were created and edited by me); moreover, I worked on the creation of design assets for new UI elements.

The possibility to get different assignments on different projects turned out to be very useful and it helped me to increase my versatility.
Working at DTT has been nice and interesting but sometimes I had the feeling to be on a rollercoaster.

I am happy about this experience, and the other experiences that the future might hold for me in the next chapters of my life.

Ylenia Bruzzese

Design

Quality Assurance internship turkey
quote

When I started my internship in DTT, I was interested in quality assurance, and the responsibilities given to me during the time have made me able to build on that interest. Working with the projects of the company, learning the process, and being able to put my interest in to practice has transformed my interest in to something I want to pursue.

In DTT being threated as a coworker in a diverse and friendly atmosphere has helped me feel like I am an actual important part of the development cycle. In terms of quality assurance experience I got to learn the processes, practices and built a better idea of quality development. Seeing my proposels and input take place in the improvement of the practices was a really driving factor during my internship.

While working here you will not feel like there is nothing to do, as there is always an active work environment. Seeing your work come to life on the actual products, and observing the impact you make in both the development cycle, and yourself drives you to further to improve.

Cantürk Yilmaz

Quality Assurance

Human Resource Management stage netherlands
quote

DTT is a fast-growing company which offers you a lot of growth and opportunities to prove yourself. I had a great time working there as an intern. Even as an intern you will get loads of responsibility, which is loads of fun, but it can also be challenging. The working atmosphere is great, the colleagues are super friendly, and you really get to have an impact within the company.

I learned a lot during my internship which makes me more confident to go and work in the HR field when I am finished with my studies. I can defiantly recommend choosing DTT as your internship company when you like to have a bit of fun but also work very hard!

Megan Sneek

Human Resource Management

Web Development stage france
quote

DTT was an amazing experience where I growth personally in my technical skills, from the day one, you work on a real project with a lot of responsibilities, you are not just a simple intern you are like a real member of this company. By working on so many different projects I have mainly improved my web skills both in frontend and backend, DTT offers a strong start for an ambitious career.

Because of strong team cohesion in this company, you will quickly love to work with your colleagues. I met awesome people from all over the world and spent good times working for this company.
I would highly recommend DTT.

Jean Szturemski

Web Development

iOS Development stage slovakia
quote

I am really happy I got the opportunity to undergo a traineeship at DTT. Although I have a solid experience in the IT industry in the role of technical writer, I don’t have any formal computer science education, and DTT became a great place to kick-start my new career of an iOS mobile app developer. The company provides an open, welcoming and nurturing environment that helps you to grow both professionally and personally.

During my 6-months traineeship, I worked on 2 projects and learned a tremendous amount about clean code, reactive programming, unit testing, UI, frameworks, and lots of other things. At DTT, you learn by practice, immediately applying your knowledge to a real-project task at hand. And what I like the most is that there are all sorts of tasks and challenges, which is a real fun to tackle and which, in a long run, lets you significantly expand your expertise.

I like the challenging and friendly atmosphere at DTT (where we’re Doing Things Together), it is an interesting and fun place to work at. That is why I gladly accepted the offer to become a full-time iOS developer at DTT, I am looking forward to what’s coming next!

Irina Filkovskaya

iOS Development

Web Development stage spain
quote

DTT is the perfect place to develop yourself professionally while having fun. Everybody was nice the very first day and helped me a lot through all my stay. I couldn’t have asked more from my first working experience and I not only take with me a lot of technical experience, but also lot of friends and fond memories. You’ll be working on lot or projects and use different technologies and you’ll get to know how a fast-growing company works.

Andrés Paúl Muñoz

Web Development stage

Design Illustrator stage netherlands
quote

When I started at DTT, my work mostly consisted of creating illustrations. By taking initiative and talking with the designers, I got to propose improvements for the quality of these illustrations. I really appreciate DTT for taking this request seriously and allowing me to speak my mind. I got to work on many different projects. Not only illustrations but also UI/UX and QA. These experiences made me more proactive and I definitely learned a lot. The people at DTT are always available to help out if you have a question or when you’re stuck on something. This makes for a great place to work and grow as a professional!

Caitlin Tettelaar

Design Illustrator stage

Android Development stage romania
quote

DTT is a good starting point for your career. It’s the place to make friends and meet amazing people while also learning the latest technologies and gaining useful work experience. I’m glad that I chose to spend my summer working here while also experiencing Amsterdam.

Bogdan Salau

Android Development

Android Development stage romania
quote

During my time at DTT, I was given an incredible chance to work on a real project from the beginning up to almost its release date. Although it only lasted three months, this internship has been a complete and complex experience for me. I took part in all phases of Agile development, being encouraged to bring significant contributions and share thoughts on the application’s implementation, design and testing practices. From the first week, I felt a sense of inclusion and I have been given extensive support from my colleagues. At the end of the internship, looking back, I doubt I could have made a better choice for my first work experience

Andrei-Cristian Rad

Android Development

iOS Development stage slovakia
quote

Despite the fact that internship at DTT was my first experience in real industry as iOS developer I was working on real projects with deadlines from my first day. Everytime I was struggling with something there was someone to help me out. Some days were more challening than other ones, without a doubt. And during these days I learned the most.

Rachel Polachova

iOS Development

Web Backend Development stage germany
quote

When I started working at DTT, my only previous work experience has been pretty exhausting and unenjoyable. But at DTT I learned that work can also be something totally different, something that I actually love to do. Everyday I worked with people who shared this love for what they do, and this made an impressive experience out of my internship that taught me way more than just how to use different frameworks and programming languages to create amazing things. From my first day I contributed to all kinds of interesting projects, and I was able to work independently while getting guidance whenever I needed it.

Luis Hankel

Web Backend Development

Online Marketing stage netherlands
quote

During my internship at DTT I was able to work along skilled and disciplined colleagues. I have seen all the hassles that come with delivering a successful app solution. And I have experienced how DTT manages to handle multiple solutions simultaneously.  An internship at DTT also comes with responsibility, as your assignments are always a part of team effort. You are just as important to the succesful delivery of a project as your colleauges. It was a warm experience, with hard work accompanied with good food and laughter. I also learned some design skills I hadn’t mastered prior to my internship here. It was a pleasure working and learning here and I can definitely recommend choosing DTT in your search for an internship.

Bilai Ablorh

Online Marketing stage

Unity Development stage germany
quote

I really enjoyed my time at DTT. Not only felt it like an office full of friends and funny moments but I also learned a lot. As an intern I was completely included in the development process, including being responsible for a feature-phase by myself. I was always looking forward to the next day, which I think says a lot already :)

David Panagiotopulos

iOS Development stage

iOS Development stage germany
quote

Being an iOS development intern at DTT has been a great and motivating experience for me. From the beginning on you are part of a young agile development team, where you can get hands-on experience on large scale projects and improve your coding skills. This can be challenging sometimes, but that’s when you get a real taste of the DTT team spirit: Here we are Doing Things Together! That means, whenever you need help, you will get it, because everyone is willing to share their knowledge and wants to help you to improve your proficiency. Last but not least you also get to take part in the fun and adventurous social events that DTT organizes!

Josephine Battiston

iOS Development stage

Web Development stage italy
quote

At DTT I've had the opportunity to grow personally and professionally by learning new technologies, frameworks and by experiencing how it is like to work as full stack web developer. This advanced knowledge helped me to get through the various challenging projects and I understood if you're willing to learn you can already start to work independently with more responsibility.

Manjinder Singh

Web Development stage

Web Development stage france
quote

Being an intern at DTT was my first work experience as a developer and it was a very good one. It is a place full of young and talented people who will not hesitate to help you if you need it. I started by working on a big project but since the very first day I felt team leads being confident about my work. My point of view was always taken seriously, not only about coding but also about the design for example.

DTT is a company where you have responsibilities and where you can learn a lot about various subjects thanks to all the projects you can work on and always in a good atmosphere.

Clément Béghin

Web Development stage

Web Development stage france
quote

At DTT, you will considerably improve your skills by working on a lot of different projects and with your team, you will do the things together, that’s DTT stands for. 

Alexis Godin

Web Development stage

Web Development stage france
quote

Doing an internship at DTT has been a very rich experience both on the technical and human side. From day one, I was working on real projects with deadlines and deliveries. You don’t feel like another intern but a true member of a young and dynamic team.

Thanks to the great variety of projects, I got the chance to learn new technologies like ASP.NET Core or AWS and apply that knowledge directly in “real world” cases. I’d say DTT made me grow way more than expected and is a very good preview of what’s waiting for you after graduating. Because of all those reasons, it’s with pleasure that I am extending my stay at DTT by becoming a full-time Web developer.

Pierre-Marie Brieda

Web Development stage

Online Marketing stage netherlands
quote

Ik heb mijn stage bij DTT als intensief en leerzaam ervaren. Het was iedere dag inspirerend om te zien hoe al die jonge medewerkers met zoveel energie en verantwoordelijkheid opdrachten uitvoeren. En om in die omgeving mijn steentje bij te kunnen dragen was een zeer bijzondere ervaring. Maar ook vakinhoudelijk heb ik me verder kunnen ontwikkelen. Ik was nooit een goede schrijver maar door de vele zoekmachinevriendelijke teksten die ik heb geschreven, heb ik me op dat vlak ontwikkeld. 

Ricardo Maas

Online Marketing stage

Design stage indonesia
quote

Doing internship in DTT is a one of a kind experience. I’ve been through a lot with many projects, meet new friends, and have fun together in the social events. At the start, I have to adapt myself to keep up with the company standard and workflows. However, it’s not a hard thing to do, because all of the people here are friendly and willing to help me, of course not every time, because we also have our responsibility on finishing the tasks ourselves. Every day is a new experience, there will always be things to do, but make sure you are proactive so you can also join in many cool projects, and if you can give a great

impact for the team, it is possible to get a full-time position here. I guess that’s one of the important things which I got when doing the internship here. Thank you DTT!

Jevon Marcius Santoso

Design stage

Unity Development stage netherlands
quote

Working as an intern at DTT has been a challenging, fun, rewarding and overall great experience. From the start I was able to work on projects other employees and interns also worked on. Starting on a big project was not a simple task, but the willingness of my colleagues to help made it very welcoming. Once I was integrated in the projects I started to get more and more responsibility.

Your efforts are very appreciated by DTT. Your input on design or code architecture will always be taken seriously and is even encouraged. Seeing your own ideas being integrated in bigger and smaller projects is really motivating to grow as a person and developer.

Arjen Simmons

Unity Development stage

Web Development stage netherlands
quote

I’ve experienced my internship period at DTT to be real fun, informative and valuable. If you take your work serious and show you are willing to work hard you will get a lot of responsibility as an intern. An internship at DTT offers you the chance to work on interesting and innovative project for lots of different clients with a great rapidly growing young team of awesome people from all over the world. This allows you to quickly increase your knowledge and gain lots of real valuable work experience and personal development. I am really glad about my internship at DTT.

Michael Fontijn

Web Development stage

Design stage germany
quote

During my 6 month internship I was able to gain hands-on experience on real projects from the very first day on. That helped me to improve my skills very quickly and to learn various techniques and common practices in the UI/UX field.

The friendly and supportive environment made it really easy for me to approach my coworkers whenever I needed help or just an advice. Especially within my team I always felt to be in good hands, guided by experienced designers who would assist me if necessary but most of all encouraged me to believe in my skills so I would be able to complete my assignments as independently as possible.

Madeline Knu?pfer

Design stage

UX/UI Design stage
UX/UI Design stage thailand
quote

Ever since starting my internship, my design skills have improved a lot.

Each working day is full of challenges and you always learn something new. I had the chance to work on multiple new and ongoing projects.

The pressure to deliver is high, due to the tight deadlines you have to deal with. But the hard work is recognized and applauded with positive feedback, by both the clients and colleagues.

Thank you DTT for giving me an opportunity to learn and to grow as a designer. 

Maneenuch Tangsamritkul

UX/UI Design stage

Strategy and New Business stage netherlands
quote

At DTT I've had a unique graduation experience. They've provided me with many different experiences, amazing colleagues, and helped me out whenever I asked for it. From day 1 they gave me the responsibilities I was looking for, and taught me valuable lessons that I will take with me into the future.

Now at the end of my internship I can highly recommend anybody that's interested in the world of apps and that is looking to work with an enthusiastic, young team to apply at DTT!

Thank you to everyone involved that helped me grow professionally!

 

Wouter Kronenberg

Sales and New Business stage

iOS Development stage tunisia
quote

Having an internship at DTT was one of the best professional experiences I’ve ever had. DTT is not a typical company, it’s more like an extended family where you know everyone and get along with everyone because every person at DTT is a cool and unique person. One of the most remarkable things is that it’s full of young and talented people.

DTT is the perfect place to learn, improve and get to know how it is to work in a dynamic and fast growing company. You’ll get to do more than what a standard intern will do in any other company. You’ll have greater responsibilities, greater objectives, harder times and higher expectations. For some; this might be scary, but for others like me who loves the challenge and thrive for achieving greater things; DTT is the perfect place to be.

Taha Douiri

iOS Developer

Unity Development stage netherlands
quote

Door mijn stage bij DTT heb ik veel kunnen leren over game development. Aan het begin van mijn stage had ik weinig ervaring op dit gebied, dus ik ben blij dat DTT mij een kans heeft gegeven om te laten zien wat ik kan en mij heeft laten groeien binnen het bedrijf.

Vanaf het begin werd ik geholpen om mezelf te plaatsen binnen het bedrijf. De Unity afdeling was en is een gezellige afdeling waar veel kennis opgedaan kan worden. De afdeling zelf heeft mij veel geholpen tijdens mijn afstudeerstage bij het schrijven van mijn verslag en het helpen bij mijn opdracht. Ik kon altijd terecht bij de afdeling voor vragen en hulp bij problemen dat ik had. De opdracht dat ik voor het bedrijf mocht doen was een erg leuke opdracht dat goed te doen was met mijn ervaring.

Uiteindelijk heb ik een gezellige en leuke stage gehad bij DTT en kan ik leuk terugkijken naar de gezellige momenten met de Unity afdeling en de leuke team socials binnen het bedrijf.

Patrick de Mooij

Unity

Front-end Web Development stage italy
quote

Doing an internship at DTT has been a great experience. I've been working on real projects since the first week, feeling that good amount of pressure and responsibility that pushed me to give my best. This together with the multicultural, friendly environment and the colleagues always willing to help, made my experience at DTT more than positive.

Marius Gabriel Cozman

Front-end Web Development

Web Development stage italy
quote

Working at DTT has taught me to work in contact with people, allowing me to develop my communication and teamwork skills. The skills I have acquired since the first day have not frightened me but taken as challenges have allowed me to improve in every respect. This experience also allowed me to see and understand the whole process of software development. The youthful environment is always dynamic and a great place to start your career and experience.

Matteo Boetti

Web Development

Unity Development stage netherlands
quote

My internship at DTT has been a challenging yet amazing experience. As a intern you a treated no different than a full time employee which gives you a great view on what is expected from a developer at DTT. As time passed at DTT based on my performance I was challenged with bigger tasks and greater responsibility, but whenever I got stuck there was always someone to help me out, whether it was my lead or a fellow colleague.

DTT is like one big family where everyone is treated equally. A benefit of this is that you can always reach out to anyone if you are in need of help. And because of this I've been able to form great friendships with some of my colleagues.

Looking back I can say that I'm proud of the projects that I've worked on and proudly represent them on my portfolio. I've been challenged with leading roles taking on a lot of responsibility over not only myself but also the project delivery. This has helped me choose the correct career path that suits best with me as a person and for that I am really grateful.

Ian Kleton

Unity Development

Design stage portugal
quote

As a designer intern I was able to work in several projects and to improve some of the design skills I already had. During three months, I also had the change to try new activities, like doing illustrations, and I really enjoyed that experience. The informal and young environment in DTT makes the internship even more worthful.

Andreia Cruz

Design

Unity Developer stage netherlands
quote

My graduation internship at DTT has been a rewarding experience that I could recommend to other starting developers. I found DTT online while looking for a company to graduate at, I got a warm welcome and could start working on projects immediately with the all help I needed to get started up. I improved a lot in my programming skills with the help of my new colleagues, especially in the first months.

Being an intern at DTT doesn't feel as such because you're an integral part of the team. That being a team of young enthusiastic developers that have been a pleasure to work with.  You get what you put into your work and in my case, the effort to go the extra mile was greatly appreciated by the team and vice versa.

Along with working on company projects I got time to work on my graduation as well, in which I got to build a new framework to be used by the company. I got a lot of freedom in building this, though sometimes lacking for time with other project deadlines taking precedence.

Although development can be stressful, seeing people enjoying what I built has been worth the effort and I'll look back at my internship as an exciting and educational period of my life.

Merijn Kersten

Unity Developer

Android Development stage us
quote

I learned an incredible amount in my internship at DTT and it has enabled me to grow professionally into my career as an Android developer. With an internship at DTT, you learn in the best way possible, by working on project teams and contributing to production projects to be delivered to clients. You see the product development lifecycle from the business and design side, all the way through the implementation and delivery, giving you a perspective that a lot of other interns do not get to see.

Daniel Francis

Android Development

iOS Developer stage italy
quote

My course of study is not strictly related to the field of the developer, when I arrived I had no knowledge in Swift. here after the first two months of training, where I had the opportunity to learn and improve my skills from senior developers, they believed in me and gave me the opportunity and responsibility to work on a lot of projects.

If you want to test yourself, DTT is definitely the right place.

Suhaib Al Saghir

iOS Developer

iOS Development stage romania
quote

When I started my internship at DTT, I did not have any real industry experience in iOS application development, nor did I have a computer science background. My internship was a really fun and hands-on oriented, allowing me to drastically improve my skills. I was involved in projects that had great and challenging features like AWS cloud video rendering. I also got the chance to work with people very passionate about what their work, who were open to answer my questions or direct me towards the best approach for the issue at hand.

Raluca Mesterca

iOS

Web Development france
quote

I want to thank DTT for giving me the opportunity to serve as web intern. I have gained valuable insight into the multimedia industry over the past five months. Rewarding months.

Because they gave me the opportunity to work on a variety of projects, I had the chance to observe and gain skills in numerous aspects of web development. All the staff was extremely welcoming and helpful, and offered me good advice all along my internship.

I really felt part of the team and everything here is made to make you feel at ease. Friday nights at DTT and social events are always great.

This internship has definitely increased my interest in web and increased my desire to work for a company such as DTT. Once again, thank you for the terrific five months.

Cédric Meyer

Web Development

Unity development germany
quote

Doing an internship as a part of my studies at DTT has been a great experience. Starting with little work experience, I consider myself as lucky having DTT as the perfect entrance into the professional world.

I joined the Unity team and was welcomed with open arms. From the first day on I got big responsibilities and was treated like a full time member at eye level. For questions or problems there is always a colleague to help, even outside of your own team, which definitely helped me gain plenty of knowledge in Unity and also gave me the chance to peek into different fields of software development. Even with high expectations and ambitious deadlines, I was given a lot of freedom to give my own input and ideas into all the projects I was working on.

Although the work was challenging, deadlines tight and sometimes nights late, the positive atmosphere in the office with its great team mentality is something I'm going to look back to. To sum it up, I've had a great time at DTT and I can't imagine having this much hands-on experience with a great team like this anywhere else!

Dietmar Pisalski

Unity development

Quality Assurance stage netherlands
quote

Mijn stageperiode bij DTT was een erg fijne en leerzame tijd waar ik heel veel aan heb gehad. DTT heeft mij de mogelijkheid gegeven om in een jong, professioneel team mee te draaien terwijl ik ook nog een daadwerkelijke rol speelde in het bedrijf. Als onderdeel van het QA-team heb ik geleerd hoe apps van start tot finish ontwikkeld worden en hoe het test-proces daadwerkelijk in elkaar zit, en dit is iets wat ik voor altijd zal kunnen toepassen.

Ik wil iedereen van DTT bedanken voor deze mooie, gezellige en leerzame periode waarin ik mijzelf enorm heb kunnen ontwikkelen.

 

Dees Veen

Quality Assurance

iOS development
iOS development vietnam
quote

"My 6 months internship at DTT was very instructive and interesting. I have learned many new things like debugging, refactor and optimization from my colleagues. Beside from those, I also learn about the communication with the other team and teamwork.

When working at DTT, you don't have to worry about food and drink. Especially every Friday afternoon social drink where everyone often stays and relax after a long week."

 

Tran Gia Huy (Sam)

iOS Development

Web Development Intern mozambique
quote

"Working at DTT showed me what it's like to work in an environment where you will always face new challenges that will benefit your growth immensely. I felt like part of the team from day 1 and managed to learn not only new technical skills but also learn about project management from my very intelligent colleagues who were always there to help.

I had the chance to interact directly with clients which gave me a very valuable view into the professional world of software development. The period that I've spent at the company has definitely been the period of fastest personal and professional growth in my life. During my interview I was told that at DTT you work hard and play hard which is honestly the best way to describe my experience, full of amazing learning experiences, challenges but also a good dose of fun moments.

I would like to take this opportunity to thank everyone at the company for making this internship period a memorable experience."

Gásten Sauzande

Web Development

Web Development
Web Development netherlands
quote

"DTT was voor mij een leuke en leerzame ervaring. Bij DTT is er veel mogelijkheden om aan verschillende projecten te werken. Persoonlijk wilde ik graag iets nieuws leren. Ik ben bij DTT aangenomen als PHP-programmeur waar ik al wat ervaring mee had. Naast verschillende projecten binnen PHP heb ik mee mogen doen met een groot project wat gebruik maakt van Vue.js en Firebase. Dit was perfect voor mij om iets nieuws te leren. DTT is een uitstekend leerbedrijf waar je veel opties en vrijheid hebt om je stage te personaliseren en waar je veel doorgroeimogelijkheden hebt."

René Steneker

Web Development

Android development bulgaria
quote

"When I started my internship, I had little to no experience working professionally with Android/Java/Kotlin. DTT helped me tremendously in gaining experience working on real projects, along with the lead developers. You had a lot of independence when working on different tasks, and the environment was generally relaxed. I made a lot of new friends here and I am really happy with my experience at DTT."

Milen Pivchev

Android Development

Online Marketing netherlands
quote

"Als stagiaire Online Marketing bij DTT heb ik een erg leuke én leerzame ervaring gehad. Bij DTT heb ik veel verantwoordelijkheid gekregen en werd ik vanaf dag 1 behandeld als een volwaardig teamlid. Ik heb kunnen werken aan allerlei verschillende projecten en zo heb ik naast alleen Online Marketing, ook nog veel kunnen leren over Project Management en Design.

Verder is de sfeer bij DTT erg gezellig, zo staat iedereen wel open voor een praatje en werk je met veel internationale collega’s. Bij DTT zijn er geregeld borrels, naast het harde werken is er ook genoeg ruimte voor plezier."

Rachel Huijnen

Online Marketing

Informatie Management stage netherlands
quote

"DTT was voor mij de perfecte afstudeerplek en start van mijn loopbaan. Ik was op zoek naar een jong en innovatief bedrijf waarbij iedereen informeel met elkaar omgaat, en dit is wat ik vond bij DTT.

Een pluspunt voor mij persoonlijk is dat het gelegen is in het hartje van Amsterdam. Ik kon iedere dag op de fiets naar werk wat het goed bereikbaar maakte. Het kantoor is zeer geschikt voor een leerzame omgeving, er is ruimte voor sociale contacten maar ook geconcentreerd doorwerken is mogelijk. De ondersteuning van collega’s wanneer dingen niet lukken zorgt ervoor dat jezelf ontwikkelen gemakkelijk gaat en je er nooit alleen voor staat.

De verantwoordelijkheid die ik bij DTT kreeg zorgde er voor dat ik mij direct betrokken voelde bij de organisatie en kon groeien als persoon. Studeren is in de boeken zitten en je hersenen laten kraken, werken bij DTT is deze kennis in de praktijk brengen en je steentje bijdragen."

Romer Stok

Informatie Management

Unity Development stage france
quote

Before coming to DTT, I was searching for an environment where I could practice my skills in Unity. I have taught myself to use this technology in my free time and wanted to further expand my skills. I was working in a competent team that was busy working on several Unity projects. I felt that my work was appreciated and if I needed help, there was always someone there for me. Next to tech-skills, I learned a lot on the collaboration between games and international business. Also, it helped that the team was nice, and the company felt like one big family to me. My experience in this company has been instructive and meaningful to help me on my career path.

Yoann Haffner

Unity Development

UI/UX Design stage
UI/UX Design stage netherlands
quote

"Nadat ik mijn opleiding tot Interactief Vormgever had afgerond, ging ik op zoek naar een vaste plek. Omdat ik toch nog wat meer ervaring wilde opdoen heb ik ervoor gekozen om bij DTT voor een (korte) periode stage te lopen.

Bij DTT hangt een fijne sfeer. Je hebt veel sociaal contact, wat voor mij erg belangrijk was. De Team Socials helpen daar goed aan mee. Ik merkte dat ik al heel snel bij veel verschillende projecten werd betrokken. Ik heb in relatief korte tijd aan veel variërende projecten mogen werken, van hulp-apps tot apps voor kinderen, wat ik erg leuk vond om te doen. Bij DTT werken mensen die weten wat ze doen, serieus zijn in hun werk, maar zeker in zijn voor leuke gesprekken."

Laura Enthoven

Design

Web Development stage france
quote

''When I first arrived at DTT, I only had small experience in PHP. But they directly trusted me, and made me work on an on-going project. This is what motivated me the most. My skills as a web developer and team player have greatly improved thanks to DTT.

I wanted to thank DTT a lot, for putting their trust in me and giving me the occasion to do such an internship.''

Jeremy Swiatkowski

Web Development

Android Development stage romania
quote

"My internship at DTT Multimedia was a great experience as I have learnt a lot in various aspects of the entire development process. I received independence and time to work on various features and bugs; I had enough time to learn and read more about the topic that I was working on. At the same time I could always ask for help if something was unclear. I could ask questions which were even unrelated to the projects, and developers were always ready to explain the topic in more detail. This created a healthy atmosphere where I was encouraged to do my best, knowing that if I got stuck, someone would always help me. Therefore, I had enough support to try new things. For example, I developed my first app in Kotlin.

During my internship I have worked on various projects, some of these were smaller and some were bigger. This gave me the opportunity to gain experience in how to acquaint myself faster when starting with a new project. It also made me understand the importance of app architecture. Usually a project got assigned to me, but I found it nice that I could express my preferences on which project i would like to work on or in which subject I would like to get more experience.

I would recommend an internship at DTT Multimedia to everyone who is starting (or planning to start) their career as an Android Developer. DTT Multimedia has a great atmosphere where one can learn, improve and discover new skills." 

Neringa Bukyte

Android Development

Android Development stage uk
quote

''I arrived at DTT with limited industry experience in Android application development. Over a four month period at DTT, as an Android Development Intern, I was able to drastically improve both my development, and communication skills. Everyone who I was lucky enough to work with was passionate about the work, hard-working, and encouraging. After a nervous start, I was able to easily interact with my colleagues, who became good friends, and we were able to bounce ideas off one-another. This allowed me to see new approaches to problems that I hadn't thought of. I had a great time working at DTT, and encourage anyone who is thinking about applying to do so – a great experience.''

Samuel Freeman

Android Development

Back end PHP Development stage netherlands
quote

''Ik zocht in de zomervakantie een plek waar ik mijn web development skills kon verbeteren en kon uiteindelijk terecht bij DTT als PHP developer stagiair. Het was een zeer leerzame ervaring. Ik heb geleerd om object georiënteerde programmeer technieken en design patterns toe te passen waar mogelijk om zo efficiënt mogelijke code te schrijven. Verder werd de code die ik schreef ook gereviewed door meer ervaren programmeurs bij DTT. Zij konden goed aangeven waar dingen mis gingen en waar de verbeterpunten zaten.

Ik merk dat de code die ik nu schrijf een stuk dynamischer is en ook na de stage merk ik dat ik betere code practices gebruik. De programmer opdrachten en projecten die ik op school heb, gaan me nu ook een stuk gemakkelijker af.

Verder is de sfeer bij DTT erg gezellig. Je kan met iedereen praten en je hebt er ontzettend veel internationele collega's. Er wordt veel engels gepraat zodat iedereen met elkaar kan communiceren. Verder is de vrijdagavond het leukste. Om 17:00 wordt het bier geopend en wordt er patat, frikadellen en kroketten op tafel gezet. Vanaf dan wordt er lekker nageborreld en kan je met al je collega's bijpraten. Op dit moment leer je je collega's echt kennen en dat maakt het leuk bij DTT.''

Manno Sutisna

Back end PHP Development

Back end PHP Development stage france
quote

''Being an intern at DTT has been an enriching experience. I improved my programming skills a lot, working on a wide diversity of projects, using different technologies.

I discovered or improved myself on several languages and tools thanks to the always willing to help team. You can even get the opportunity to choose the projects you work on to enhance particular competencies.

The most enjoyable thing about doing an internship at DTT is that you work on "real" projects from day 1. No matter how important is the project, you're being trusted, and your voice is being heard when you want to suggest something.

Besides work, the atmosphere is awesome, everything is done so that you feel good, and Fridays evening are a good opportunity to meet people from all over the world.''

Niels Hecquard

Web Development

Web Development stage netherlands
quote

"Stage lopen bij DTT was voor mij persoonlijk een leuke en vooral leerzame ervaring. Ik heb mogen werken aan diverse projecten waar mijn bijdrage voornamelijk bestond uit back-end ontwikkeling, dit heeft ook mijn grootste interesse. De aansluiting met mijn persoonlijke interesse was dus perfect. Werken in de “echte wereld” waar deadlines en contacten met klanten onderdeel zijn van de dagelijkse gang van zaken gaf mij veel inzicht in hoe het zal zijn als ik afgestudeerd ben. Verder heb ik veel kennis opgedaan tijdens mijn stage bij DTT, deze kennis kan ik gebruiken in mijn verdere carrière."

Kevin Schaap

Web Development

Android Development stage
Android Development stage romania
quote

"I came to DTT as an Erasmus+ trainee from Kaunas University of Technology. During my internship I had to work on different projects which helped me learn and gain experience in every part of Android apps development.

DTT has large international team which is friendly and eager to help in every situation. There are many professional employees as well as interns, so it is easy to find like-minded people and friends. DTT uses English for all communications, so there aren't any difficulties for foreigners to work there. More than that, DTT has a beautiful office, games room, team social events, Friday parties, free food and much more which made my internship better than I have ever imagined."

Mindaugas Varkalys

Android Development

PHP Development stage uk
quote

"Working at DTT was a great introduction to web development for me. As an intern I was treated as a full member of the team from my first day, and during the second half, was given more responsibilities, especially in dealing with the mobile teams to provide back end functionalities for the apps. At the start I had very little knowledge of javascript, which was the language used on the project I was assigned to, so had the opportunity to learn it from almost scratch, as well as work on a project of significant scale. Overall, I enjoyed my time at DTT, and feel that I have learnt a lot of skills beyond coding too, in communicating with collegues and dealing with deadlines."

Tiffany Duneau

Web Development

Human Resource Management belgium
quote

"Vanaf dag 1 kreeg ik veel verantwoordelijkheden en de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen. Ik heb veel ervaring opgedaan op alle vlakken van HR. Bij DTT wordt ook naar jouw mening geluisterd. Iedereen is een talent en krijgt de ruimte om zich verder te ontwikkelen.

'Work hard, play hard' is de perfecte omschrijving van de bedrijfscultuur. Naast het harde werken, is er ruimte voor plezier: de vrijdagmiddag borrels, teamuitjes, teamlunches, ... De informele sfeer is een plus en collega's staan altijd klaar om je te helpen. 

Ben je leergierig, ambitieus en een echte teamplayer, dan is DTT het perfecte bedrijf om jezelf te ontwikkelen."

Petra Forknell Penel

HR stage

PHP development stage netherlands
quote

"De DTT stage is een bijzondere ervaring. Het werken aan grote projecten en klanten binnen Europa leidt tot veel diversiteit binnen softwareontwikkeling. Hierdoor is er ruimte voor doorgroei, het personaliseren van je stage en een brede algemene kennis binnen het ontwikkeltraject. Als stagiair ben je werkzaam binnen een jong en dynamisch team, waar ruimte is voor fun en persoonlijke ontwikkeling. Wat ik persoonlijk een van de beste kwaliteiten van DTT vind, is de mogelijkheid tot doorgroei. Al snel kreeg ik meer verantwoordelijkheden en uiteindelijk na langere tijd werkzaam te zijn geweest voor DTT, kreeg ik een leidende rol binnen het development team."

Daan Heikens

PHP development stage

PHP Development stage netherlands
quote

"Als stagiair bij DTT heb ik de mogelijkheid gehad om aan veel diverse projecten te werken, zowel aan nieuwe projecten en al bestaande projecten. Tijdens mijn stage heb ik veel vrijheid gekregen en samen met hulp van collega's heb ik erg veel kennis kunnen opbouwen voor mijn vak. Daarnaast heb ik ook veel geleerd over werken als een team en hoe echte projecten in een bedrijf gehandeld worden. Ik vond mijn stage bij DTT erg leerzaam en ik ben zeer tevreden over mijn ervaring bij het bedrijf."

Joey Smulders

Web development

Development netherlands
quote

''After graduating from University I was met with a fork in the road: start a safe development job, or continue to grow. When it came to selecting a job offer, I decided to start off as an intern at D-TT, so I could learn without too much pressure in a fast paced environment. I soon came to realise that this was the right choice.

D-TT offered me a variety of different challenges right off the bat, and I was met with a vast array of opportunities to prove myself. This is a rarity in many development agencies, and the lack of structure that makes D-TT unique gave me the opportunity to define myself and grow with a sense of freedom. Despite this, your responsibilities are endless, and as you figure out your identity, you naturally feel yourself being more responsible.

As an intern, the skills you lack aren't skills you have to learn; here, they're skills you pick up. Taking initiative, being responsible, good communication... D-TT throws you onto a product, and with every mistake, these skills just come to you. When it comes to the development skills, the web team works hard to create reusable code, plugins, and more, so that anything we need to use again in the future is something we can then implement. The experience as a whole allowed me to develop these skills, and regardless of my development talent, I've become more confident in my abilities, allowing me to sign a contract as a Front-End Developer.'' 

Hayo Friese

Web development

HR netherlands
quote

''Mijn Human Resource stage bij DTT was een leuke, intensieve tijd waarin ik veel gezien en gedaan heb. Als stagiaire heb ik mogen meewerken aan vrijwel alle aspecten van HR, wat niet alleen leuk was, maar wat mij ook inzicht heeft gegeven in wat ik leuk en wat ik minder leuk vind binnen Human Resources.

Van DTT kreeg ik daarbij veel vrijheid en verantwoordelijkheid, wat het soms best een uitdagende stage maakte, maar wat ook mogelijkheden schepte. Doordat DTT altijd in ontwikkeling is om als bedrijf vooruit te blijven gaan, was er ook voor mij als stagiair altijd iets interessants te doen. Wanneer je proactief bent en je je verantwoordelijkheid neemt, dan biedt DTT je veel mogelijkheden om je te leren en te laten doen wat je wilt doen. "

Sherrin Groenendijk

HR

Strategy and New Business thailand
quote

''My six month internship at DTT was a very enjoyable experience that I would like to share:

Right from the start of my internship I noticed the work-hard-play-hard attitude at DTT. The atmosphere of DTT is casual yet professional, which contributes to a barrierless work environment. When I had any question I could easily approach my colleagues or managers, resolving many problems on the fly and without stress.

What I really valued is that being an intern at DTT means that you work on tasks that directly contribute to daily operations and projects that directly drive the growth of the company as a whole. Working as an intern at DTT means that you are being given challenging assignments and must take responsibility, just like any other colleague in the office. Due to this, I had the opportunity to apply knowledge I acquired from university directly to relevant cases, to give strategic input. In addition working at DTT also helped me to further develop practical skills, such as taking initiative in important projects, following up on work processes, time management, and thinking outside the box.

All in all I would like to thank DTT for this great learning experience and all the fun moments during the internship.
I'm looking forward to see the growth of the company and the DTT team as a whole.'' 

Chaiyakit Limsuval

Strategy and New Business

Online Marketing
Online Marketing bulgaria
quote

''My internship at DTT was an enriching experience that helped me develop my professional self in unexpected ways. I started as online marketing intern and end up getting a contract for the position of Quality Assurance Analyst. Let me tell you a bit about how all that went down. As a growing start-up DTT is never a boring place. You are given real responsibility and get to work on multiple diverse projects. There is always a new project around the corner and ambition is always appreciated. So one Tuesday after enjoying the great Indonesian rice table, I was approached to test a few apps. The next day I asked if I could help testing again. I liked testing so much that the rest is basically history. In this way DTT supports finding out your passion.

I was and still am often in awe by the diversity of interns. Students come from near and far for this opportunity. Hands down, the absolute best part of having an internship at DTT is being thrown in the real field and of course networking. Not only do you meet young professionals, but you meet individuals who will likely work in that field in the future. Today I get to call many of them my colleagues.'' 

Eva Ivanova

Online Marketing

Android trainee netherlands
quote

Tijdens mijn stage bij DTT heb ik gezien dat er veel bij komt kijken om succesvolle apps van begin tot eind te ontwikkelen. Ik heb hier veel gemotiveerde, hardwerkende mensen leren kennen die elke dag met elkaar samenwerken om projecten goed af te ronden. Dankzij de vrijheid die je hier krijgt, en de hulp van andere developers, kreeg ik als beginnende Android developer de kans om elke dag nieuwe dingen te leren. De positieve sfeer die er elke dag hangt heeft ervoor gezorgd dat ik na mijn stage met veel plezier fulltime bij DTT ben blijven werken.

Rick Brugsma

Android Development

PHP en Android App Ontwikkeling stage netherlands
quote

"Na 10 maanden bij DTT binnen 2 teams gewerkt te hebben heb ik een duidelijker beeld gekregen van mijn vak. Waar ik begon als stagiair web development eindig ik mijn stage als stagiair android development. Ik heb dankzij DTT veel ervaring opgedaan wat betreft samenwerkingen en android/web development.

Ik heb verschillende projecten van begin tot eind meegemaakt en werd daarin goed ondersteund maar ook werd er veel vrijheid gegeven waardoor het niet meer als een stage voelt maar gewoon als hobby. Ik heb mijn stage bij DTT als leerzaam ervaren en ben ontzettend blij dat ik hier nu naast mijn opleiding part-time aan het werk kan!"

Bryan Gunther

PHP en Android development

Android App Ontwikkelen stage netherlands
quote

Ik heb genoten van mijn stageperiode bij DTT. Tijdens mijn stage heb ik leuke en uitdagende projecten gewerkt. De collega’s waarmee ik tijdens mijn stage werkte waren behulpzaam, respectvol en wisten waar ze over praatten. DTT geeft je de mogelijkheid om je vaardigheden als het gaat om programmeren, communiceren en samenwerken te verbeteren. Ik ervaar DTT als een prettige werksfeer waar hard werk en slimme oplossingen beloond worden. Daarom ben ik blij dat ik aan mag blijven als full-time medewerker.

Rick Visser

Android development

Unity App Ontwikkelen stage netherlands
quote

"Tijdens mijn stage bij DTT heb ik de kans gehad om ervaring op te doen over veel, verschillende projecten. Je hebt altijd wat te doen en elk project is een uitdaging, wat leidt op dat je elke dag wel iets nieuws leert. Je werkt aan projecten voor opdrachtgevers met bekende namen en leert ook te werken met stricte deadlines. Dit biedt een zeer waardevolle training en geeft je ook nog wat moois voor je portfolio.

Als stagiair wordt je behandelt als volwaardig lid van het team. Er wordt net zoveel geluisterd naar jouw mening als dat van fulltime collega's, en naarmate je meer ervaring opdoet krijg je ook meer verantwoordelijkheden. Wanneer je ergens vragen over of problemen mee hebt kan je altijd bij je collega's terecht, ze helpen je met alle plezier.

Mijn ervaring bij DTT is me zeer bevallen en erg leerzaam geweest. Ik kan het zeker aanraden voor als je opzoek bent naar een uitdagende en doelgerichte stage."

Dezley Kleyn

Unity development

Unity App Ontwikkelaar stage netherlands
quote

"Toen ik aan mijn stage bij DTT begon wist ik nog niet zo goed wat ik van de dagelijkse werkzaamheden binnen een software-bedrijf moest verwachten. Hoewel ik eerder met dergelijke bedrijven had gewerkt, was dit veelal op freelance-basis. De informele collegiale sfeer binnen DTT was dan ook een welkome afwisseling.

Als stagiair krijg je veel verantwoordelijkheid, en wordt je behandeld als een volwaardig lid van het team. Bij vragen of problemen staat altijd een collega klaar om je te helpen, en na het werk is er tijd voor gezamenlijke ontspanning en sociale activiteiten. Je krijgt hierdoor ook echt het gevoel deel uit te maken van een team, waarbij het geheel meer dan de som van de delen is.

DTT werkt met veel grote namen uit het bedrijfsleven. Naast het feit dat dit natuurlijk leuk staat op je cv, biedt het een kans om inzicht te krijgen in het soort eisen dat grote ondernemingen stellen, en traint het je om te werken met strikte deadlines.

Al met al heb ik zeer genoten van mijn stage bij DTT. Het was een leuke, leerzame tijd, waarin veel gelachen, maar ook hard gewerkt is. Ik wens toekomstige stagiars net zo’n mooie stage toe."

Frank van Hoof

Unity development

UI Design afstudeerstage netherlands
quote

"Tijdens mijn stage bij DTT heb ik aan verschillende projecten mee mogen werken, zowel voor grote als voor wat kleinere opdrachtgevers. Elke ochtend begint de dag met een stand-up, waarin je het team verteld wat je afgerond hebt en wat er die dag op je planning staat. Er is altijd veel werk te doen, dus vervelen doe je jezelf nooit. Je krijgt veel verantwoordelijkheid binnen DTT wat een erg leerzame ervaring is. Voor een van de projecten waar ik aan heb mogen werken, hoorde ook het testen van de app bij. Hiervoor heb ik respondenten mogen uitnodigen van verschillende leeftijden om met hen de app te testen. Het team van DTT heeft een erg gemoedelijke sfeer en je kan iedereen om hulp vragen wanneer dit nodig is."

Juul Beijer

UI design

Informatie Management stage netherlands
quote

"Tijdens mijn stage bij DTT heb ik ontzettend leuke en uitdagende tijd gehad. Ik heb ontdekt dat DTT een uniek bedrijf is.

Uniek op het gebied van de collegiale werksfeer. Iedereen is altijd bereid om je te helpen, je collega’s zitten dichtbij en je kan iedereen aanspreken. Elke vrijdagmiddag zijn er gezellige borrels en wordt er gezorgd voor een lekker drankje en wat te eten. Er zijn ontzettend leuke events eens in de zoveel tijd waar je je collega’s, het bedrijf en Amsterdam goed leert kennen. Daarnaast zeker niet het minst belangrijke, de sfeer is altijd gemoedelijk en informeel.

Uniek op het gebied van werklocatie. Bij DTT zit je in een prachtig gebouw midden in het centrum van Amsterdam, je bent zo bij het Centraal Station. Erg gemakkelijk wanneer je dagelijks met de trein moet.

Uniek op het gebied van uitdagend werk. Problemen lossen we vandaag op zodat we het morgen en daarna altijd goed kunnen doen. Jij bent de specialist en zo wordt je ook behandelt. Kan er iets beter? Onderneem actie en zorg voor verbetering binnen het bedrijf, initiatief wordt beloond en ze staan altijd open voor jouw mening. Regelmatig kijken ze als bedrijf om zich heen om te kijken hoe de concurrentie het doet en hoe DTT het beter kan doen.

Uniek op het gebied van opdrachtgevers. In mijn tijd bij DTT heb ik samengewerkt met veel verschillende opdrachtgevers. Opdrachtgevers waar ik al vaak van had gehoord had ik opeens regelmatig contact mee en bedrijven die ik nog niet kende bleken hele leuke partijen te zijn om mee in contact te staan.

Ik heb gedurende mijn stage bij DTT een erg leuke tijd gehad. DTT is een mooie plek waar talent ontwikkeld wordt en met talent ontwikkeld wordt!"

Rogier Krijnen

Informatiemanagement

Back-end Development intern france
quote

"During my fourth year of the engineering program at Exia CESI, I have completed a five month internship for DTT. Indeed I worked for the web team, mainly at the backend side. It was really interesting to work on important projects for major clients. Being a trainee for DTT has improved my ability to respect project deadlines and to program in a fast, productive and proper way. Moreover the social experience was awesome: the working atmosphere and colleagues were very nice as much as every day in the office. Social events with them at week-ends were a pleasure. Actually it strengthened the team spirit and provided an even more favourable ambiance.

To conclude, this interesting professional and social experience will be really useful for my future career. I’m proud and happy to have worked here for a while, and I would like to relive this kind of experience because it taught me a lot about development and social sphere."

Johan Kostulski

Web development

Android App Ontwikkelen stagiair netherlands
quote

"Voordat ik mijn stage begon bij DTT wist ik nog weinig van mobile development af. Ik was al langere tijd geïnteresseerd in deze wereld, maar ik vond het moeilijk om zelf een start te maken. DTT heeft mij hier erg mee geholpen en ik bezit nu de kennis en zelfvertrouwen om complete apps te bouwen. Door de stage is mijn interesse binnen mobile development zo hoog gestegen dat ik nu op mijn studie een themasemester ‘mobile development’ volg om mij meer te verdiepen binnen de verschillende platformen.

Het fijne van DTT is dat je veel de ruimte krijgt tijdens je stage. Er tijd om te leren omgaan met de gebruikte frameworks. Er is ruimte om tijdens je stage toch nog over te stappen naar een andere afdeling (zoals iOS). Er is ruimte om door te groeien en meer verantwoordelijkheid te krijgen; veel mensen uit het management team zijn begonnen als stagiaire. Combineer dit met een goede werksfeer en je krijgt een omgeving waarin je jouw professionele vaardigheden goed in kunt doorontwikkelen."

Youri Dudock

Android development

Android App Ontwikkeling stage netherlands
quote

"DTT is een bedrijf waar ik een goede stage heb gelopen. Tijdens mijn stage had iedereen respect voor elkaar, wat een goed gevoel gaf tijdens het werken. Als stagiair had ik ook geen last van werkdruk en kon ik op mijn eigen tempo meehelpen aan de projecten. Alles was goed geregeld, zo was de werkplaats altijd schoon en de kantine had genoeg te bieden."

Thomas Ponzo

Android development

User Interface Design stage
User Interface Design stage netherlands
quote

"Ik had nooit gedacht dat ik zoveel zou leren tijdens mijn stage. Meteen vanaf het begin kreeg ik veel verantwoordelijkheid en mocht ik meehelpen aan grote projecten. Hierdoor ben ik niet alleen gegroeid op het gebied van UI design, maar ook op professioneel niveau. Zo heb ik geleerd om te gaan met collega's en klanten: duidelijk communiceren, afspraken nakomen, deadlines halen.

Naast het harde werken was er ook ruimte voor gezelligheid. Ik heb mogen werken in een leuk, jong en gedreven team. Elke vrijdagavond aten we samen en speelden we FIFA onder het genot van een biertje. Daarnaast waren er vaak teamuitjes waar we elkaar nog beter leerden kennen. Al met al kijk ik positief terug op mijn tijd bij DTT. Ik voelde me als stagiair zeer gewaardeerd."

Hunter Sterk

UI design

Unity App Development internship france
quote

"My internship at DTT gave me the opportunity to strengthen my skills as a Unity and C# developer. From the first day, I worked as a team member on a large client project with strict deadlines. I come out of this experience more confident than before in my programming abilities and as a Unity developer.
In my eyes, DTT is a great place to have a nice and learning experience."

Pierre Gallusci

Unity development

Android App Ontwikkelen stage netherlands
quote

"Na vijf maanden bij DTT meegewerkt te hebben aan verscheidene Android projecten weet ik nu veel beter hoe het er in een bedrijf aan toe gaat in tegenstelling tot de projecten op school. Ik heb niet alleen veel ervaring op kunnen doen door te werken met teams van andere disciplines en veel verschillende mensen met verschillende kwaliteiten, maar ik heb mij ook kunnen verdiepen in Android om betere Android applicaties te maken.

Bij DTT heb ik mogen ervaren hoe een applicatie tot stand komt van idee tot oplossing. Welke processen erbij betrokken zijn en welke ontwikkelhulpmiddelen en tussenstappen er gebruikt kunnen worden. Ook het live zetten van een Android applicatie in de Google Play Store en het leveren van nazorg door het lezen van recensies en feedback van gebruikers is een belangrijk aspect van applicatieontwikkeling waar ik van geleerd heb."

Jeroen Smienk

Android development

User Interface Design trainee
User Interface Design trainee brazil
quote

"My internship at DTT revolved around lots and lots of work to do, a fast-paced rhythm and a very international environment, things I consider essential to anyone just starting their career in the tech field. In the Design team, every day is an opportunity to learn something new and immediately apply it to your projects, while also greatly exercising and showcasing your previously acquired skills.

Interning at DTT is not for those uninterested in pushing themselves to their productive limits or afraid to give their input. There’s plenty of room to expand as a professional regarding skills and connections, so you might as well make the most of it. It is definitely worth the effort!

I’m glad to stay here now that my internship is over. I want to keep on learning and have more challenges coming my way.. I'm more than happy that I've now earned a contract at DTT!"

Thamia Portela

UI Design

Strategy and New Business stagiair netherlands
quote

"Toen ik voor het eerst het kantoor binnenliep, had ik geen idee dat ik zo betrokken met het bedrijf zou raken. Tijdens de stage kwam ik in aanraking met diverse projecten. Deze projecten brachten veel werk met zich mee. Als stagiair heb ik hier veel van mogen leren, niet alleen gerelateerd aan mijn opleiding, maar ook hoe een jong en dynamisch bedrijf opereert in Amsterdam. Bovendien kreeg ik als stagiair veel zelfstandigheid. Er was veel ruimte voor het stellen van vragen als ik ergens tegen aanliep. Het team waar ik onderdeel van was, kon ik dus ten alle tijden raadplegen. Je kreeg tevens niet het gevoel dat je een nummer was. Dit was voor mij erg fijn. Daarnaast heb ik de collega’s van andere afdelingen als erg vriendelijk ervaren. Je kwam er vrij snel achter dat je niet veel van ze verschilt. De interesse in apps en games lag insgelijks. Dit wekte saamhorigheid op. In de korte tijd dat ik hier was, had ik niet verwacht zo’n gevoel te mogen ervaren.

Ten slotte wil ik meegeven dat ik de stage bij DTT als intensief, leerzaam en leuk heb ervaren. Bedankt voor de vele ervaringen en hopelijk hebben toekomstige stagiairs ook een mooie stage!"

Abdul Klaverweide

Strategy & New Business

Android App Developer intern france
quote

"In the fourth year of my engineering study, I had to do an Android internship for 4 months. I got the chance to do it at DTT. I was surprised that I was able to work on real projects, apply my opinions and ideas, not like a simple intern but like a real employee.

The atmosphere was very good there. The open-office space allowed me to communicate directly and easily with all departments. All the people are also very receptive.
I will not forget Friday afternoons, after work, where I met other new team members, shared stories and made new friends.

DTT allowed me to evolve at professional level, to do challenging work, to learn from mistakes and also to develop myself personally."

Valentin Simon

Android development

Android App Ontwikkelaar stage
Android App Ontwikkelaar stage netherlands
quote

Ik startte mijn stage met weinig praktijkervaring en DTT gaf mij de kans om mijzelf te ontwikkelen. Als stagiair word je beschouwt als lid van het team en je krijgt dan ook veel verantwoordelijkheid. Er wordt verwacht dat je zelfstandig te werk kunt gaan, maar mijn collega’s waren altijd bereid om mij te helpen. Deze zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebben ervoor gezorgd dat ik enorm ben gegroeid als professional, maar ook als individu.

Nico Mok

Android development

UI Design stagiair turkey
quote

"Tijdens mijn stage bij DTT heb ik mogen werken aan diverse UX/UI-projecten voor echte opdrachtgevers. Al vanaf dag één mocht ik meedraaien aan een lopend project en heb ik kunnen ervaren hoe voelt om te kunnen ontwerpen voor een opdrachtgever. Langzamerhand de verantwoordelijkheid om niet alleen te werken aan UX/UI-projecten, maar ook aan grafische design taken. Binnen DTT werd ik als een volwaardige werknemer gezien en gewaardeerd, zelfs als een stagiair. Stagelopen bij DTT betekent het beste uit jezelf halen om jezelf te kunnen ontwikkelen en daarnaast door te groeien als designer. Waarom bij DTT? Omdat DTT een jong, dynamisch, gedreven bedrijf is en mij alles kon bieden wat ik nodig had.

Daarnaast heb ik ook mijn vaardigheden om te kunnen werken binnen een team vergroot. Je staat er namelijk niet alleen voor, omdat je met vragen altijd bij anderen langs kunt gaan. Zo leer je ook kennis opdoen van de ervaringen van anderen binnen een bepaald vakgebied. Tevens ben je helemaal vrij om met eigen ideeën te komen voor een oplossing en zal je zien dat het heel gewaardeerd wordt. Kortom: DTT maakt het mogelijk om jouw ideeën tot leven te brengen en te werken in een fantastische en gedreven team."

Hüseyin Coskun

UI design stagiair

Android App Developer internship greece
quote

"Started as an intern in DTT I now hold a position of a full time android developer. The competitive environment in DTT offered me a great chance to develop my skills as a programmer and meet interesting people along the way. In my eyes DTT is a place where ideas and programmers are born."

Alex Boutakidis

Android development

Android App Ontwikkeling stagiair
Android App Ontwikkeling stagiair netherlands
quote

"Ik kwam binnen bij DTT met weinig ervaring over Android. Op mijn eerste dag mocht ik meteen werken aan een groot project, daarin leerde ik de structuur waarin gewerkt word en als ik ergens niet uit kwam, kon ik altijd langs een developer lopen. Die nam dan alle tijd om mijn issue samen op te lossen. Ik heb dit zelf als heel fijn ervaren, na 3 tot 4 weken was mijn kennis zo verbeterd dat ik zelfstandig issues begon op te pakken. Bij DTT gaat het niet altijd om werken, maar ook om wat gezelligheid. Zo hebben we elke vrijdag middag een borrel en regelmatig een team social, waarin je met het team iets leuks gaat doen.

Door de zelfstandigheid en flexibiliteit die DTT biedt is mijn kennis in mij stageperiode onbeschrijfelijk verbeterd en ik kreeg na mijn stage een contract aangeboden. Nu werk ik bij DTT als part timer en kan ik mijn kennis hier nog meer verbreden, ik ben hier enorm dankbaar voor."

Niels Stengewis

Android development

Android App Ontwikkeling stage
Android App Ontwikkeling stage suriname
quote

Toen ik bij DTT begon als stagiair was ik nog niet lang begonnen als een Android developer en ik hoopte dat ik zoveel mogelijk kon leren bij DTT. Toen ik op de eerste dag bij DTT aankwam, werd ik op een project gezet dat pas begonnen was. Ik kon dus direct een project meemaken vanaf het begin tot het einde. Op die dag dag merkte ik al dat je bij DTT bijna nooit alleen voor iets staat, ook al was niemand specifiek aangewezen als mijn begeleider, ik kon gewoon naar iedereen gaan als ik een vraag had. Op het begin moest ik nog wennen aan de manier van werken binnen DTT en de structuur, maar niet veel later begreep ik het goed genoeg. Er waren genoeg mensen die mij uitleg gaven over hoe alles werkt. Het beste van DTT vind ik dat alles open is; je zit in dezelfde ruimte als de designers, web en iOS. Dus je kunt altijd met je vragen bij andere teams terrecht. Het bedrijf heeft een fantastische werksfeer en daarom ben ik ook heel blij dat ik de kans heb gekregen om te blijven bij DTT als parttimer.

Neville Blackson

Android development

Unity Development stage netherlands
quote

"Begonnen als Android stagiair, geëindigd als Unity developer -de flexibiliteit die dit mogelijk maakt zie je lang niet overal. Dit, gecombineerd met leuke collega's en het feit dat je aan echte producten werkt, maakt DTT niet alleen een aantrekkelijke  plek om stage te lopen, maar ook om door te groeien. Hier krijg je namelijk zeker de kans voor. Als stagiair krijg je de ruimte te leren met verscheidene  technologieën (Android, iOS, Web, Unity/C#) terwijl je bijdraagt aan projecten, maar je wordt niet veel anders dan full-timers behandeld."

Eloy Maduro

Unity development

Back-end PHP Developer stage
Back-end PHP Developer stage morocco
quote

"Stage lopen bij DTT heeft mij veel ervaring opgeleverd. Ik heb leren werken met het Phalcon PHP framework. De ondersteuning die wordt aangeboden bij DTT is ruim. Binnen DTT doen wij veel aan code reviews. Na het verwerken van de gegeven feedback merk je altijd dat je code efficiënter en netter wordt. Op deze manier blijf je jezelf altijd verbeteren en ontwikkelen.

Naast de technische kant van de stage heb ik mijn vaardigheden om binnen een team te werken sterk vergroot. Wat mij daarin vooral aansprak was het feit dat je niet alleen binnen je PHP team communiceert, maar ook veel met de mobile developers en het management team. Je voelt je erg gewaardeerd binnen het DTT team."

Safwan Ad-Dardak

PHP development

Back-end Development PHP stagiair netherlands
quote

"You are only as great as the opportunities given to you".  Charlie Theron.

"The internship at DTT, is by far the most significant opportunity presented to me when it comes to my career.  The opportunity I am referring to is more than the project I was assigned to.  These are deadlines that challenged my limit and colleagues from whom I learned a great deal. And most importantly, the fact that I was entrusted with project not as an amateur but a professional.  A compliment on its own.

I have been empowered as better programmer with each responsibility and the support I got at DTT. DTT prides itself on effort of the employees and interns. However, it not always work at DTT. Every Friday take  sometime for yourself to socialize with colleagues with pizza, beers and other fun activities during the social gatherings. DTT is blend of fun and work. I am proud to continue my work at DTT as a part-time employee."

Shristy Karki

PHP development

Android Development stage netherlands
quote

"Doordat ik 5 maanden stage heb gelopen bij DTT heb ik mij ontwikkeld tot volwaardig Android developer. Bij DTT heb ik de kans gekregen om aan diverse projecten voor echte opdrachtgevers te werken. Ik heb tijdens deze periode aan meerdere apps gewerkt, welke nu ook in de Google Play Store te vinden zijn.

Bij DTT wordt je niet als stagiair behandelt, maar als werknemer. Het is mogelijk om als stagiair project lead te zijn, waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om het ontwikkelen van een app in goede banen te leiden. Zelf heb ik deze kans ook gekregen en het is heel fijn als een bedrijf dat aanbiedt. Hierdoor groei je ook in andere competenties zoals verantwoordelijkheid en leiderschap.

DTT is een jong bedrijf, elke vrijdagmiddag is er een borrel waar je de mogelijkheid hebt om met je collega's contact te leggen buiten werk om. Daarnaast worden er regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd, door deze activiteiten buiten werk om maakt het dat er bij DTT een hele fijn sfeer hangt. Na mijn stage ben ik bij DTT blijven werken. Het is erg fijn dat ik nu de perfecte bijbaan heb, wat ik goed kan combineren met mijn studie!"

Dylan Barteling

Android development

Android App Development stage
Android App Development stage netherlands
quote

"Toen ik mijn stage begon bij DTT was ik nog relatief nieuw in de wereld van mobile development. Gedurende mijn stage heb ik geleerd hoe het proces van het ontwikkelen van een app verloopt van begin tot eind en wat hier allemaal bij komt kijken.

Het fijnste aan mijn stage bij DTT vond ik dat je als stagiair ook beschouwd wordt als teamlid/werknemer. Dit zorgt voor een fijnere werksfeer en gaf me het gevoel dat ik een goede bijdrage leverde aan het team. Bovendien heb ik geleerd hoe het is om in een echt bedrijf met grote klanten te werken. Dit was vrij nieuw voor mij omdat ik hiervoor nog nooit andere banen dan kleine bijbaantjes had gehad.

Het bedrijf heeft een enorm fijne werksfeer met leuke collega's die altijd klaar staan om je te helpen wanneer je vragen of problemen hebt. Ook ontbreekt het plezier in het werk hier zeker niet, zo heb ik erg genoten van de verschillende teamuitjes en de vrijdagmiddagborrels. Ik heb het geluk dat ik mij hier nog even verder kan ontwikkelen als parttimer. Bedankt DTT!"

Evert Woud

Android development

Online Marketing meewerkstage netherlands
quote

"De afgelopen 10 weken waren een erg leerzame en bijzondere periode voor mij. Ik heb niet alleen op gebied van schrijven en media (redactie gerelateerd) maar ook op gebied van Online Marketing veel geleerd.

Allereerst wil ik graag zeggen dat ik ontzettend blij ben met deze unieke stageplek. Ik had nooit verwacht dat ik zo snel opgenomen zou worden in een groot, professioneel team en ik heb me geen moment ‘maar een stagiair‘ gevoeld. Ik heb de afgelopen weken echt heel hard gewerkt, wat soms erg vermoeiend was. Ik ben ervan overtuigd dat je op geen enkele manier beter kan leren hoe het echte bedrijfsleven in elkaar zit dan op deze manier. Daarentegen heb ik mij nog nooit zo graag zo hard voor een bedrijf willen inzetten als voor deze en ik ben echt van het DTT merk gaan houden.

Ik heb tijdens mijn stage veel nieuwe dingen geleerd, dingen wat ik nooit eerder heb gedaan of de manier waarop ik het altijd deed, op een hele andere manier geleerd. Zo schreef ik artikelen, maar heb ik nooit geweten hoe ik deze zo Google-vriendelijk mogelijk maak. Nu weet ik dat wel en het is iedere dag weer een uitdaging om mijn stukjes; artikelen, landingspagina’s, promotieteksten, detailpagina informatie en persberichten hoog in de Google hit-lijsten te krijgen. Schrijven op hoger niveau, zo voelt het.

Ik heb ook geleerd om gedetailleerd te werk te gaan en kritischer naar mijn werk te kijken. Ik hecht altijd veel waarde aan snelheid en deadlines halen, maar dankzij DTT heb ik geleerd beter (en dat gaat nu dus ook sneller) naar mijn werk te kijken en aan te passen. Dit is overigens iets waar ik nog steeds aan moet werken, ik ben zeker nog niet precies genoeg.

Naast het werkgerelateerde heb ik ook een fijne band met mijn collega’s opgebouwd. Ik vind het bijzonder dat ik met iedereen zo’n leuke connectie heb en werkelijk met iedereen goed overweg kan. Er heerst geen school-sfeertje, maar een informele bedrijfssfeer. Op de vrijdagavond borrel was het dan ook altijd erg gezellig en ik zal iedereen oprecht stuk voor stuk gaan missen.

DTT, bedankt!"

Nicole Cazemier

Online marketing

Web Development graduation internship monaco
quote

"Working with DTT enchance my knowledge of Phalcon PHP, which is really great since it is rare to find a company which work with new PHP Framework. During my internship, a lot of colleagues have been helping me whenever I found any problem. They also gave me feedback and encourage me to develop more. I also learned about how to manage the projects efficiently. They will give you a strict final deadline, but you have to propose your own time management. That was how I learned to divide the work and focus on certain goal.

I had a fun experience working with DTT. I totally love when Friday comes, because we will get free pizza and nice social gathering. Thank you DTT."

Hana Tanjung

PHP development

UX/UI Design afstudeerstage netherlands
quote

"In december 2016 heb ik gesolliciteerd bij DTT. Ik was op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht bij een bedrijf waar ik het verschil kon maken. Wat mij enorm aanspreekt is verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, ontwikkeling en sterke samenwerkingen. Ik had een sterke lijst bedrijven waar ik aan de slag mocht gaan met een afstudeeropdracht, maar ik heb gekozen voor DTT. Waarom? Omdat DTT mij alles kon bieden waar ik naar op zoek was.

Tijdens mijn afstudeerstage heb ik de vrijheid gekregen om, binnen de gestelde opdracht, geheel mijn eigen draai te geven aan de oplossing.Naast mijn afstudeeropdracht heb ik ook aan andere opdrachten gewerkt waaronder ontwerpopdrachten, het opzetten van gebruikerstesten en onderzoek. Ik heb me ook bezig mogen houden met quality assurance en het coördineren en faciliteren van het designteam. Wat ik fijn vond was de mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je krijgt als stagiair. Je wordt namelijk gewoon beschouwd als een volwaardig medewerker. Heb je vragen of twijfels? Dan staat iedereen voor je klaar om je te helpen of te begeleiden. Ik vond dan ook snel mijn draai in het designteam; een club betrokken en creatieve mensen.

Inmiddels ben ik geslaagd voor mijn afstudeeropdracht en ben ik afgestudeerd, met dank aan de begeleiding van het DTT team. Het mooiste aan DTT? Je krijgt altijd een kans. Ik mag me nu gaan bewijzen als echte DTT-er in de rol van UX/UI designer! Wat mij betreft een ongelooflijke kans voor een pas afgestudeerde CMD student."

Allette Muijs

UX/UI design

UI/UX Design internship indonesia
quote

"Doing an internship at DTT has honestly been an important milestone in my professional career. I graduated with an Industrial Design degree last year, and whilst I was struggling to define my career pathway, I am grateful that I have found my true passion in UI/UX Design through this internship.

Not only did I learn so much about UI Design in just a few months, but I also experienced first hand how to design for real clients. Expectations were high, deadlines were ambitious, but they pushed me to constantly improve as a designer and a professional. I felt very appreciated, even as an intern, and I am very glad that I was offered a full-time position. Looking forward to more exciting projects at DTT!"

Shabrina Kusumah

UI/UX design

Android Developer stage netherlands
quote

"Ik kwam bij de stagegesprek binnen als iemand met bijna geen ervaring, maar DTT gaf mij de kans om mijzelf te ontwikkelen. Ik werkte mijzelf al snel in dankzij mijn medestagiaires en collega’s. Alhoewel je vooral zelfstandig bezig bent, kan je altijd terecht bij je collega’s voor vragen of hulp. Deze zelfstandigheid geeft je ook veel verantwoordelijkheid waarvan je ook veel leert. Ik heb een leuke en vooral erg leerzame stage gehad en ik ben blij dat ik mij parttimer verder mag ontwikkelen bij DTT."

Donavan Asmawidjaja

Android development

Android Development intern
Android Development intern uk
quote

"At DTT, I was given the responsibility of working on large client projects from day one. Rising to the challenge, I worked collaboratively with other colleagues in order to learn, complete our tasks within the deadlines, and have a good time together whilst doing it!

With the right frame of mind I have been able to learn an incredible amount from the work I do and from the colleagues I see every day. As I improved, my tasks got more difficult, allowing for continuous personal development. I have come out of the internship confident in my programming and object-orientated abilities, which will help the technical side of my final year at university, and more specifically I have become a confident Android developer, which gives me great opportunities for the future.

The team is a unique and diverse group of people, making our social events not something to miss out on! I’ve had a great year at DTT, and I can’t picture getting this much hands-on experience anywhere else."

Charlie Gillions

Android development

Online Marketing stage netherlands
quote

"Tijdens mijn stage bij DTT was ik verantwoordelijk voor verscheidene taken binnen het online marketing team. Zo heb ik mij ingezet voor social-media posts, vele SEO geoptimaliseerde teksten geschreven en na de nodige ervaring ook op het gebied van quality assurance mijn steentje bijgedragen. Nadat ik had aangegeven ook sales interessant te vinden ben ik ook regelmatig op sales gerelateerde klussen ingezet. Zoals onderzoek naar subsidies, tenders, online kanaalkeuzes en heb ik geholpen bij het werven van leads tijdens de Zorg en ICT beurs. Vanwege het jonge team, de platte organisatiestructuur en (niet te vergeten) de vrijdagmiddagborrels voelde ik mij hier volledig thuis. Ik heb vele leuke contacten opgedaan, met mensen die ik niet snel zal vergeten. Kortom: DTT is een sociaal, hardwerkend en dynamisch bedrijf waar ik mijn ei volledig kwijt kon."

Joost Gunterman

Online marketing

Android Development stage netherlands
quote

"Mijn stage bij DTT was leerzaam en gaf veel voldoening. Vooral de mate van zelfstandigheid was erg fijn.  Vanaf dag één ben je bezig met echte projecten en je kan gelijk aan de slag met programmeren. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat je onderdeel bent van het team. Daarnaast is de werksfeer een goede combinatie van informeel en professioneel. Een deel van deze goede sfeer is dat iedereen goed met elkaar kan opschieten. Dit komt ook goed naar voren in de super gezellige bedrijfsuitjes en de vrijdagmiddag borrel. Mijn stage bij DTT heeft me ook veel waardevolle ervaring in het bedrijfsleven gegeven."

Jeff Kloos

Android development

Development stage netherlands
quote

"Ik heb een erg leerzame stageperiode gehad bij DTT. Tijdens mijn stage heb ik veel dingen die ik tijdens mijn studie heb geleerd kunnen toepassen in verschillende projecten waarbij ik veel verantwoordelijkheden kreeg. Hierbij ben ik begeleid en ondersteund door een sociaal team dat bestaat uit collega's die verstand hebben van wat ze doen. Dit zorgt voor een gezellige maar ook een resultaatgerichte sfeer. Het leukste van mijn stage vond ik dat mijn gemaakte werk opgenomen is in de verschillende projecten en dus echt onderdeel uit maakt van het eindresultaat. "

Mikey van Werven

Development

UI/UX Design stage
UI/UX Design stage netherlands
quote

"Bij DTT leer je in een korte tijd erg veel. Al meteen vanaf de eerste dag krijg je veel verantwoordelijkheid en kan je aan verschillende projecten werken, van grote tot kleine opdrachtgevers. Dit maakt het werk heel divers. Er is ook een goede werksfeer, iedereen helpt elkaar en ik heb veel leuke mensen leren kennen tijdens mijn stageperiode. DTT is een gezellig bedrijf met hardwerkende en motiverende collega’s!"

Mara Kampen

Design

Android App Ontwikkelaar stage
Android App Ontwikkelaar stage netherlands
quote

"Toen ik bij DTT solliciteerde had ik vrijwel geen ervaring in Android app development. Ook in het begin was het voor mij lastig om het tempo bij te houden. De projecten zijn serieus en worden in opdracht van grote bedrijven zoals ING en KPMG uitgevoerd. Na een aantal weken zag je dat ik stappen aan het maken was. Zowel in Android als in het werken in team verband.

Na een maand of 4 was ik zo verbeterd dat ik een leidende rol kreeg binnen diverse projecten. Ik kreeg toen meer verantwoordelijkheden en ik moest bijvoorbeeld zorgen dat projecten op tijd af kwamen. In het begin was dit best stressvol aangezien ik zoiets nog nooit gedaan had, maar na verloop van tijd had ik ook dit goed onder de knie. Na mijn stageperiode kreeg ik een contract aangeboden en ik ben nu nog steeds werkzaam bij DTT."

Alexander Pot

Android development

Online Marketing netherlands
quote

Ik heb mijn periode bij DTT als enorm leerzaam en gezellig ondervonden. Het was mijn eerste echte kennismaking met een voltijd beroep aansluitend bij mijn opleiding. Dag in dag uit was het weer een verrassing aan welke opdracht er nu weer gewerkt moest worden. De ene opdracht paste meer bij mij dan de ander maar over het algemeen sloot het aan bij mijn vaardigheden en interesses. Ik heb ook zeker verschillende vaardigheden verder ontwikkeld bij DTT. Niet alleen op commercieel/marketingtechnisch gebied maar ook op sociaal en ethisch gebied. Zo ben ik erachter gekomen dat ook onderlinge communicatie en samenwerking van groot belang zijn voor een bedrijf. Een gezellige sfeer zorgt voor plezier in het werk wat terug te zien is in de resultaten. Vrijwel elk bedrijf heeft ruimte voor verbetering, zo heeft ook DTT een aantal mogelijke punten van verbetering. Wellicht zou er in de toekomst wat meer tijd en aandacht kunnen worden besteed aan de ondersteuning van stagiaires en het geven van ruimte voor eigen ingevingen. Ik bedank DTT voor de kans om mijzelf bij hen te hebben mogen ontwikkelen!

Jelle Frommink

Online marketing

UI Graphic Design stage
UI Graphic Design stage netherlands
quote

"Stagelopen bij DTT was voor voor mij een erg gezellige tijd en een zeer leerzame periode. Binnen een half jaar heb ik veel nieuwe ervaringen opgedaan. Een van de vele dingen die mij aanspraken bij het bedrijf zijn de verschillende soorten opdrachtgevers, hierdoor waren de werkzaamheden voor projecten enorm divers. (Ohja...) Er zijn natuurlijk een heleboel lieve, leuke en vooral ook betrokken collega's die altijd wel klaar staan om je eventjes een handje te helpen en te ondersteunen door bijvoorbeeld het geven van feedback. Ik heb mijn creatieve ontwerpvaardigheden als designer verder kunnen mogen ontwikkelen en als afsluiting een aandenken voor het bedrijf achtergelaten in de vorm van een tekening op de muur van het nieuwe kantoor!"

Lananh Nguyen Anh

(UI) graphic design

Software Engineering stagiair
Software Engineering stagiair bulgaria
quote

During my time at DTT I really improved my skills as an Android developer. At DTT they made the transition from school to work very easy. From the beginning till the end they make you feel part of the group which causes a nice working atmosphere. They use a different set of techniques and standards compared to other companies what worked out very well for me. The company also helped me learn how to do work in the most effective way. This way I did quite an amount of work in a short period of time without making it boring. It was very challenging to work in an environment with strict deadlines and high expectations during the development process.

Todor Kosev

Development

Web Development intern
Web Development intern netherlands
quote

"Als een stagiaire bij DTT werk in je in een jong en gedegen team. Binnen het team wordt erg goed en gestructureerd gewerkt. DTT geeft ambitieuze ontwikkelaars de kans om zich door te ontwikkelen door meer verantwoordelijkheden te stellen. Dit is erg leuk en uitdagend om tijdens jou stage te ervaren. Mijn stage bij DTT was een zeer leerzame periode, vanaf het begin is er veel voldoening voor je werk. Bij dag één ben je direct bezig met het programmeren voor serieuze projecten van grote klanten, hierdoor merk je gelijk dat je onderdeel bent van hét team. Bij het bedrijf merk je dat je collega's procesgericht werken om zo tot een kwalitatief resultaat te komen. Kortom is mijn tijd bij DTT als stagiaire erg plezierig en leerzaam geweest, ik ben dan ook blij dat ik mij na mijn stage heb kunnen doorontwikkelen bij het bedrijf als parttimer. Als je zoekt naar een jong, strategisch, sociaal en leerzaam bedrijf dan ben je bij DTT aan het goede adres."

Jordin Brouwer

Web development

Development stage uk
quote

My time at DTT has opened my eyes to the world of app development. I was made responsible for completing various tasks, some of which were extremely challenging. This made me feel like a valued member of the team. I got the opportunity to work alongside experienced developers, who were happy to help support me during my internship. I thrived in the fast paced, deadline driven environment. There was never a boring moment and I came away learning more than I could have ever imagined, improving my Android Development skills and given the opportunity to work on iOS projects as well. I would not change my year at DTT for anything and will definitely consider returning to Amsterdam in the future.

Callum Trounce

Development

UI Design stagiair netherlands
quote

"Tijdens mijn stage bij DTT heb ik aan veel verschillende projecten kunnen werken. Ik heb vanaf het begin veel verantwoordelijkheid gekregen en hierdoor kun je meteen voor belangrijke opdrachtgevers werken. Er wordt veel van je verwacht, maar dit is alleen maar een uitdaging. Daarnaast is er bij dit bedrijf een hele gezellige en ontspannen sfeer, wat ook erg belangrijk is! Ik heb een erg leerzame tijd gehad en houd goede herinneringen over aan mijn tijd bij DTT."

Peter van Engelshove

Design

UI Design stagiaire netherlands
quote

"Tijdens mijn periode bij DTT heb ik fulltime aan mijn afstudeerproject mogen werken. Ik heb veel vrijheid, ruimte en tijd gekregen om dit project (van HG) zo goed mogelijk af te ronden. Ik heb erg veel geleerd en uiteindelijk heeft dit geresulteerd in een mooi eindcijfer. Naast mijn afstuderen heb ik ook kunnen proeven aan hoe het is om projecten te doen voor DTT. Bij het werken aan deze projecten krijg je veel verantwoordelijkheid, leer je erg veel en maak je het proces mee van ontwerp naar Appstore. Ik ben altijd met plezier naar DTT gegaan, het team van DTT is heel divers en de sfeer is altijd goed. Het was fijn daar deel van uit te maken tijdens mijn stage. En gelukkig ook na mijn stageperiode. Ik heb namelijk een parttime contract aangeboden gekregen!"

Amber van Houdt

Design

Android Development
Android Development netherlands
quote

"Als Android stagiair bij DTT werk je aan uitdagende projecten met strakke deadlines. Je krijgt gelijk een hoop verantwoordelijkheid, dit zorgt ervoor dat je snel veel leert. Dit alles doe je in een leuk en gedreven team waarin je altijd met je vragen terecht kunt. Ik heb een mooie tijd gehad als stagiair bij DTT en ben blij dat ik mijn tijd hier mag doorzetten als part-timer." 

Bas van den Aakster

Development

Online Marketing stage netherlands
quote

"Drie maanden lang ben ik met de trein van Ede naar het verre Amsterdam gereisd om stage te lopen bij DTT. In deze maanden heb ik ontzettend veel geleerd over “SEO” en het beheren van CMS-systemen (schrijven van teksten, optimaliseren van de website en het toevoegen van nieuwe content). Daarnaast ben ik samen met Hilde en Yassir verantwoordelijk geweest voor de verschillende sociale netwerken die in het beheer zijn van DTT. Ook overige werkzaamheden zijn aan pas gekomen waaronder: marktonderzoek doen, testen van apps en het vertalen van teksten. Hier werken veel verschillende stagiaires waardoor er altijd wel een groep is waarmee je gezellig op stap kan gaan in je pauze (voornamelijk het halen van patat). Op vrijdagmiddag wordt hier altijd bier gedronken en pizza gehaald! Super gezellig dus!"

Reinier Floor

Online marketing

IOS Ontwikkelaar stage
IOS Ontwikkelaar stage netherlands
quote

Ik solliciteerde als Android stagiair maar maakte (en slaagde voor) de iOS test. In 6 maanden tijd heb ik serieuze stappen voorwaarts gezet en werkte ik aan acht iOS projecten. In een jong team werkten we samen aan hele serieuze projecten voor grote klanten. Mijn stageperiode was soms best stressvol en als stagiair bij DTT heb je veel verantwoordelijkheden. Dat was even wennen en pittig in het begin maar achteraf heel leerzaam. Ik ken geen andere stage bedrijven waar je in korte tijd zo’n ontwikkeling door kunt maken als bij DTT. Ik kan het iedere developer met ambitie aanraden hier te solliciteren! Na mijn stageperiode kreeg ik een contract voor 16 uur per week, nu heb ik de ideale bijbaan gevonden.

Jordy Grim

iOS development

Android Ontwikkel stage netherlands
quote

Bij DTT heb ik een afstudeerstage doorlopen. Ik heb daarbij voldoende tijd gekregen om aan mijn onderzoek en schoolopdracht te werken. Uiteraard werd er daarnaast ook van mij verwacht dat ik mee zou draaien op enkele projecten. Ik kreeg hierover de volledige lead voor de ontwikkeling van de Android versies. Ik heb ontzettend veel geleerd van deze verantwoordelijkheden, hoewel het soms ook best spannend en stressvol was. Het hele DTT-team is ingesteld op het werken met stagiaires waardoor je wordt behandeld als volwaardig collega. De lunch is gratis en op vrijdag bleef iedereen vaak lang hangen voor de borrel. Inmiddels werk ik parttime bij DTT voor 24 uur per week in hartje Amsterdam.

Mogèneca Pasial

Android development

Graphic Design stage
Graphic Design stage netherlands
quote

Als design stagiaire ontwikkelde ik in 12 weken tijd mijn UI en UX skills. Bij DTT krijg je de ruimte en kans om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Ik werkte op basis van een briefing een onderzoek uit voor specifieke app concepten, daarbij schetste ik de schermen en verwerkte deze na goedkeuring in een complete workflow. Als stagiair ben je dus mede verantwoordelijk voor de geboorte van een app en werk je het concept dus visueel uit. Daar ben ik best wel trots op! Je hoeft je bij DTT geen moment te vervelen, je werkt in een jong team en op vrijdagmiddag blijft iedereen regelmatig hangen rondom de biertap voor de vrijdagmiddagborrel.

Amber Krijt

Graphic en UI design

Android Ontwikkelaar stagiair
Android Ontwikkelaar stagiair netherlands
quote

Als stagiair bij DTT werk je in een jong en gedreven team. Er wordt goed en gestructureerd samengewerkt waardoor je al snel stappen kunt maken. Als je ambitieus bent krijg je meer verantwoordelijkheden en projecten toegewezen, hierdoor word je vrijgelaten om meer zelfstandig je werkzaamheden in te plannen. Je draait echt volledig mee in het team. Bovendien is de koelkast Bij DTT altijd goed gevuld en wordt de lunch voor iedereen verzorgd, niet onbelangrijk!

Ezra Waalboer

Android en PHP development

Online Marketing stagiair netherlands
quote

Tijdens mijn online marketing stage bij DTT heb ik in vijf maanden tijd grote stappen gemaakt als (online) marketeer. Samen met mijn collega-marketeers Michel Bakker en Elena Statkevich was ik verantwoordelijk voor diverse webprojecten. Ik heb veel SEO-geoptimaliseerde teksten geschreven en in overleg met het webteam, strategieën ontwikkeld ter promotie en lancering van diverse apps. DTT is een jong, ambitieus en gedreven bedrijf onder leiding van Jeffrey van Dijk, gericht op het leveren van resultaat en kwaliteit naar de klant. Het was soms stressvol om aan de verwachtingen te voldoen, maar ik kan met trots terugkijken naar het werk wat door ons team is geleverd.

Ivar Bouwmeester

Online marketing

Android Development internship netherlands
quote

As a (native French) Android developer intern I learnt a lot at DTT during my 3-months internship abroad. DTT really is a nice environment to improve all sort of skills. I really improved my deadline management, overall communication, the handling of priorities and, of course, my development skills. Even as an intern I was given a lot of responsibilities. I worked on five different projects and was allowed to improve various coding techniques. The teamwork is also one of DTT’s strength. Being a foreign intern is not a problem at all since everybody speaks really good English. Working in a different country was very enriching and made me discover different perspectives, not to mention the exciting city of Amsterdam.

Jean-Baptiste Leduc

Android development

Online Marketing stage
Online Marketing stage netherlands
quote

Als Online Marketing stagiair was ik verantwoordelijk voor veel web projecten. De platte organisatiestructuur binnen DTT zorgt voor een snelle besluitvorming waardoor nieuwe ideeën en inzichten in hele korte tijd live stonden. Ik heb veel SEO (web)teksten geschreven, onderzoek gedaan en strategieën ontwikkeld voor het promoten en lanceren van apps. Daarnaast werk je bij DTT in een jong team en er werken vaak meerdere stagiaires tegelijkertijd. De sfeer is daardoor uitstekend, zo speelden we regelmatig een potje FIFA in de pauze en wordt er iedere vrijdag geborreld rondom de biertap. Na mijn stage heb ik parttime contract gekregen voor 16 uur per week.

Michel Bakker

Online marketing

Android Development stagiair
Android Development stagiair netherlands
quote

Mijn stageperiode bij DTT was zeer leerzaam. Je werkt in een jong en gedreven team waar iedereen voor je klaar staat als je vragen hebt. Tijdens je stage krijg je veel verantwoordelijkheid wat soms veel stress met zich mee kan brengen. Je leert hier tijdens je stage goed mee om te gaan. Al vrij snel kreeg ik de leiding over een project. Als je aantoont dat je het in je hebt om meer te doen dan zul je ook zeker meer verantwoordelijkheid krijgen. Na mijn stage periode van 20 weken ben ik nu bij DTT terug gekomen met een contract voor 16 uur per week. Op vrijdagmiddag is er ook nog altijd de gezellige borrel waarbij vaak iedereen blijft hangen. Om lunch hoef je je ook geen zorgen te maken, er is altijd genoeg te eten aanwezig.

Pascal Steur

Android development

User Interface Design stagiair netherlands
quote

Bij DTT kan je al vrij snel stappen maken. Het is een jong, gedreven en een hecht team die elkaar helpt om een project in de goede banen te leiden. Als design stagiaire heb ik mijn kennis over de programma’s, UI en UX skills verder kunnen ontwikkelen en je krijgt daar ook de ruimte voor. Je krijgt veel verantwoordelijkheid over toegewezen projecten. Je kan altijd bij je collega’s terecht als je iets niet begrijpt of als je vast komt te zitten, samen kom je er wel uit. De sfeer bij DTT is goed, de week wordt altijd gezellig afgesloten op de vrijdagmiddag rondom de biertap voor een borrel.

Dorian Ponte

Graphic en UI design

iPhone Ontwikkelaar stage
iPhone Ontwikkelaar stage netherlands
quote

Tijdens mijn stage als iOS developer bij DTT heb ik veel stappen kunnen maken in mijn persoonlijke ontwikkeling als een programmer. Het aanleren van nieuwe vaardigheden is zeer belangrijk binnen ict en dankzij DTT kreeg ik een kans om een nieuwe programmeertaal te leren, en de kwaliteit van mijn coderen te verbeteren, dankzij de uitgebreide feedback gaat het leerproces redelijk snel. Verder waren de werkomstandigheden top, de nodige apparatuur is aanwezig, en problemen worden tijdig verholpen wanneer er zich een voordoet.

Marcel Lommers

iOS development

Online Marketing stagiair netherlands
quote

"Binnen DTT was ik verantwoordelijk voor verschillende taken. Zo was ik beheerder van de social media activiteiten, heb ik veel verschillende apps en websites getest en heb ik veel zoekmachinevriendelijke teksten geschreven voor verschillende opdrachtgevers. Door de verscheidenheid aan taken heb ik in een zeer korte tijd grote stappen kunnen maken op het gebied van online marketing. Het is zeer prettig om bij een bedrijf als DTT te werken, omdat het een jong team is met veel andere stagiaires. De sfeer is erg goed en in de pauze speelden we vaak een potje Call of Duty op de Xbox. Daarnaast is er elke vrijdag een borrel waarbij veel collega’s na werk nog even gezellig na borrelen met pizza. Kortom: een zeer leerzame stage waar ik met veel plezier heb gewerkt."

Tom van Marwijk

Online marketing

Web Development stagiair
Web Development stagiair netherlands
quote

"Tijdens mijn verblijf bij DTT heb ik de mogelijkheid gekregen om mijzelf verder te ontwikkelen op verschillende vlakken, met name mijn programeerkennis. Ik kreeg de gelegenheid mee te werken aan verschillende uitdagende projecten waarbij ik als stagiair veel verantwoordelijkheden kreeg, hierdoor ben in een korte tijd aanzienlijk snel gegroeid. Ook heb ik kennis kunnen maken met geweldige collega’s die de sfeer op het werk zeer aangenaam hebben gemaakt. Helemaal tijdens de vrijdagmiddag borrel! Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden over mijn stage bij DTT, ik had mij geen betere stageplek kunnen wensen."

Leroy Zut

Development

PHP Development stage
PHP Development stage netherlands
quote

Al vrij snel na de start van mijn stage kreeg ik in een aantal projecten een leidende rol. DTT geeft jonge ambitieuze developers de kans zich verder te ontwikkelen door ze veel verantwoordelijkheid te geven. Ik ben daar een mooi voorbeeld van. Gedurende mijn stageperiode heb ik grote stappen gemaakt en de kans gekregen mijn programmeerkennis verder uit te breiden om projecten naar een hoger niveau te pushen. Het team is jong en gedreven en er is een absolute focus op kwaliteit en resultaat. Daarnaast is DTT goed bereikbaar via OV en werk je in het centrum van Amsterdam op loopafstand van de Dam. Daarbij heeft deze stage mij een parttime contract opgeleverd welke ik goed kan combineren met mijn studie.

Levi Boon

Android en PHP development

Android Developer stagiair netherlands
quote

Tijdens mijn stage bij DTT heb ik gewerkt als Android developer. Voorafgaand had ik al enige ervaring met het ontwikkelen van apps voor Android en tijdens mijn stage heb ik de mogelijkheid gekregen om nog veel meer bij te leren. Ik heb aan meerdere projecten mogen werken voor verscheidene klanten. Door de week is het hard werken, met vrijdagmiddag een borrel als gezellige afsluiter van de week. Als stagiair bij DTT krijg je veel verantwoordelijkheid om je zelf verder te ontwikkelen en ervaring op te doen, waaronder als developer, binnen een jong, gedreven en gezellig team.

Gijs de Wit

Android development

Android Developer stage
Android Developer stage netherlands
quote

DTT is de ideale omgeving om de vrijheid te krijgen om te doen en leren waar je hart ligt. DTT verwacht een hoop van stagiaires en dit heb ik erg positief ervaren. Je zult bij DTT de mogelijkheid krijgen om mee te draaien met het primaire proces. In eerste instantie heb ik me bij DTT bezig gehouden met het ontwikkelen van Android applicaties en ben daarnaast ook wat projectmanagement gaan doen. DTT communiceert direct en eerlijk, hier moet je tegen kunnen maar hierdoor zul je jezelf alleen maar verbeteren. De ervaring van DTT heb ik meegenomen in de opzet van mijn eigen bedrijf.

Job Burg

Android development

Android Development intern
Android Development intern netherlands
quote

Bij DTT heb ik veel geleerd in opzichte van het ontwikkelen van mijn vaardigheden met Android development. Ik heb met vele verschillende projecten gewerkt en zo veel ervaring opgedaan. Ik heb daardoor bijvoorbeeld goed geleerd wat ik wel en wat ik niet moet doen. Het was erg veel uitzoeken, maar dat vond ik juist heel erg leuk. Sinds ik mijn stage in 2014 ben begonnen waren we nog niet op de huidige locatie van DTT, die nu op loopafstand is van het station. Er waren op dat moment nog niet zo veel collega's als nu, maar er was een goede werksfeer. Er werd begrepen als je fouten maakten en het missen van een deadline was geen drama, als je er maar van had geleerd en goed hebt uitgelegd waarom het gebeurde. Ik heb veel geleerd en plezier gehad tijdens mijn stage. Aan het einde van de stage periode heb ik nog een jaar met veel plezier part time gewerkt bij DTT.

Michaël Molenkamp

Android development

Programmeur stagiair
Programmeur stagiair netherlands
quote

Voor ik aan mijn stage bij DTT begon kende ik Jeffrey Bruijntjes al van de Vrije Universiteit. Jeffrey bood mij de mogelijkheid aan om stage te lopen bij DTT. Ik was daar vrij enthousiast over, vooral omdat je als tweedejaars universitair student niet makkelijk vanuit je opleiding de mogelijkheid krijgt om praktische ervaring op te doen bij bedrijven. Ik kwam dus bij DTT binnen als part-time stagiair zonder enige ervaring of kennis met betrekking tot Android Development. Wat ik wel had was mijn leergierigheid en motivatie, en samen met de hulp van andere developers bij DTT heb ik zichtbare stappen kunnen maken.

Fahad Ali

Android development

Programmeur stage netherlands
quote

Mijn stage als app developer starte ik bij DTT vrijwillig om mijn kennis in het veld te laten groeien. Al snel kreeg ik de mogelijkheid aangeboden om te helpen bij het uitdenken van nieuwe projecten. Er wordt naar je geluisterd als je ideeën hebt en anderzijds wordt er ook verwacht dat je zelfstandig kunt werken. Tijdens mijn stage tijd heb ik aan mooie projecten kunnen werken voor bedrijven/instanties als De Lotto, KPMG en het RIVM. Aan het einde van mijn stage was ik verrijkt met veel kennis en kon ik aan de slag bij DTT als parttimer.

Jeffrey Bruijntjes

Android development

Graphic Design internship netherlands
quote

My internship at DTT was superb. Not just I learnt a great deal about app and web design but also how to work on a team and how to be productive.
Besides learning so much and being so good for my cv, I must say that the environment at the office with my colleges and boss was insuperable. I had a great time at work breaks and specially on Friday evenings!
It was a very nice experience for me to be part of the team. If I wouldn't had to come back to Spain I probably still be there with them. The good thing is I made a couple of good friends. I totally recommend DTT!

Laura Abajo

Graphic en UI design

Android Ontwikkelaar stage netherlands
quote

Terug kijkend op mijn stageperiode bij DTT kan ik alleen maar zeggen dat het een erg leuke en leerzame periode is geweest die voorbij gevlogen is.
Eén van de dingen die mij het meest aansprak van deze stage is dat je direct een grote mate van zelfstandig- en verantwoordelijkheid krijgt. Hierdoor heb ik grote stappen kunnen maken in een korte periode. Ik vond het daarnaast ook erg leuk om samen met een team te werken aan projecten. Het is een jong en compact team waardoor er veel kansen liggen om een significante bijdrage te leveren.
Naast een leerzame plek is het ook een erg leuke plek. In de pauze even op de Xbox Fifa spelen, erop los knallen met Call Of Duty of de deur uitstappen en door de binnenstad van Amsterdam dwalen. Deze stage beviel me zo goed dat ik na mijn stage periode een contract heb getekend bij DTT. Al met al, een top stage dus!

Tom van der Spek

Android development

User Interface Design stage
User Interface Design stage netherlands
quote

Nadat ik was afgestudeerd als Grafisch Vormgever aan het Mediacollege Amsterdam kwam ik in mijn tussenjaar bij DTT terecht. Hier heb ik acht maanden gewerkt en veel ervaring opgedaan in zowel grafisch als interactieve vormgeving. Bij DTT krijg je veel verantwoordelijkheid en wordt ook veel van je verwacht. Deze ervaring neem ik mee in mijn huidige studie als student op de hogeschool van Amsterdam waar ik Communicatie en Multimedia Design studeer.

Nick Groen

Graphic en UI design

PHP Ontwikkelaar stage netherlands
quote

DTT biedt ontwikkelaars meer dan genoeg ruimte om zich zover mogelijk te ontwikkelen. Ik kwam bij DTT om meer te leren over programmeren in welke taal dan ook. In eerste instantie zou ik beginnen met Android, maar al snel kwam er een webproject binnen en ben ik overgestapt naar web. Hier wist ik op dat moment nog niets vanaf, maar ik wilde dit wel graag leren. Gedurende mijn stageperiode ben ik bekend geraakt met het maken van API's, het werken met databases en het werken met Android. Hier heb ik super veel van geleerd, daarom zou ik iedereen die zelfstandig kan werken en leergierig is aanraden om stage te lopen bij DTT. Verder heb ik er nu bij DTT een mooie betaalde bijbaan aan overgehouden, waar ik me naast mijn studie verder kan ontwikkelen in de praktijk.

Tom Kraak

Android en PHP development

Android Development intern netherlands
quote

I am studying for a BSc (Hons) Computing and Games development course degree at Plymouth university in the U.K. When I was offered a 48 week internship at DTT, I jumped at the chance to experience work and life in Amsterdam. From the start of my internship I was involved within teams of experienced developers and interns. Everybody’s ideas were considered and discussed as of equal importance. Reaching deadlines was stressful, but satisfying when a project was produced on time and the client was pleased with the result. The experience in working in a young, highly motivated team has helped me in many ways. I have learn a lot and made some new friends. I can't wait to put all I've learned into practice for my final year!

Thomas Kraaijeveld

Android development

Graphic Design stage netherlands
quote

Bij DTT heb ik mijzelf in 6 maanden tijd sterk ontwikkelt in de wereld van app design. Doordat ik direct werd betrokken bij grote projecten maakte ik direct grote stappen. Voor elk nieuw project werd het team bijeen geroepen, zodoende werd je deel van een hecht team. Naarmate ik beter werd in het ontwerpen van apps kreeg ik steeds meer vrijheid om nieuwe dingen te proberen. Het was erg leerzaam om het proces van schets tot appstore mee te maken en ik leerde voor elke soort klant een passende app te maken. Ik leerde snel doch accuraat te werken en Ik leerde om te gaan met problemen. En er was ook nog een luidruchtige tafelvoetbaltafel die op vrijdagen flink werd gebruikt.

Chris Holstein

Graphic en UI design

IOS Developer stage netherlands
quote

Hoe ik mijn stageperiode het beste zou kunnen omschrijven? Als ontzettend leerzaam en daarbij ook echt leuk. Je werkt hier in een jong team tussen mensen met ambitie en met de juiste mentaliteit. Ik werkte in zes maanden aan verschillende iOS projecten. Gedurende mijn stageperiode kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden waardoor ik mezelf echt heb kunnen ontwikkelen als iOS developer. Bij DTT behandelt iedereen je als volwaardig teamlid, ik voelde mij gewaardeerd vanwege mijn capaciteit en kwaliteit. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken toen Jeffrey mij een parttime contract aanbood.

Ralph Oud

iOS development

Online Marketing stagiair netherlands
quote

Bij DTT heb ik in korte tijd veel gedaan en geleerd. Het was een uitdagende stage van zes maanden met betrekking tot online marketing. Ik heb vele online marketing strategieën mogen opstellen en promotie en marketingmateriaal ontwikkeld voor diverse klanten van DTT. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld de OSR app, Daalder app en de Doula app. Daarnaast heb ik meerdere zoekmachinevriendelijke (SEO) teksten voor de website geschreven wat heeft geleid tot een hoge ranking in de Google zoekmachine. Bij DTT werk je altijd in een jong, enthousiast en fris team aan diverse projecten. Doordat er vaak meerdere stagiaires aanwezig zijn voel jezelf al snel op je gemak en is de sfeer uitstekend. Ben je zelfstandig, leergierig en ambitieus? Dan raad ik je zeker een stage aan bij DTT.

Shaam Bhagwandin

Online marketing

Graphic Design stage netherlands
quote

Door mijn stage bij DTT heb ik veel ervaring opgedaan in het vormgeven van apps en omgaan met klanten. Toen ik net begon kreeg ik gelijk al de kans om helemaal zelf mijn eerste app vorm te geven. Dit gaf mij een gevoel van vertrouwen en verantwoordelijkheid. En daardoor werd ik nog meer gestimuleerd een mooi eindproduct af te leveren. Ook het directe contact met de klant heeft mij veel geleerd. De ervaring die ik opgedaan bij DTT heeft mij uiteindelijk dichterbij mijn droombaan gebracht!

Mariëlla van de Stolpe

Graphic en UI design

UX Design stage
UX Design stage netherlands
quote

Bij DTT was ik verantwoordelijk voor de conceptschermen van nieuwe apps. Hiermee heb ik mijn UI en UX ervaringen flink kunnen verbeteren, wat ik daarna weer in mijn eigen vak, game design en development, kan toepassen. Verder was ik deel van een klein, jong team wat vaak op vrijdag middag nog even wat met elkaar ging drinken. Daarnaast werk ik er nu met een nul uren contract om ze hier en daar uit de brand te helpen.

Paul van Luling

Graphic en UI design

UI/UX Design stage
UI/UX Design stage netherlands
quote

Tijdens mijn opleiding Game Art aan het Mediacollege Amsterdam heb ik mijn stage bij DTT gelopen. Als designer was ik verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van concept schermen van nieuwe apps, hierdoor heb ik veel ervaring met UI en UX opgedaan. Het is een leuke en leerzame stage plek waar ik nu een nul uren contract heb, waarmee ik naast mijn studie wat verdien en mezelf verder ontwikkel.

Bobbie Goede

Graphic en UI design

Graphic Design stage
Graphic Design stage netherlands
quote

Vanaf de eerste stage dag bij DTT werd ik behandeld als een volledige collega. Er werd een enorm vertrouwen in mijn vaardigheden getoond, zowel in design als management. Belangrijke gesprekken en projecten werden aan mij toevertrouwd en dit gaf mij een zeer gewaardeerd gevoel. Ik kijk graag terug op de spannende projecten en gezellige momenten bij DTT. Er wordt hard gewerkt op kantoor maar er is ook altijd tijd voor jou als persoon en een lolletje. Ik ben enorm dankbaar voor de energie en tijd die er in mij is gestoken om van mijn stage een fantastisch leermoment te maken. DTT en Jeffrey van Dijk bedankt voor de geweldige tijd en de leerzame ervaring!

Randy Teiwes

Graphic en UI design

DTT ratings op Glassdoor

filled
half
empty

Algemene beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op ongewijzigde en onbewerkte beoordelingen van DTT-medewerkers.

Aanbevelen aan een vriend

De meeste DTT-medewerkers zeggen dat ze het bedrijf zouden aanbevelen aan iemand die ze kennen.

Cultuur en waarden

DTT-werknemers zijn tevreden met de bedrijfscultuur die wordt bepaald door een sterke reeks waarden.

Werk-privébalans

Of het nu binnen of buiten de werkplek is, onze medewerkers leven hun beste leven.

Up To G-Cup instagram
pool instagram
SEO presentation instagram
dtt door instagram
dtt mugs instagram

Wil je achter de schermen kijken?

instagram VOLG ONS OP INSTAGRAM

Of  bekijk ons laatste nieuws news-icon

Petra Pille

Meer weten over werken bij DTT?

Lieke praat graag met je verder

Stel een vraag

Stel een
vraag

arrow-white
icon-close

Stel een vraag

Heb je vragen over werken bij DTT? We zijn er om je te helpen. Vul dan het formulier in. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je vraag ontvangen en proberen deze binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast