Applicatie ontwikkeling

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Applicatie ontwikkeling bij DTT

 

DTT is een specialist op gebied van applicatie ontwikkeling. Wij voorzien verschillende opdrachtgevers die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van een applicatie van goede service. Tijdens een inventarisatie gesprek nemen wij de ins en outs van jouw idee door waarna wij kijken naar de goede punten en de verbeterpunten. Wij onderzoeken kansen en kijken naar de slagingskans van jouw concept. Is alles helder dan kan er een samenwerking aan worden gegaan waarna alles zwart op wit wordt gezet. DTT staat bekend als een transparante en betrouwbare partner die aangeeft wat jij als klant van ons kan verwachten. DTT is voor jouw de perfecte partner op gebied van app ontwikkeling. Lees hier waarom:

DTT denkt mee met jouw applicatie concept

De ontwikkeling van een app is natuurlijk een grote investering en dat weten wij bij DTT maar al te goed. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat wij onze opdrachtgevers voorzien van kwalitatieve producten en een perfecte service staat bij ons hoog in het vaandel. Bij DTT bieden wij meer aan dan alleen de ontwikkeling van een app. Vanaf de kennismaking tot aan de oplevering voorzien wij onze opdrachtgevers van adviezen en denken wij continu mee over jouw applicatie. Wij houden de laatste ontwikkelingen in de wereld van apps en technologie bij, waardoor wij jou kunnen voorzien van adviezen die inspelen op huidige trends. De app business is nota bene een van de meest dynamische branches op het moment. We ontwikkelen jouw app zo op een manier dat deze opvalt en geheel van deze tijd is. DTT is meer dan alleen een applicatie ontwikkelaar.

DTT levert uitsluitend kwalitatieve applicaties

Wanneer er geïnvesteerd wordt in de ontwikkeling van een applicatie wil je natuurlijk niet opgezadeld worden met een slecht functionerend concept of een niet kloppend design. Bij DTT zorgen wij ervoor dat we jou continu op de hoogte houden van ons werk zodat er geen dingen gemist worden en wij jou kunnen voorzien van een kwalitatieve app. Kwaliteit hebben wij bij DTT hoog in het vaandel. Tijdens de ontwikkeling wordt elke functie nauwkeurig nagelopen zodat de app volledig is tijdens de oplevering. Is het concept klaar dan testen wij de app eerst net zo lang er geen enkel foutje meer in zit. Op deze manier krijgen wij het voor elkaar om uitsluitend kwaliteit te leveren wat heeft gezorgd voor vele positieve reacties en goede klantrelaties.

DTT is een ervaren applicatie ontwikkelaar

Na verschillende projecten te hebben ontwikkeld voor zowel bedrijven als particulieren, kan DTT tegenwoordig wel worden omschreven als ervaren app ontwikkelaar. Ons team heeft allerlei soorten apps moeten ontwikkelen met zeer verschillende doeleinden. Zo varieert ons portfolio van games en andere amusements applicaties tot de meest doordachte en functionele bedrijfsapplicaties. Bij DTT kunnen wij vrijwel elk concept converteren naar een goed werkende applicatie. Wij hebben nu al applicaties ontwikkeld voor grote namen als: HG, Staatsloterij en KPMG. Voor applicatie ontwikkeling door een ervaren ontwikkelaar ben je bij DTT aan het juiste adres.

DTT is een full service app ontwikkelaar

Je bent nu bekend met het feit dat DTT uitsluitend kwaliteit levert en beschikt over een ervaren team. Maar wat kun je nou verwachten van jouw app als je DTT inschakelt als jouw app ontwikkelaar? DTT is een full service app ontwikkelaar, wat wil zeggen dat er alleen volledige producten en diensten worden geleverd. Ga je met DTT in zee dan zorgen wij ervoor dat wij een product aanleveren waar direct mee gewerkt kan worden. Na de ontwikkelingsfase van jouw app kun jij deze app dus direct in gebruik nemen. Bij DTT leveren wij geen half werk.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT verzorgt jouw applicatie ontwikkeling

 

Heb jij een geweldig idee voor een app en wil je hier werk van maken? Dan maken wij graag kennis tijdens een inventarisatie gesprek om jouw ideeën en wensen te bespreken. We zullen altijd eerlijk tegen jou zijn. Heeft ons team weinig vertrouwen in jouw concept, dan zullen we dit eerlijk zeggen en kijken naar eventuele verbeterpunten. Wil jij meer weten over de ontwikkeling van een applicatie voor iPhone, Android of HTML5? Neem dan gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden van apps voor uw bedrijf of organisatie vrijblijvend door te nemen. We spreken jou graag bij applicatie ontwikkelaar DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.