BMN Health & Safety app overzicht
Oplevering: 2018, kwartaal 4

BMN Bouwmaterialen levert dagelijks producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw en is met bijna 80 vestigingen marktleider in Nederland. Met de BMN Health & Safety app oplossing zet BMN een belangrijke stap in het digitaliseren van haar auditing processen, met als doel een efficiëntieslag door te voeren binnen de organisatie.

Medewerkers hebben via de app toegang tot formulieren, checklists en extra informatie. Afhankelijk van het gebruikersniveau wordt er specifieke content wel of niet getoond. Ook kunnen medewerkers eenvoudig incidenten melden bij het management. Verder worden medewekers altijd herinnerd aan aanstaande actiepunten en statuswijzigingen door de pushnotificaties die worden verzonden.

Het dashboard biedt het management de mogelijkheid om real-time ingevulde checklists, formulieren en incidentmeldingen in te zien en deze te beoordelen. Deze data kan tevens geëxporteerd worden als csv- of pdf-bestand. Alle gebruikers, gebruikersgroepen, formulieren en checklists zijn beheersbaar via een CMS-systeem. Ook is het mogelijk om gericht pushnotificaties te versturen naar specifieke gebruikersgroepen.

BMN Health & Safety app beschrijving

Functionaliteiten

Alle succesverhalen omtrent de BMN Health & Safety app:

DTT blog: Nu live: de BMN Health & Safety app

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.