Nu live: De BMN Health & Safety app

25.01.2019

Nu live: De BMN Health & Safety app

BMN Bouwmaterialen is dé marktleider op het gebied van producten en diensten aan bouwprofessionals in de woning- en utiliteitsbouw. Om de veiligheid op de werkvloer verder te vergroten, heeft BMN de Health & Safety app laten ontwikkelen bij DTT.

De BMN Health & Safety app

Met de BMN Health & Safety app zet BMN een belangrijke stap in het digitaliseren van haar auditing processen. BMN medewerkers kunnen met de app toegang krijgen tot gepersonaliseerde vragenlijsten, formulieren, checklists en andere informatie. Met behulp van push-notificaties, worden aanstaande actiepunten en statuswijzigingen niet meer over het hoofd gezien. Managers bij BMN kunnen het dashboard gebruiken om real-time ingevulde checklists, formulieren en incidentmeldingen in te zien en te beoordelen.

Het CMS

Met het CMS kunnen er door managers nieuwe vragenlijsten, formulieren, gebruikers en checklists worden ingevoerd. Ten slotte is het mogelijk om gericht push-notificaties te versturen, met bijvoorbeeld een nieuwe vragenlijst, naar verschillende gebruikersgroepen.

BMN medewerkers kunnen de app nu downloaden voor Android. De iOS versie van de BMN Health & Safety app is enkel B2B beschikbaar, daarom ontvangen BMN medewerkers met een iOS toestel een promocode waarmee de app gedownload kan worden. 

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.