Flip Puzzle overzicht
ios
android
Oplevering: 2018, kwartaal 4

Flip Puzzle is een 'in-house' project vanuit ons eigen Unity team. Bij DTT experimenteren we graag met nieuwe game mechanics en zo kwamen we op Flip Puzzle. Flip Puzzle is een 2D sidescroller puzzle game. Om de levels uit te kunnen spelen moet de speler het game character Flip laten 'flippen' van boven naar beneden en weer terug. De game heeft een (randomized) level generator die de moeilijkheidsgraad baseert op het level en de ervaring van de speler. Dus des te langer je speelt, des te uitdagender en complexer de levels worden.

Het hoofdelement van Flip Puzzle is de level editor, hiermee kunnen spelers:

  • Zelf levels bouwen door platforms, sloten en sleutels, bewegende objecten, schatkisten, obstakels en doelen toe te voegen
  • De grootte, naam en de visuals van levels aanppassen
  • De zelf gebouwde levels delen met de Flip Puzzle community

Speel de levels die je zelf hebt gebouwd of de levels die zijn gedeeld door anderen. De gebouwde levels kunnen lokaal (offline) worden gespeeld óf online worden gespeeld. Levels worden ook beoordeeld en gesorteerd op basis van; waardering, het percentage van de spelers die het level uitspeelt, hoe vaak het level is gespeeld en hoe recent het level is. Wordt jouw creatie het populairste level met de hoogste ratings?

Ben je benieuwd hoe het is om te 'flippen'? Download dan de app op iOS of Android.

Flip Puzzle beschrijving

Functionaliteiten

Alle succesverhalen omtrent de Flip Puzzle app:

DTT blog: Nu live: Flip Puzzle

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.