Geochat Pokémon radar overzicht

Out of circulation

Oplevering: 2016, kwartaal 4

Pokémon GO: love it or hate it. Linksom of rechtsom, deze trend kun je niet gemist hebben. Dit geldt ook voor ons. Wij introduceren: GeoChat Pokémon rader, gym and player chat. Als je bekend bent met het spel, zullen deze termen je niet onbekend voorkomen. Niet bekend met het spel? In dat geval zullen we het kort uitleggen. 
Met Pokémon GO probeert de gebruiker de beste trainer allertijden te worden door zoveel mogelijk Pokémons te vangen en daarmee 'gyms' te verslaan. De gebruiker kan deelnemen aan een gym wanneer hij of zij hier dichtbij staat. Het doel is om zo veel mogelijk gyms te bezitten. Zodat de gebruiker elke 21 uur beloningen kan ontvangen, hoe meer gyms in bezit, hoe meer beloningen.

So, what's missing? De initiatiefnemers van de GeoChat app wilt de Pokémon GO gebruikers een platform bieden om elkaar te vinden en met elkaar te communiceren, extra relevant nu de gebruikers de mogelijkheid krijgen om Pokémons met elkaar te gaan ruilen! Vandaar het idee voor de GeoChat: een chat gebaseerd op de locatie van de gebruikers van Pokémon GO. Zo kunnen gebruikers samen plannen smeden één of meerdere gyms over te nemen of om 'Pokéchats' te starten voor andere doeleinden. Als gebruiker kun je chatten met andere trainers in jouw buurt. Kortom, een chatapp met hot thema gebaseerd op jouw actuele locatie.

Geochat Pokémon radar beschrijving

Functionaliteiten

Alle succesverhalen omtrent de Geochat Pokémon radar app:

DTT blog: DTT levert Pokémon Go app

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.