Hoefnagels Export Portaal overzicht
Oplevering: 2019, kwartaal 1

Hofleverancier Hoefnagels is een deskundige op het gebied van veiligheid en brandwerende afsluitingen. Sinds 1985 focust Hoefnagels zich al op het ontwikkelen van brandwerende deuren. Met groot succes, want deze deuren zijn vrijwel in ieder openbaar gebouw te vinden. 

Hoefnagels was op zoek naar een manier om de informatievoorziening tussen exportpartners en de verkoopafdeling te optimaliseren en te verbeteren. Een exportpartner is in dit geval meestal een bedrijf, of een persoon binnen het bedrijf, dat bestellingen plaatst voor brandvrije producten. De verkoopafdeling van Hoefnagels keurt vervolgens de bestelling goed en zet het export proces in gang.

Dit werd in het verleden altijd handmatig en per e-mail gedaan, maar Hoefnagels wilde dit graag automatiseren en kwam hiervoor naar DTT toe. Wij namen deze uitdaging uiteraard graag aan. Er zijn twee platformen ontwikkeld: het Export Portaal en het Partner Portaal

Het Export Portaal is ontwikkeld ter ondersteuning voor de verkoopafdeling. Werknemers kunnen zien welke bestellingen er binnen komen en kunnen deze goedkeuren of afwijzen. Ook biedt het CMS inzicht in de werknemers, categorieën, partners en bestel geschiedenis.

Hoefnagels Export Portaal beschrijving

Functionaliteiten

Alle succesverhalen omtrent Hoefnagels:

DTT: Welkom Hoefnagels

 

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.