Hoefnagels Partner Portaal overzicht
Oplevering: 2019, kwartaal 1

Hofleverancier Hoefnagels is een deskundige op het gebied van veiligheid en brandwerende afsluitingen. Sinds 1985 focust Hoefnagels zich al op het ontwikkelen van brandwerende deuren. Met groot succes, want deze deuren zijn vrijwel in ieder openbaar gebouw te vinden. 

Hoefnagels was op zoek naar een manier om de informatievoorziening tussen exportpartners en de verkoopafdeling te optimaliseren en te verbeteren. Een exportpartner is in dit geval meestal een bedrijf, of een persoon binnen het bedrijf, dat bestellingen plaatst voor brandvrije producten. De verkoopafdeling van Hoefnagels keurt vervolgens de bestelling goed en zet het export proces in gang.

Dit werd in het verleden altijd handmatig en per e-mail gedaan, maar Hoefnagels wilde dit graag automatiseren en kwam hiervoor naar DTT toe. Wij namen deze uitdaging uiteraard graag aan. Er zijn twee platformen ontwikkeld: het Partner Portaal en het Export Portaal.

Het Partner Portaal is ontwikkeld voor de partners van Hoefnagels. Met een geregistreerd profiel kunnen deze partners brandveilige producten bestellen via het CMS. Hier hebben zij een overzicht van wat en wanneer er iets is besteld. 

Hoefnagels Partner Portaal beschrijving

Functionaliteiten

Alle succesverhalen omtrent Hoefnagels:

DTT: Welkom Hoefnagels

 

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.