iProvèn eHealth app overzicht
ios
android
Oplevering: 2017, kwartaal 1

Masena Invest wil mensen wereldwijd helpen door het ontwikkelen van hoogwaardige medische producten. Gebruikerservaring en -gemak spelen hierbij een belangrijke rol. Kortom: Masena investeert in de ontwikkeling van betrouwbare producten. Gedreven door overtuigingen als 'alles kan beter' en 'less is more' houdt Masena haar zoektocht naar gestroomlijnde verbetering voortdurend gaande.

Ook DTT zet graag de schouders onder gestroomlijnde verbetering. Daarom werken DTT en Masena samen aan de ontwikkeling van de iProvèn app. De app staat via Bluetooth in verbinding met een thermometer en een bloeddrukmeter van Masena, de iProvèn app dient hiermee als een overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke dataverzamelaar. De app staat verder in een directe verbinding met het onafhankelijke patiënten monitoringssysteem genaamd Validic. Naast de recentelijk toegevoegde bloeddrukmeter zullen in de toekomst meerdere meetinstrumenten worden toegevoegd.

De applicatie heeft een brede doelgroep waaronder patiënten en ouderen. Hier is uiteraard rekening gehouden bij het uitwerken van de user interface. 

Meer over initiatiefnemer Masena Invest? Bezoek de website.

iProvèn eHealth app beschrijving

Functionaliteiten

Alle succesverhalen omtrent de iProvèn eHealth app:

DTT blog: iProven ehealth app vitale dataverzameling
DTT blog: Nieuwe update voor de iProvèn eHealth app

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.