iStrategie beleids-app overzicht

Out of circulation

Oplevering: 2013, kwartaal 2

Voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft DTT deze informatieve app ontwikkeld. De VWS iStrategie beleidsapp geeft op een dynamische en aantrekkelijke wijze uitleg over het nieuw te voeren beleid binnen het Ministerie van VWS aangaande de IT-aanbestedingen.

De app dient medewerkers, topambtenaren en andere geïnteresseerden te enthousiasmeren en een positief gevoel rondom de iStrategie te bewerkstelligen. Verder zal de app functioneren als naslagwerk, welke medewerkers en topambtenaren van andere departementen later nog kunnen inzien. DTT helpt het ministerie van VWS graag de toon te zetten op het gebied van iStrategie in Den Haag. De app is ontwikkeld voor zowel de iPhone als de iPad.

Meer VWS? Bezoek de website

iStrategie beleids-app beschrijving

Referentie

Voor het ministerie van VWS heeft DTT naar volle tevredenheid de iStrategie app ontwikkeld. DTT heeft actief meegedacht, professioneel geadviseerd en snel en helder gecommuniceerd. Samenwerken met meerdere partijen, tijdsdruk, wijzigingen op het laatste moment: niets bleek een knelpunt.

Rian van der Broek, Plv. Chief Information Officer

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.