My Tentoo adaptive webdesign overzicht
Oplevering: 2015, kwartaal 2

Tentoo specialiseert zich sinds 1992 in het afhandelen van de administratieve en financiële verplichtingen omtrent het uitbetalen van salarissen. DTT werd ingeschakeld om een re-design voor de website en het gebruikerspaneel uit te voeren. Centraal bij het re-design stond het verhogen van het gebruiksgemak voor mobiele apparaten. Dit om het uitlezen van gegevens en het uitvoeren van administratieve handelingen toegankelijker te maken.

In het mobiele design passen de tekstregels zich automatisch aan naar de breedte van het scherm, waardoor teksten altijd leesbaar zijn. Daarnaast kan er dankzij het re-design met tabel-specifieke balken door tabellen worden gescrold, zonder dat de rest van de website meebeweegt. Ten slotte is het design aantrekkelijker gemaakt door onder andere te werken met kleuraccenten en user interface optimalisaties.

Meer Tentoo? Bezoek de website

My Tentoo adaptive webdesign beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

Wij hebben DTT gevraagd het urendeclaratie systeem my.tentoo voor onze klanten te re-designen. DTT heeft vervolgens een hoogwaardig desktop, tablet en mobile design opgeleverd waarin rekening is gehouden met klantwensen. De samenwerking was goed en constructief.

Patrick Blom, Manager Marketing en Communicatie

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.