Home > Apps ontwikkelen > Unity app ontwikkelaar

Unity app ontwikkelaar

Het ontwikkelplatform Unity wordt gebruikt om games en apps te ontwikkelen van hoge kwaliteit met prachtige animaties. Zo biedt Unity een uitkomst voor apps die afwijken van het standaard app design en bijvoorbeeld gebruik maken van AR en/of VR technologie. Een app welke is ontwikkeld in Unity kan worden geëxporteerd naar vrijwel elk gewenst platform. Zo is Unity geschikt voor zowel iOS development, Android development, web (desktop) development en meer.

Bij DTT zijn wij in ons doen en denken resultaatgericht en bewaken we de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. Bovendien hebben wij alle Unity developers echt in dienst. Dit geeft de nodige grip op kwaliteit, beschikbaarheid en continuïteit. Wij zijn in deze niet afhankelijk van de agenda’s van derde partijen. Laat je hieronder inspireren door eerder ontwikkelde Unity apps en ontdek wat DTT als Unity game maker voor jou kan betekenen.

DTT, Unity developer Nederland

Als Unity developer zorgen wij voor de structuur waaraan vastgehouden kan worden om een oplevering van hoge kwaliteit te realiseren welke tegemoet komt aan de doelstellingen van de opdrachtgever.. Alvorens we van start gaan met de ontwikkeling is het belangrijk dat er een duidelijk beeld bestaat over onder andere; de doelstellingen op de korte en de lange termijn, de doelgroep en het verdienmodel. Ook in deze cruciale voorbereidende fase staat DTT je graag bij. Daarnaast adviseren wij ook omtrent promotie, analytics en beveiliging. Allemaal belangrijke ingrediënten waarmee wij ideeën en wensen, om weten te zetten tot geslaagde projecten. Bij DTT zien we een nieuwe opdracht niet enkel als 'extra omzet' maar vooral als een uitdaging en een kans om onze kennis en kunde te demonstreren.

DTT staat voor 'Doing Things Together', samen werken wij met onze opdrachtgevers aan de mooiste oplossingen. Wij opereren op het snijvlak van techniek en creativiteit, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur, wij nemen als Unity developer onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle eindoplevering voor zowel onze opdrachtgever als de eindgebruiker. 

Wij hebben in onze 10 jaar ervaring als app ontwikkelaar op de mobiele markt een breed portfolio opgebouwd. Zo hebben wij naast Unity apps ook native apps, hybride apps en webapplicaties ontwikkeld. Dit maakt ons advies (relatief) onafhankelijk, daar waar wij verschillende de verschillende technieken in-house aanbieden. Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel voor een vloeiende samenwerking. Wij zijn open in onze communicatie en geven onze opdrachtgevers inzicht in de voor- en nadelen van de gekozen eindoplossing.

Klaar om jouw Unity app te laten ontwikkelen door een ervaren Unity developer? Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder op weg.

App Image Icon

Unity – iPhone – iPad – Android – Tablet – API

OSR 2.0

Augmented Reality

App Image Icon

Unity – iPhone – Android – API – CMS

Koning Pinguïn

Greenpeace AR

App Image Icon

iOS - Android - Unity

Fly Me to the Stars VR

App Image Icon

iOS - Android - API – CMS - Unity

Edu Play Book

App Image Icon

Web - API - CMS - Unity

Randstad Office Configurator

App Image Icon

Web - Unity

Luchtgevechtsleiding serious game

App Image Icon

iOS - Android - Tablet - Unity

Flip Puzzle

App Image Icon

iOS - Android - API – CMS - Unity

Thuis bij Muis

voorlees app

App Image Icon

Unity – iPhone – iPad – Android – Tablet – API – CMS

Pirates & Privateers:

Multiplay AR game

Holland Play en Match - DTT apps
App Image Icon

iOS - Android - Unity - CMS - API

Holland Play and Match app

DTT AR Showcase - DTT apps
App Image Icon

Unity - iOS - Android

DTT AR Showcase

App Image Icon

Android - iOS - Unity - Hybride

Zwerfafval Challenge app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.