Wimbo Volvo Classics overzicht
Oplevering: 2014, kwartaal 1

Voor Wimbo Volvo Classics heeft DTT een responsive website ontworpen en ontwikkeld. Via de website kan de Volvo liefhebber het gevarieerde aanbod van klassieke Volvo auto’s bekijken, op de hoogte blijven van Volvo beurzen, advies en begeleiding aanvragen bij het aankopen of verkopen van een klassieke Volvo of in contact komen voor schadeherstel en het aanschaffen van onderdelen.

De website presteert optimaal in verschillende browsers op zowel computers, tablets als smartphones. Dit alles zorgt voor een positief effect op de vindbaarheid van de websites in de zoekmachines wat uiteindelijk zorgt voor een hoger conversie ratio.

Zo heeft de website een excellente organische vindbaarheid op zoekwoorden als:

  • Volvo oldtimer
  • Volvo classics
  • Volvo klassieker te koop

Deze uitstekende vindbaarheid i.c.m. een uitnodigende website heeft Wimbo Volvo Classics geholpen te groeien als bedrijf. Zo staat er nu een voorraad van 50 auto’s bij het bedrijf, dit tegen 6 auto’s vier jaar terug.

Meer Wimbo Volvo Classics? Bezoek de website

Wimbo Volvo Classics beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

Het is geweldig te zien hoe door deze samenwerking met DTT zo'n pakkende website tot stand is gekomen! Iets meer dan een jaar na het opleveren van onze uitnodigende website heeft dit geresulteerd in een nieuwe impuls voor mijn jonge bedrijf. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn! Gezien de reacties van de klanten, kunnen we trots zijn op ONS werk. De bezoekers aantallen op de website gaan geregeld over de 100 per dag. We zien dit ook sterk terug in het aantal nieuwe gezichten dat onze garage bezoekt. Een zeer duidelijk merkbaar verschil vergeleken met de periode voor dat onze nieuwe website is opgeleverd. Het was de investering meer dan waard.

 

Wim Bottinga, Eigenaar

Alle succesverhalen omtrent de Volvo website:

DTT blog: Succes in de zoekmachine voor Volvo Classics

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.