1000+ reviews - 4.6 gemiddeld - €5,49 per download

08.08.2018

1000+ reviews - 4.6 gemiddeld - €5,49 per download

De KNHS dressuur-en menproeven app biedt ruiters de kans zich optimaal voor te bereiden op een wedstrijd. Deze maand is de app op iTunes de 1000 reviews gepasseerd, met een gemiddelde score van 4.6 van 5. 

App levert topprestaties

KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie) organiseert de officiële wedstrijden voor verschillende ruiterdisciplines. Tijdens een wedstrijd dienen ruiters specifieke en gedetailleerde oefeningen uit te voeren. DTT heeft in samenwerking met KNHS de KNHS dressuur- en menproeven app ontwikkeld, welke ondersteuning biedt aan ruiters in hun voorbereiding op wedstrijden. De app is in 2016 live gegaan en staat momenteel op nummer 5 in de App Store in de categorie sport, een prestatie om trots op te zijn. Eerder stond de app al een week op nummer 1, in de categorie van beste betaalde apps.

Reviews om door een ringetje te halen

Ruiters zijn zeer tevreden over de KNHS dressuur-en menproeven app, meer dan 1000 gebruikers hebben op iTunes de app beoordeeld met een gemiddelde score is 4.6 uit 5 punten. Wij delen graag een kleine greep uit de reviews:

Benieuwd naar de KNHS dressuur-en menproeven app? Download de app voor €5,49 in iTunes of de Google Play Store

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.