18.12.2020

Bagels & Beans: op naar de 4000 ratings

De Bagels & Beans loyalty app is in rap tempo op weg naar de 4000 ratings. De loyalty app is sinds 2018 beschikbaar op Android en iOS en heeft ondertussen al 3954 ratings ontvangen. Daarnaast scoort de app gemiddeld 4,7 uit 5 sterren.

Bagels & Beans loyalty app

De Bagels & Beans loyalty app biedt Bagels & Beans fans de mogelijkheid om punten te verzamelen voor rewards, zoals een warme kop koffie of een Bagels & Beans mok. Bovendien kunnen gebruikers op een eenvoudige manier betaaltegoed in de app zetten en rechtstreeks vanuit de app betalen.

Ook ten tijde van corona is de app nog altijd handig voor het sparen van punten. Gebruikers kunnen, wanneer zij bij Bagels & Beans een bestelling laten bezorgen of een bestelling afhalen, zelf de barcode op de kassabon scannen en zo hun punten verzilveren. 

Positieve reviews van gebruikers

Hieronder een kleine greep uit de positieve reviews van tevreden gebruikers van de Bagels & Beans loyalty app: 

★★★★★  - Top app
"Top app waarmee je eenvoudig voor Bagels & Beans producten kunt sparen. Nu ook in Bergen op Zoom een vestiging is geopend wordt het sparen nog eenvoudiger. Dat wordt extra genieten van een heerlijke bagel en een kopje koffie!
"

 
★★★★★  - Met deze app blijf je op de hoogte
"Altijd gezellig en alles vers. Vriendelijke bediening bij B&B. En met deze app blijf je op de hoogte. En ieder bezoek aan B&B levert je nog een leuke attentie op, met het spaarprogramma. Super."
 
★★★★★ - Goed bedachte app
"Goed bedachte app. Je krijgt bij betaling een bonnetje mee en die kun je later (op je gemak) scannen, zodat de punten worden toegevoegd. Vandaag voor het eerst punten ingeleverd voor een gratis product, werkte ook goed."
 
★★★★★ -  Blij verrast
"Deze app erop gezet en zo bij mijn dochter vanwege haar verjaardag een tegoed erop gezet, ze was blij verrast en het werkt super simpel! Je moet dan wel allebei de app hebben van bagel& beans."

Download de Bagels & Beans loyalty app nu in de App Store of de Google Play Store.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.