Blokster in Vastgoedjournaal

6.04.2017

Blokster in Vastgoedjournaal

Bouke Molenkamp krijgt een ereplek in het Vastgoedjournaal. Onze Blokster app wordt genoemd als 'geweldig wapenfeit van de digitalisering in de woningbouw.' Zo. Steek die maar in je zak. 

"De man die de woningbouw aan het digitaliseren is."

Het vastgoedjournaal introduceert initiatiefnemer Bouke: "Dit is de man die woningbouw aan het digitaliseren is. Ik vind Blokster daar een geweldig wapenfeit in.” Blokster is een app die woningzoekende en huizen een stukje dichter bij elkaar brengt de ramp genaamd de Amsterdamse woningmarkt. 

Bouke over Blokster: "We hebben de Blokster app ontwikkeld om het aanbod wat we hebben op een makkelijke en transparante manier te presenteren. Als je je bij ons aanmeldt, kun je jouw voorkeuren aangeven en via matching krijg je het juiste aanbod gewoon als je bijvoorbeeld in de ochtend in de tram stapt. Wij vinden dat een goede manier om in plaats van mensen te laten zoeken wat ze willen, dat wij hen veel meer bedienen in wat ze willen. Geen nutteloze informatie. En we willen bevorderen dat mensen terechtkomen in de woning die bij hen past. Niet voor eeuwig in één woning maar meer naar de behoefte; dat is de toekomst.”

Meer horen over de toekomst? Bekijk het fragment. 

 


Alle succesverhalen omtrent de Blokster app:


Kassa: Huis kopen zonder aankoopmakelaar blijkt lastig
Eigen Huis Magazine: 28 van de handigste apps voor woningbezitters
023Magazine: Op huizenjacht met Blokster
Telegraaf: Tinder voor woningaanbod
VerzekeringsNieuws: Tinder voor woningzoekende
Bull Up Beleggersclub: Tinder voor woningzoekende
Drimble: Tinder voor woningzoekende
DTT blog: Blokster app in de Telegraaf

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.