Blokster app overzicht
Oplevering: 2016, kwartaal 1

De Blokster app maakt een nieuw huis zoeken eenvoudiger en leuker. Na het downloaden van de app kan een gebruiker zijn voorkeuren aangeven in locatie, prijsklasse, oppervlakte, aantal kamers en huur- of koophuizen. Op basis van de opgegeven voorkeuren worden geschikte huizen getoond en kan een gebruiker per aangeboden huis liken of disliken. Een like zorgt ervoor dat het huis wordt opgeslagen in ‘Mijn bewaarde huizen’. Een dislike verwijdert het huis uit het overzicht van de gebruiker.

De app laat exclusief huizenaanbod zien en gebruikers kunnen gegarandeerd reageren op nieuw verschenen huizen. Daarnaast kunnen gebruikers zich direct inschrijven voor het open huis of een bezichtiging inplannen. De Blokster app biedt hiermee een oplossing voor een veelgehoorde klacht van huizenzoekers dat huizen vaak al zijn verkocht voor ze op Funda verschijnen.

Naast de Blokster app heeft DTT ook de Blokster website ontwikkeld. Een responsive one-page website met een overzichtelijk en mooi design. De website biedt een heldere uitleg over de app en zijn functionaliteiten. Daarnaast kunnen gebruikers vanuit de app huizen pagina's delen met vrienden.

De Blokster app biedt de mogelijkheid om huizen te delen. Wanneer een gebruiker een link naar een huis deelt, openen app-gebruikers de link automatisch in de app. De website maakt het ook mogelijk om huizen te delen met niet-gebruikers. Mensen die de app nog niet gedownload hebben, kunnen de gedeelde link namelijk via de website openen. Zij worden gestimuleerd om de app te downloaden door een “download de app” pop-up en button.

 

Blokster app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"De ervaringen die wij hebben met DTT als app ontwikkelaar zijn zeer positief. Geweldig daarin was hun vermogen om een gezamenlijk idee zo snel en efficiënt om te zetten in een daadwerkelijk geweldig werkende app. Het doorlopen van het 'ontwikkelvoorstel stappenplan' heeft ons geholpen het idee scherp op papier te krijgen alvorens we van start gingen met de ontwikkeling van de app. Het is een gezonde uitdaging om als twee afzonderlijke wooncorporaties in Amsterdam, 'Eigen Haard' en 'De Alliantie' iets samen te bedenken en uit te voeren. Met de inzet, kunde en pragmatische hands-on methode van DTT is dat boven verwachting goed gelukt. Door goede, directe korte communicatie lijnen hebben we in zeer korte tijd een geweldig product gerealiseerd. Aanrader."

Bouke Molenkamp, Manager Zakelijke Markten

Alle succesverhalen omtrent de Blokster app:

Kassa: Huis kopen zonder aankoopmakelaar blijkt lastig
Eigen Huis Magazine: 28 van de handigste apps voor woningbezitters
023Magazine: Op huizenjacht met Blokster
Telegraaf: Tinder voor woningaanbod
VerzekeringsNieuws: Tinder voor woningzoekende
Bull Up Beleggersclub: Tinder voor woningzoekende
Drimble: Tinder voor woningzoekende
DTT blog: Blokster versie 2.0 en GDPR-proof
DTT blog: Blokster initiatiefnemer lovend over DTT
DTT blog: Blokster: swipe right voor jouw droomhuis
DTT blog: Blokster app in de Telegraaf
DTT blog: Blokster in Vastgoedjournaal

 

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.