CokeTV: 100k+ views voor DTT AR-game

07.02.2018

CokeTV: 100k+ views voor DTT AR-game

Vlogger Shaquille, of beter bekend als SjaakPlays, van YouTube kanaal CokeTV Nederland (72K abonnees) en studente Kirsten kwamen langs bij DTT om voorgelicht te worden over de ontwikkeling van een AR-game. Dit bezoek is vastgelegd in een vlog, welke inmiddels meer dan 100K views heeft behaald!

Kirsten werd verrast door CokeTV met een bezoek bij ons op kantoor. Ze is zelf gamedesignster in spé en wilde graag meer weten hoe de ontwikkeling van een game in zijn werk gaat. Na een korte rondleiding op kantoor heeft zij samen met ons team een brainstormsessie gehouden. Tijdens de brainstormsessie stond een in-house project van DTT centraal, namelijk onze eigen AR-game. Kirsten mocht zelf met designconcepten komen en kreeg hierbij advies van onze designer Thamia.

Na de brainstormsessie mocht Kirsten ook de game testen. Victory for Kirsten! Ze versloeg namelijk onze Dezley in een multiplayer battle. We hopen dat Kirsten het leuk heeft gehad en dat ze er ook daadwerkelijk wat van heeft opgestoken; wij vonden het in ieder geval ontzettend leuk dat zij en CokeTV langskwamen.

DTT komt duidelijk in beeld vanaf 3:06.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.