De JellinekMinnesota recovery app is nu live

23.10.2020

De JellinekMinnesota recovery app is nu live

JellinekMinnesota helpt mannen en vrouwen met een alcohol-, drugs- en gokverslaving in heel Nederland. Alsnog is het niet een eenvoudige taak om een cyclus van verslaving te doorbreken. Een van de extra hulpmiddelen die nu ingezet kan worden bij JellinekMinnesota is de JellinekMinnesota recovery app.

Hulp en verbondenheid, ook ná de behandeling

Met de JellinekMinnesota recovery app kunnen volwassenen die in behandeling zijn (geweest) bij JellinekMinnesota elkaar ondersteunen. De app zorgt voor verbondenheid tussen deelnemers: stoppen doe je zelf, maar niet alleen. Middels een radar (buddyfinder) kan de gebruiker zien of er andere buddy's in de buurt zijn, zodoende kunnen gebruikers elkaar aanmoedigen om clean te blijven. Middels de app kunnen gebruikers ook groepen oprichten, praten over verschillende thema's en laten zien hoe lang zij al clean zijn ter motivatie.

De lancering van de app valt samen met een feestelijk moment in de geschiedenis van JellinekMinnesota: op 15 oktober vierden zij hun tienjarig bestaan. Download de JellinekMinnesota recovery app nu voor iOS of Android. JellinekMinnesota schreef in een artikel over de JellinekMinnesota recovery app, verbondenheid in tijden van corona en het tienjarige bestaan van de community. Lees het artikel van JellinekMinnesota: JellinekMinnesota recovery app om terugval te voorkomen.

 

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.