De RIVM Tekenbeet app: nummer 1 in de app stores

26.06.2020

De RIVM Tekenbeet app: nummer 1 in de app stores

Dit jaar is het van 22 tot en met 26 juni de Week van de Teek en staat de teek weer volop in de aandacht. Door de extra aandacht behaalde de Tekenbeet app meerdere topposities in de app stores. Een resultaat om trots op te zijn.

Meerdere topposities voor de tekenbeet app

De RIVM Tekenbeet app werd in 2014 uitgebracht en geeft een actueel overzicht van de activiteit van teken in Nederland. De app informeert gebruikers over de teek, tekenbeten en de ziekte van Lyme met nuttige instructies over hoe je een teek herkent, hoe je jezelf het beste kan controleren op teken(beten) en hoe je een teek moet verwijderen. Daarnaast beschikt de app over een tekenradar welke direct inzicht geeft in de actuele en tiendaagse verwachting van het activiteitsniveau van het nimfenstadium van de teek.

Na zes jaar in de app stores behaalt de Tekenbeet app nog steeds mooie successen, zo sleepte de Tekenbeet app afgelopen woensdag de posities #1 trending, #1 in de categorie medisch en #1 in de categorie populairste apps in de wacht in de Google Play Store. Hier bleef het niet bij, want de Tekenbeet app behaalde óók de #1 positie in de categorie geneeskunde en de #3 positie van gratis apps in de Apple App Store.

Wil je zelf ook zorgeloos kunnen recreëren in Nederland en gebruik maken van de Tekenbeet app? Download de app dan nu op Android en iOS.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.