DTT: All over the world

16.11.2017

DTT: All over the world

Het werk van DTT blijft niet onopgemerkt, ook niet over de grens. Wist je bijvoorbeeld dat onze OSR Star Finder app in vrijwel alle landen over de wereld is gedownload? Hieronder 3 wereldwijde toppers kort uitgelicht.

Doula: dé bevallingscoach app

Doula is uniek in haar segment. Deze applicatie is ontwikkeld in samenwerking met een gynaecologe en ondersteunt de vrouw tijdens de weeën met puffen en stressvermindering. De applicatie is beschikbaar in 8 talen en de app is reeds in 161 landen gedownload.

Ervaar de app zelf. De app is beschikbaar in de Google Play Store en de App Store.

 

Ontdek meer met de I amsterdam Maps & Routes app

Voor bezoekers aan Amsterdam is de I amsterdam Maps & Routes app ontwikkeld. De app dient onder meer het doel om de toeristendruk beter te spreiden over Amsterdam, er is namelijk meer dan alleen de binnenstad. Door middel van challenges en interactieve informatie (in de vorm van video, audio of quizvragen) wordt de gebruiker meegenomen langs routes door de stad en leert tegelijkertijd op een leuke manier wat over Amsterdam.

In nog geen 6 maanden tijd is de I amsterdam Maps & Routes app al in 114 landen gedownload.

Ontdek Amsterdam, download de app voor Android of iOS. 

 

De sterrenhemel bekijken met de OSR Star Finder app

Verken de sterrenhemel met de OSR Star Finder app. De app geeft bovendien de mogelijkheid om een ster te benoemen voor jezelf of een geliefde. Met behulp van Augmented Reality (AR) is het altijd makkelijk om je geregistreerde ster terug te vinden. De app is meer dan een miljoen keer gedownload op enkel iOS. De app is in maar liefst 192 landen gedownload. Dit succes smaakt uiteraard naar meer, binnenkort wordt de lancering van de OSR app 2.0 verwacht.

Lees hier meer over hoe gebruikers de apps van DTT waarderen.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.