DTT op Zorg & ICT beurs 2017

10.03.2017

DTT op Zorg & ICT beurs 2017

Als ontwikkelaar van zorg applicaties is DTT geen onbekende speler, met apps zoals: Doula bevallingscoach, de iProvèn eHealth app en de Erasmus MC Clinical Challenge app hebben wij credits opgespaard binnen de zorg & welzijn branche. Deze ervaring delen wij graag met de buitenwereld. Vandaar dat DTT van 14 t/m 16 maart aanwezig is op de Zorg & ICT beurs in Utrecht.

Patiënt als partner

Het thema van de jaarlijkse vakbeurs “de patiënt als partner” sluit goed aan bij het gebruik van mobiele oplossingen. Applicaties op smartphones zijn een voor-de-hand liggende keuze wanneer het aankomt op samenwerking met de patiënt. De locatie voor de beurs is de Jaarbeurs te Utrecht. Vanaf 9:00 tot 17:00 ben je van harte welkom om bij onze stand (11.F021). Een warm welkom gegarandeerd.

Ben je klaar om met de patiënt als partner samen te werken? Is jouw zorginstelling klaar om de patiënt meer regie te geven? Wij zullen je alles vertellen over ons bedrijf en de mogelijkheden die DTT biedt. Meer over de Zorg & ICT beurs vind je hier.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.