DTT vervult de rol van Support Coach

15.01.2016

DTT vervult de rol van Support Coach

Het Ministerie van Onderwijs heeft een mooi initiatief in het leven geroepen: Support Coaches. Een project waarbij succesvolle Nederlanders zich middels video’s inzetten voor jongeren in het middelbaar beroepsonderwijs (mbo). 

Een app ontwikkelaar als coach?

Jazeker. Support Coaches zijn professionals die hun welverdiende sporen graag overbrengen aan jongeren. Met hoofddoel: de drive en deskundigheid voor ons prachtvak doorgeven. Een mooie bijkomstigheid: opleidingsinstanties bijstaan zodat jongeren een vliegende start kunnen maken in het bedrijfsleven. 

Ontmoet ons online

Bij DTT nemen wij onze taak als Support Coach serieus. Vandaar dat de video’s van onze trotse vertegenwoordigers alom vertegenwoordigd zijn. Zo zegt User Interface designer Salima: “Iedere app is zo verschillend, dat je eigenlijk nooit hetzelfde aan het doen bent.” En onze lead Android developer Jeffrey: “Wat ik graag wil, is ervaringen creëren voor mensen via apps.” Tot slot is game developer Tom aan het woord: “Het idee dat veel mensen jouw game gaan spelen is geweldig!”

Bekijk alle video’s van onze Support Coaches hier.

 

 

 

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.