DTT introduceert: Fruitbuit app voor RIVM

21.07.2016

DTT introduceert: Fruitbuit app voor RIVM

'Je gezondheid gaat voor' is een alom bekende uitspraak. Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) draagt daar graag haar steentje aan bij. Vandaar het app idee Fruitbuit. Met dit concept kunnen medewerkers in no time het gewenste fruit voor de werkweek bestellen. 

Een positief geluid: Fruitbuit 

Het RIVM is continue bezig met initatieven om de volksgezondheid te optimaliseren. De eigen medewerkers doen hier natuurlijk ook hun voordeel mee. Tenslotte: an apple a day keeps the doctor away. Met de Fruitbuit app wordt het de gebruiker uitermate makkelijk gemaakt om fruit te bestellen. Snelheid en gebruiksgemak staan namelijk aan de basis van deze oplossing.  

Gezonde gewoonten in een app

Met de Fruitbuit app wordt het voor de medewerkers een gewoonte om genoeg fruit tot zich te nemen. Door middel van een pushbericht wordt men herinnerd om de bestelling te plaatsen. Het fruit wordt, indien gewenst, de volgende werkdag nog op de werkplek afgeleverd. De gebruiker rekent in de app gelijk af met het tegoed dat opgeladen is vanuit iDeal. Kortom: gezond & gemakkelijk!

Meer RIVM? Lees meer over de Tekenbeet app. 
Bekijk ook de referentie van het RIVM.  

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.