De Mijn Doppio loyalty app: 900+ ratings, 4.6 sterren en prachtige reviews

15.10.2019

De Mijn Doppio loyalty app: 900+ ratings, 4.6 sterren en prachtige reviews

De Mijn Doppio loyalty app is vorig jaar uitgebracht in de app stores, met duizenden downloads, 900+ ratings, 4.6 sterren en prachtige reviews als gevolg.

Sparen voor heerlijke rewards

Doppio koffieliefhebbers kunnen met de Mijn Doppio loyalty app punten sparen door bij iedere aankoop de QR-code te scannen op de kassabon. Deze punten kunnen vervolgens worden verzilverd voor de leukste en lekkerste rewards, zoals een gratis kop koffie of zelfs een complete reis naar Italië. Naast het sparen van punten, kunnen gebruikers van de Mijn Doppio loyalty app ook up to date blijven van de laatste Doppio acties, aanbiedingen en het meest recente nieuws.

Prachtige reviews

De gebruikers zijn zeer te spreken over de Mijn Doppio loyalty app. Een greep uit de reviews:

????? ''Heerlijke app''
''Niet alleen een geweldige plek om een goede bak koffie te drinken, ook een heerlijke app die punten scoren heel makkelijk maakt. Ik ben fan.''

????? ''Cherry on top''
''Great app and it's really working. We need more apps like this. Easy, good and always with me in my phone. I am very happy with Doppio cafe, coffee, food and everything there. App is just cherry on top. Go go Doppio.

????? ''Eindelijk digitaal!''
''Eindelijk kan ik mijn kartonnen spaarkaart thuislaten. Dat scheelt weer ruimte in mijn portemonnee. Handig!!''

????? ''Sparen en andere Doppio's vinden''
''Sparen voor meer dan een koffie is top en heel handig om een Doppio te vinden in een nieuwe stad!''

Ook sparen voor de lekkerste koffie? Download de app dan nu in de App Store of Google Play Store en geniet van een gratis kop koffie.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.