Nu live: de Famiflora loyalty app

30.11.2018

Nu live: de Famiflora loyalty app

De loyalty app voor onze Belgische opdrachtgever Famiflora staat live! De app is nu te downloaden op Android en iOS.

Famiflora

Famiflora is het grootste tuin- en decoratiecentrum van België. Naast vele bloemen en planten, staat Famiflora ook bekend om de mooiste seizoensdecoratie en alle ingrediënten die nodig zijn voor een gezellig dagje shoppen.

De loyalty app

Het grootste tuin-en decoratiecentrum van België was klaar voor een volgende stap en wilde graag stappen zetten om de klantloyaliteit verder te vergroten. Met deze onderliggende doelstelling hebben we de Famiflora loyalty app ontwikkeld.

Gebruikers kunnen hun klantenkaart aan de applicatie koppelen of een nieuwe digitale kaart registreren. Bij iedere aankoop die gedaan wordt sparen de klanten punten. Zowel de fysieke als de digitale klantenkaart zijn aan de applicatie gekoppeld, waardoor de gespaarde punten automatisch worden geregistreerd. De app houdt vervolgens bij hoeveel punten er gespaard zijn en gebruikers kunnen deze punten inleveren voor leuke beloningen! Denk aan beloningen zoals een gratis bonsai boom, een hobby set of 10% korting op planten. Daarbij presenteert de applicatie aantrekkelijke promoties op de homepage en heeft de gebruiker toegang tot een overzicht van nog veel meer van zulke aanbiedingen. Wanneer gebruikers meer informatie willen over een product uit de winkel, kunnen zij met behulp van de mobiele camera de barcode scannen. Al deze functies zorgen voor een optimale klantervaring tijdens het winkelen bij Famiflora.

Wil jij ook sparen voor leuke beloningen of ben je gewoon benieuwd naar de app? Download de app dan snel op Android of iOS.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.