Nu live: de KVK Import Game

18.09.2018

Nu live: de KVK Import Game

De KVK Import Game helpt entrepreneurs en starters spelenderwijs meer kennis te vergaren over het importeren van goederen. De KVK Import Game is vorige week live gegaan en heeft nu al de #1 trending positie in de zakelijke app categorie van de Google Play Store weten te bemachtigen.

Spelenderwijs leren over importeren

De KVK Import Game is een e-learning app die in opdracht van de Kamer van Koophandel is ontwikkeld. Het doel van de applicatie is om door middel van 'importmissies' de gebruikers te informeren over het importeren van goederen. Zo leert de gebruiker over invoeren, de benodigde documenten, goederencodes, producteisen en invoerrechten. De importmissies in de KVK Import Game bestaan uit audio-, video of tekstelementen en worden afgesloten met een quiz. De quiz geeft de gebruiker inzicht of hij de informatie goed heeft begrepen. Per continent en land zijn er verschillende importmissies beschikbaar. De oplossing is volledig beheersbaar, dit maakt dat de KVK volledig zelfstandig alle content van de app oplossing kan uploaden en bijstellen. 

Gamification elementen

De KVK Import Game bevat ook gamification elementen. Wanneer de gebruiker importmissies succesvol afrond, ontvangt de gebruiker punten. In de nationale ranglijst ziet de gebruiker terug hoe hij scoort ten opzicht van andere gebruikers. Bovendien kunnen gebruikers behaalde scores en importmissies delen met vrienden. Hierdoor wordt de gebruiker gestimuleerd om meer importmissies te voltooien en de beste te worden.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.