Prettige dagen gewenst en een terugblik op 2015

21.12.2015

Prettige dagen gewenst en een terugblik op 2015

2015 loopt ten einde, 2016 is in aantocht. In 2015 heeft DTT een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt op vele fronten. Een mooi moment om de balans op te maken.

Capaciteit

Het aantal beschikbare werkplekken is in 2015 ruim verdubbeld van ongeveer 14 werkplekken in januari naar 32 werkplekken in december. Er zijn nu ruim 40 mensen met een contract aan DTT verbonden, onderverdeeld in; full time contracten, part time contracten, stage contracten en 2 nul-uren contracten. Met trots kunnen we vermelden dat er dit jaar wederom een groot aantal stagiaires is doorgestroomd naar de positie van contractmedewerker.

Kwaliteit

De groei in capaciteit is gepaard gegaan met een groei in kwaliteit. We hebben onze werkprocessen op een hoger niveau gebracht, in 2016 zullen we deze lijn verder doorzetten. Ook weten gebruikers de apps van DTT steeds beter te waarderen. Veel van de apps van DTT scoren ruim boven de 4 sterren in iTunes en Google Play, een resultaat om trots op te zijn. Onze nieuwe website moet blijk geven van deze stijging in kwaliteit.

Opdrachtgevers

Naast een serieuze groei van het aantal opdrachten van nieuwe opdrachtgevers, hebben we ook nog nooit eerder zo'n groot aantal herhaalbestellingen mogen ontvangen van onze bestaande opdrachtgevers. Wederom een resultaat om trots op te zijn. De berichten van opdrachtgevers op onze referentiepagina onderschrijven deze ontwikkeling.

Prettige feestdagen gewenst

Namens het hele team van DTT wensen we iedereen prettige feestdagen. DTT sluit tussen Kerst en Oud & Nieuw haar deuren, zodat we ons weer kunnen opladen voor een minstens net zo stormachtig 2016.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.