Referentie Bouwend Nederland

02.08.2018

Referentie Bouwend Nederland

DTT ontwikkelde in samenwerking met stichting Build@School de Bouwend Nederland e-learning tool. De tool wordt door onze opdrachtgever naar grote tevredenheid ingezet om middelbare scholieren enthousiast te maken voor (bouw)techniek.

"De medewerkers van DTT stonden altijd klaar om vragen en suggesties die wij hadden te verwerken"

De stichting Build@School is onderdeel van Bouwend Nederland en zet zich met de Build@School game in om middelbare scholieren enthousiast te maken voor (bouw)techniek. Een prachtig initiatief waar DTT graag haar (bouw)steentje aan bijdraagt.

In samenwerking met Build@School ontwikkelde DTT de Bouwend Nederland e-learning tool. Build@School gebruikt de tool sinds een jaar en is erg tevreden met het resultaat. Ad van Luijt, voorzitter van stichting Build@School aan het woord:


Vanaf 2015 spelen wij op scholen een bouwspel om leerlingen te stimuleren om te kiezen voor bouwtechniek. Dit spel waarbij een Lego-huisje gebouwd moet worden, werd begeleid door enkele spelleiders. Omdat het een probleem gaf om iedere keer de nodige spelleiders bij elkaar te krijgen, werd besloten het spel om te bouwen naar een digitale bouwgame.

Zo kwam ik in contact met DTT in Amsterdam. Na kennis gemaakt te hebben met Jeffrey en zijn organisatie werd besloten DTT de game te laten bouwen.


Dit is naar grote tevredenheid van onze Stichting "Build@School" gedaan. De medewerkers van DTT stonden altijd klaar om vragen en suggesties die wij hadden te verwerken. De game wordt nu een jaar gespeeld en de bedoeling is dat we het spel verder uitbreiden. Uiteraard graag weer met medewerking van DTT.


Deze mooie woorden van onze opdrachtgever tonen aan waar wij voor staan: opleveringen van hoge kwaliteit en het opbouwen van lange termijn relaties.

Nieuwsgierig naar de toepassing van de Build@School e-learning tool in de praktijk? Ad van Luijt verteld je hier meer over in deze blog. Benieuwd naar referenties van voorgaande opdrachtgevers? Bekijk onze referentie pagina.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.