Referentie Greenpeace Nederland

12.07.2018

Referentie Greenpeace Nederland

Voor de campagne ‘Bescherm de Zuidpoolzee’ ontwikkelde DTT de 'Koning pinguïn app'. Het team van DTT heeft zich volledig ingezet om tot een succesvolle oplevering te komen. Greenpeace Nederland is enorm blij met het resultaat, missie geslaagd!

"Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen."

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zee reservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking."

Meer referenties lezen? Dat kan via onze referentie pagina.
Meer informatie over Koning Pinguïn? Bekijk de project pagina

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.