Referentie Multibel

30.09.2020

Referentie Multibel

In opdracht van Multibel heeft DTT het design van de Multibel website en app in een nieuw jasje gestoken. Met trots presenteren wij deze referentie als gevolg van een fijne samenwerking.

''Wij zijn erg tevreden met het resultaat en dit smaakt zeker naar meer.''

Met plezier heeft DTT gewerkt aan het design van de Multibel website en app. Multibel is een SaaS dienst (Software as a Service): een alarmeringsoplossing waardoor bedrijven sneller kunnen reageren op kritische gebeurtenissen, mensen sneller in veiligheid worden gebracht en de continuïteit wordt gewaarborgd. Wij delen graag de positieve ervaring van Maurits Knopjes, mededirecteur van Multibel:

''Het DTT design-team heeft ons super geholpen de website op te frissen, meer conversies te halen en technisch te verbeteren. Idem bij onze MultiBel app. De uitdaging was de combinatie van een modern design met verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en dit smaakt zeker naar meer. De omgang met het team was fijn, van de grote baas tot de individuele designers, allemaal vaklui. TOT SNEL.''


Benieuwd naar de referenties van andere tevreden opdrachtgevers? Bekijk dan onze referentiepagina.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.