Kick-start je carrière met een traineeship bij DTT

14.07.2020

Kick-start je carrière met een traineeship bij DTT

Wil je aan het werk, maar daarnaast blijven leren én aan je persoonlijke ontwikkeling werken? Dan zit je goed bij DTT. Een traineeship bij DTT is een mooie uitdaging. Je krijgt snel veel verantwoordelijkheid en zal meedraaien als volwaardig lid van een team.

Learning by doing

Of je nou net van de schoolbanken komt of toe bent aan een carrièreswitch, met een traineeship bij DTT zul je je skills en vaardigheden tot een hoger niveau brengen. Bij aanvang van het traineeship zullen wij samen een plan opstellen, hierin wordt uitgestippeld waar jij naartoe wilt groeien en hoe wij dat samen gaan bereiken. Door middel van maandelijkse evaluaties en opvolgingen met een persoonlijke mentor stellen we zeker dat je op het juiste pad zit. 

Bij DTT ben je omringd door specialisten, een omgeving waar je veel van je collega’s zult leren, niet enkel vakinhoudelijk maar óók op het gebied van soft skills. Het zijn namelijk de ‘zachte’ vaardigheden zoals samenwerken en communicatie die het verschil maken op de werkvloer. 

Bij DTT geloven we in learning-by-doing, door uitdagingen aan te gaan zal je in staat zijn het snelste te leren en je productiviteit te verhogen. Een traineeship is een traject van minimaal 6 maanden waarbij je wordt klaargestoomd voor een mooie positie binnen DTT.

Soorten traineeships

DTT biedt verschillende soorten traineeships aan. Klik op een van de onderstaande links om meer te leren:

Ben je benieuwd naar hoe eerdere trainees hun traineeship bij DTT hebben ervaren? Klik dan op deze link: stagiaires en trainees over DTT

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.