Welkom EFDN

26.02.2019

Welkom EFDN

Met trots verwelkomen we onze nieuwe opdrachtgever, EFDN (European Football for Development Network)! EFDN verbindt professionele voetbalclubs in Europa.

Gezondste voetbalclub van Europa

DTT zal samen met het EFDN een mobiele app ontwikkelen welke een actieve en gezonde leefstijl van de voetbalfans promoot. Voetbalfans kunnen dankzij een ingebouwde stappenteller punten verdienen voor hun favoriete club. Clubs gaan zo (inter)nationaal de strijd met elkaar aan voor de titel 'gezondste voetbalclub van Europa'.   

Om het community- gevoel van de gebruikers verder te versterken, bouwen we een chatfunctie in zodat de fans hier hun liefde kunnen delen voor hun favoriete voetbalclub.

EFDN missie en visie

EFDN promoot de verbindende kracht van voetbal en gebruikt het als instrument voor sociale ontwikkeling. Daarnaast draagt EFDN bij aan een socialere samenleving doormiddel van internationale, nationale en lokale community- programma's voor kansarme jongeren en volwassenen in Europa. Het doel van het netwerk is het creëren van een gedeeld platform om clubs in staat te stellen informatie, methodes, programma's en activiteiten op MVO- gebied efficiënter en effectiever uit te wisselen. De clubs leggen hun onderlinge rivaliteit terzijde om kennis uit te wisselen en samen te werken aan programma's gericht op lokale jeugd die voor problemen en uitdagingen staan. Verder ondersteunt EFDN maatschappelijk betrokken voetbalclubs en probeert het de kwaliteit van nieuwe en bestaande community- programma's te verbeteren.

Lees hier meer over het EFDN. DTT is EFDN Programme Partner van Active Fans. 

 

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.