Android Development stage

Android Development stage

Dylan Barteling

"Doordat ik 5 maanden stage heb gelopen bij DTT heb ik mij ontwikkeld tot volwaardig Android developer. Bij DTT heb ik de kans gekregen om aan diverse projecten voor echte opdrachtgevers te werken. Ik heb tijdens deze periode aan meerdere apps gewerkt, welke nu ook in de Google Play Store te vinden zijn.

Bij DTT wordt je niet als stagiair behandelt, maar als werknemer. Het is mogelijk om als stagiair project lead te zijn, waarbij je de verantwoordelijkheid krijgt om het ontwikkelen van een app in goede banen te leiden. Zelf heb ik deze kans ook gekregen en het is heel fijn als een bedrijf dat aanbiedt. Hierdoor groei je ook in andere competenties zoals verantwoordelijkheid en leiderschap.

DTT is een jong bedrijf, elke vrijdagmiddag is er een borrel waar je de mogelijkheid hebt om met je collega's contact te leggen buiten werk om. Daarnaast worden er regelmatig bedrijfsuitjes georganiseerd, door deze activiteiten buiten werk om maakt het dat er bij DTT een hele fijn sfeer hangt. Na mijn stage ben ik bij DTT blijven werken. Het is erg fijn dat ik nu de perfecte bijbaan heb, wat ik goed kan combineren met mijn studie!"

Meer over een stage bij DTT:

DTT blog: How tacos helped DTT Doing Things Together
Meer weten over stage lopen bij DTT? Lees dan onze blog: Doing Things Together

Bekijk onze openstaande vacatures.

Petra Pille

Meer weten?

Neem dan gerust contact op via e-mail. Wij staan je graag te woord.

Petra Forknell Penel

apply@d-tt.nl

Andere stagiaires over DTT

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op.


Of laat je telefoonnummer achter en dan contacteren wij jou.

Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.

Bedankt

We hebben je verzoek ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

client-number-joost icon-close