Informatie Management stage

Informatie Management stage

Rogier Krijnen

"Tijdens mijn stage bij DTT heb ik ontzettend leuke en uitdagende tijd gehad. Ik heb ontdekt dat DTT een uniek bedrijf is.

Uniek op het gebied van de collegiale werksfeer. Iedereen is altijd bereid om je te helpen, je collega’s zitten dichtbij en je kan iedereen aanspreken. Elke vrijdagmiddag zijn er gezellige borrels en wordt er gezorgd voor een lekker drankje en wat te eten. Er zijn ontzettend leuke events eens in de zoveel tijd waar je je collega’s, het bedrijf en Amsterdam goed leert kennen. Daarnaast zeker niet het minst belangrijke, de sfeer is altijd gemoedelijk en informeel.

Uniek op het gebied van werklocatie. Bij DTT zit je in een prachtig gebouw midden in het centrum van Amsterdam, je bent zo bij het Centraal Station. Erg gemakkelijk wanneer je dagelijks met de trein moet.

Uniek op het gebied van uitdagend werk. Problemen lossen we vandaag op zodat we het morgen en daarna altijd goed kunnen doen. Jij bent de specialist en zo wordt je ook behandelt. Kan er iets beter? Onderneem actie en zorg voor verbetering binnen het bedrijf, initiatief wordt beloond en ze staan altijd open voor jouw mening. Regelmatig kijken ze als bedrijf om zich heen om te kijken hoe de concurrentie het doet en hoe DTT het beter kan doen.

Uniek op het gebied van opdrachtgevers. In mijn tijd bij DTT heb ik samengewerkt met veel verschillende opdrachtgevers. Opdrachtgevers waar ik al vaak van had gehoord had ik opeens regelmatig contact mee en bedrijven die ik nog niet kende bleken hele leuke partijen te zijn om mee in contact te staan.

Ik heb gedurende mijn stage bij DTT een erg leuke tijd gehad. DTT is een mooie plek waar talent ontwikkeld wordt en met talent ontwikkeld wordt!"

Meer over een stage bij DTT:

DTT blog: How tacos helped DTT Doing Things Together
Meer weten over stage lopen bij DTT? Lees dan onze blog: Doing Things Together

Bekijk onze openstaande vacatures.

Petra Pille

Meer weten?

Neem dan gerust contact op via e-mail. Wij staan je graag te woord.

Petra Forknell Penel

apply@d-tt.nl

Andere stagiaires over DTT

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op.


Of laat je telefoonnummer achter en dan contacteren wij jou.

Telefoonnummer mag alleen cijfers bevatten.

Bedankt

We hebben je verzoek ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

client-number-joost icon-close