time
ma t/m vr, 9:00 - 18:00
flag-nl
NL dropdown-red
flag-nl Nederlands
email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN

Rogier KrijnenInformatie Management stage

Rogier Krijnen
Informatie Management stage netherlands
quote

"Tijdens mijn stage bij DTT heb ik ontzettend leuke en uitdagende tijd gehad. Ik heb ontdekt dat DTT een uniek bedrijf is.

Uniek op het gebied van de collegiale werksfeer. Iedereen is altijd bereid om je te helpen, je collega’s zitten dichtbij en je kan iedereen aanspreken. Elke vrijdagmiddag zijn er gezellige borrels en wordt er gezorgd voor een lekker drankje en wat te eten. Er zijn ontzettend leuke events eens in de zoveel tijd waar je je collega’s, het bedrijf en Amsterdam goed leert kennen. Daarnaast zeker niet het minst belangrijke, de sfeer is altijd gemoedelijk en informeel.

Uniek op het gebied van werklocatie. Bij DTT zit je in een prachtig gebouw midden in het centrum van Amsterdam, je bent zo bij het Centraal Station. Erg gemakkelijk wanneer je dagelijks met de trein moet.

Uniek op het gebied van uitdagend werk. Problemen lossen we vandaag op zodat we het morgen en daarna altijd goed kunnen doen. Jij bent de specialist en zo wordt je ook behandelt. Kan er iets beter? Onderneem actie en zorg voor verbetering binnen het bedrijf, initiatief wordt beloond en ze staan altijd open voor jouw mening. Regelmatig kijken ze als bedrijf om zich heen om te kijken hoe de concurrentie het doet en hoe DTT het beter kan doen.

Uniek op het gebied van opdrachtgevers. In mijn tijd bij DTT heb ik samengewerkt met veel verschillende opdrachtgevers. Opdrachtgevers waar ik al vaak van had gehoord had ik opeens regelmatig contact mee en bedrijven die ik nog niet kende bleken hele leuke partijen te zijn om mee in contact te staan.

Ik heb gedurende mijn stage bij DTT een erg leuke tijd gehad. DTT is een mooie plek waar talent ontwikkeld wordt en met talent ontwikkeld wordt!"

Stage en traineeship mogelijkheden

Volg ons

om op de hoogte te blijven van onze laatste vacatures.

Meer over een stage bij DTT

Petra Pille

Meer weten over werken bij DTT?

Lieke praat graag met je verder

Stel een vraag

Stel een
vraag

arrow-white
icon-close

Stel een vraag

Heb je vragen over werken bij DTT? We zijn er om je te helpen. Vul dan het formulier in. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je vraag ontvangen en proberen deze binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast