Unity app bureau

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom DTT als jouw Unity app bureau

Zoek je een app of game waarmee je de gebruiker een unieke ervaring kunt bieden? Dankzij onze bekwaamheid in Unity kunnen wij dat leveren. In Unity maken we onder meer VR apps waarmee je de eindgebruiker kunt onderdompelen in een virtuele wereld. Het mooie aan het ontwikkelen van apps in Unity is dat deze geëxporteerd kunnen worden naar verschillende platformen, zoals, iOS, Android, Nintendo en de PC. Unity is gebaseerd op de vaak toegepaste programmeertaal C# . Wij zijn een bedrijf dat C# tot in de puntjes beheerst en daarnaast resultaat georiënteerd, energiek, en klantgericht is.

Unity maakt met 2D en 3D design een naadloze integratie over verschillende platforms. Bij DTT hebben we een passie voor Unity en zetten we graag onze kennis in om apps te ontwikkelen die de beste gebruikerservaring leveren en een aantrekkelijk design hebben. Met een gedreven team van ontwikkelaars, designers en testers kunnen wij voor jouw bedrijf een dergelijke app garanderen. En dankzij onze gedegen marketingachtergrond weten we hoe we jouw app het best kunnen positioneren. Wij maken optimaal gebruik van de mogelijkheden die Unity biedt.

- Ideaal voor het renderen van complexe 3D scenes.

- Perfect voor het renderen van 2D scenes.

- Uitermate geschikt voor cross-platform ontwikkeling.

- Zeer betrokken Community (wat staat voor een grote knowledge base).

- Fantastische Asset Store met waardevolle plugins om de ontwikkeltijd aanzienlijk te versnellen.

Als je op zoek bent naar een app die je onderscheidt van alle andere maar tegelijkertijd duidelijk jouw publiek aanspreekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze beste projecten met Unity hebben reeds veel erkenning gekregen van onze klanten.

Na het succes van OSR Star Finder 1.0 (meer dan een miljoen downloads wereldwijd) hebben we een 2.0 versie gemaakt die zwaar leunt op Unity vanwege de geweldige grafische potentie, AR, 3D effecten en alle andere belangrijke visuele aspecten. De app maakt het mogelijk voor gebruikers om de nachthemel, sterrenstelsels en sterrenbeelden te verkennen.

In opdracht van Randstad heeft DTT een “Randstad Office Configurator” ontwikkelt. Met deze app kunnen vestigingsmanagers op eenvoudige en visuele wijze een replica van het kantoor in de browser opzetten. Ook deze app benut de grafische potentie van Unity optimaal.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Unity app bureau in Amsterdam

Ongetwijfeld zijn er veel Unity app bureaus, maar wij zijn anders. Wij zien onze klanten niet als omzet, maar als een kans om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe ervaringen op te doen en nieuwe vaardigheden aan te leren. Met onze unieke benadering van ontwikkelen creëren wij onderscheidende apps en games. Wij leveren snel en zijn constant in contact met onze klanten. Wij zijn het go-to Unity app bureau in Amsterdam.

Het maakt niet uit in welke branche je zit, een Unity app levert grote voordelen. Apps of games met een unieke vormgeving en fantastische graphics worden ontwikkeld in Unity. Bezoek ons kantoor in Amsterdam en dan laten wij zien hoe je de doelgroep met een app of game kunt bereiken en ze een onvergetelijke ervaring kunt geven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een lucratieve samenwerking.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.