Unity app developer

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT als Unity app developer

 

Inmiddels zijn er tal van games aan de hand van Unity op de markt gekomen. Daar doet DTT nog een schepje bovenop! Door de games tot in de puntjes uit te werken, creëren wij een gebruiksvriendelijke en prettige gebruikerservaring. Wij developen game apps voor heel veel verschillende platforms.

Als Unity app developer realiseert DTT geavanceerde functionaliteiten, zodat de eindoplevering uiteindelijk een uitgebreide (game) app wordt. Dat klink bijna te mooi om waar te zijn, toch lukt het DTT dit waar te maken! Door jarenlange ervaring met het developen van apps en games weten wij hoe wij deze functionaliteiten van de (game) app kunnen toepassen. Dat is nog niet alles! Door te onderzoeken weten wij precies hoe we de gebruikers kunnen bereiken. Een game moet er niet alleen mooi uitzien, het moet uitgebreid en volledig zijn zonder dat de gebruiker de game app als ingewikkeld ervaart. Dat vergt ervaring, kennis en creativiteit. Begrippen die bij DTT veelvoorkomend zijn. 

Kun je je de enorme Pokémon Go rage nog herinneren? Dat is een goed voorbeeld van een Unity game die doorgebroken is over de hele wereld. Wij laten ons graag inspireren door grote apps en games en komen met nieuwe ideeën. Ook bestaande ideeën kunnen worden aangepast en uitgroeien tot een heel nieuw concept. Zo blijft de steeds veelzijdigere app wereld zich voortzetten en gaan wij constant met de laatste trends en ontwikkelingen mee.  

DTT heeft al sinds 2010 ervaring met het developen van 2D en 3D game apps. Alvast een voorproefje? Bekijk dan op onze app pagina! Wij hebben veel ervaringen opgedaan door bijvoorbeeld de overschakeling naar mobiele games. Daar speelt Unity een kenmerkende rol in. Het gebruiksgemak van Unity is voor ons een manier om sneller tot resultaat te komen, daar gaat natuurlijk niets van de kwaliteit vanaf. Je ontvangt de game apps namelijk van de gegarandeerde hoge kwaliteit die DTT je biedt.

Nieuwschierig naar onze Unity apps? Enkele voorbeelden zijn onze Thuis bij Muis voorleesapp en OSR Star Finder.

DTT weet hoe een spel gespeeld word. Om er precies achter te komen hoe een game app het meest gebruikt zal worden voeren wij verschillende onderzoeken uit. Zo kunnen wij er tot in de puntjes achter komen waar de behoeften en interesses liggen om een game app bekend te maken, maar ook hoe het uiteindelijk gebruikt gaat worden. Het is belangrijk dat we weten hoe we onze doelgroep vaststellen en daarop inspelen. Daar is DTT als Unity app developer iedere dag mee bezig en dat merk je!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: Unity app developer Amsterdam

 

Je hebt een app idee, dat is mooi! Dan wordt het tijd om kennis te komen maken met DTT. Dankzij de kennis en ervaringen die wij door de jaren heen opgedaan hebben kunnen wij je advies geven en informeren naar de mogelijkheden. Samen kunnen wij tot een ijzersterk concept komen waaruit we verder kunnen werken. Het resultaat, dat is immers wat telt! De onderzoeken die wij doen zorgen er mede voor dat wij passend advies kunnen geven en of wij denken dat je app idee kans van slagen heeft. Hier zijn wij heel eerlijk in, wanneer het niet zeker is of een project succesvol afgerond zal worden nemen wij de opdracht niet aan. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Eerlijkheid en transparantie, daar staan wij voor. 

De ontmoeting zal plaatsvinden in ons ruime kantoor, gelegen in het hartje van de bruisende stad Amsterdam. Kom gerust langs bij Unity app developer DTT om je app idee te bespreken onder het genot van een heerlijke kop koffie. Een afspraak maken is gewenst, zo kunnen wij alle tijd voor je nemen. Dit kan telefonisch of per mail of kijk op de contactpagina.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.