Unity app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Unity app laten ontwikkelen bij DTT 

Een goede (game) app werkt goed, vlot en is voorzien van mooie designs. Jouw app idee moet uiteraard aan al deze punten voldoen. Een betrouwbare en ervaren app ontwikkelaar die deze punten nastreeft, is DTT.

Unity (game) apps; wat zijn dat?

Er zijn inmiddels zoveel verschillende mogelijkheden voor (game) apps, het is dan ook niet vreemd dat sommige termen onbekend voor je zijn. Wij leggen het graag voor je uit. Dan weet je precies wat je kunt verwachten van jouw app idee, wanneer deze met behulp van Unity ontwikkeld zal worden.

Unity is een cross-platform game engine. Dat is al een hele mond vol, maar buiten dat het met veel woorden omschreven kan worden, is het ook nog eens ontzettend veelzijdig in gebruik. Met Unity is het namelijk mogelijk om games (apps) te ontwikkelen, voor heel veel verschillende platforms. Hierdoor hoef je dus niet voor ieder platform een aparte, native app te maken. Je kunt er dus met andere woorden hybride apps mee ontwikkelen.

Een groot voorbeeld van een game app, ontwikkeld met Unity, is Pokémon Go. Deze game was razend populair en werd over de hele wereld gebruikt. De (social) mediakanalen stonden er vol mee en het werd een serieuze hype. Met jouw app idee streven wij natuurlijk naar minstens zo’n toffe rage en wij zijn dan ook reuze benieuwd naar wat wij voor jou mogen realiseren. Door uitgebreide onderzoeken weten wij hoe wij kunnen inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Dit is essentieel wanneer je je in de wereld van de app industrie wilt wanen. 

Sinds 2010 heeft DTT al ervaring met het ontwikkelen van 2D en 3D (game) apps. Neem vooral ook een kijkje bij ons portfolio, daar vind je alle (game) apps die wij tot op heden ontwikkeld hebben. Wie weet vind je er inspiratie voor je toekomstige app of kom je juist met een heel nieuw idee. Een voorbeeld van een app die wij onlangs met Unity hebben ontwikkeld is Thuis bij Muis.

Tijdens ons kennismakingsgesprek sparren wij samen over je app idee, de uitwerking en de fase erna. Wij vinden het erg belangrijk dat je overal van op de hoogte bent en geven je daarom passend advies. Transparantie en eerlijkheid staat voor DTT-centraal, hierdoor weten we beiden waar we aan toe zijn.

 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: Unity app ontwikkelaar in Amsterdam

 

Wij zijn razend nieuwsgierig naar jouw app idee en nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kun je gelijk een kijkje nemen in ons mooie ruime kantoor en krijg je een impressie van hoe een app bij ons tot resultaat komt. Het resultaat is immers wat telt! Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Dit kan telefonisch; 020 331 5848 of via onze contactpagina.

DTT weet hoe een spel gespeeld word. Doe hier je voordeel mee! Bij ons kun je met een gerust hart je Unity app laten maken.   

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.