App voor start up maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App ontwikkelen voor jouw start up bij DTT

 

Een start up groeit niet vanzelf, het is belangrijk om op te vallen tussen alle concurrenten. Opvallen kan bijvoorbeeld door een origineel concept aan te bieden of op een snelle manier kwaliteit te kunnen leveren. Maar wat misschien wel het belangrijkste aspect is, is de manier waarop jij communiceert met jouw klanten. Het is voor start ups namelijk vaak een lastige opgave om de juiste boodschap over te brengen naar de juiste doelgroep. Een app maakt het mogelijk om deze communicatie soepel te laten verlopen zowel naar de klant als naar je medewerkers. Door een paar drukken op je smartphone maak je het mogelijk om verschillende soorten informatie over te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld laten zien waar jouw start up voor staat en welke producten/diensten het levert. Op deze manier krijgt de klant een fijne eerste indruk van jouw innovatieve start up. De ontwikkeling van een app bij DTT kan verschillende voordelen opleveren. Dit zijn daar enkele voorbeelden van:

DTT als partner

Wanneer jij kiest voor DTT als partner dan kies je voor kwaliteit, goede service en directe communicatie. Kies je voor een samenwerking met DTT dan kun je ten eerste rekenen op een app van goede kwaliteit die enorm veel uitkomsten biedt voor jouw start up. DTT biedt meer aan dan een app alleen. Zo denken wij gedurende het hele ontwikkelingsproces met jouw mee en adviseren wij waar nodig. Wij bij DTT houden de laatste trends en ontwikkelingen in de app branche nauwkeurig bij waardoor wij jou kunnen voorzien van de laatste insights. Op deze manier kunnen wij een app ontwikkelen die bij de tijd is en zal blijven. Het DTT team gaat al enige jaren mee en heeft al meerdere klanten voorzien van een goed product. Dit heeft er tevens voor gezorgd dat het team enorm veel ervaring op heeft kunnen doen waardoor veel aspecten snel herkent kunnen worden en er snel en efficiënt te werk gegaan kan worden. DTT is een fullservice partner wat wil zeggen dat er uitsluitend volledige producten aangeleverd worden. Jouw product kan daarom na ontwikkeling direct in gebruik worden genomen.

Voordelen gebruik app

Ooit was bellen de belangrijkste eigenschap van een mobiele telefoon, maar dat is nu veranderd. Smartphone-gebruikers maken meer en meer gebruik van applicaties op hun smartphone. Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen dan ook een smartphone die voorzien kan worden van een aantal apps naar keuze. Ontwikkeling van een app voor een start up is dan ook een ideale uitkomst. Een app kan in korte tijd zorgen voor een grote stijging van de naamsbekendheid. En laat naamsbekendheid genereren nou van groot belang zijn voor een start up. Ook laat jouw bedrijf zien dat het innovatief bezig is en bij de tijd wilt blijven. Overkomen als een innovatief bedrijf is veel klanten een belangrijk punt. Met een app kun je bijvoorbeeld je huidige en potentiële klanten door middel van updates continu op de hoogte houden van de ontwikkelingen die jouw start up door maakt. Een app kan ingezet voor verschillende doeleinden. Zo kan er een app worden ontwikkeld die de interne processen vergemakkelijkt en gebruikt wordt door jouw werknemers maar ook een app die gebruikt kan worden door de klant om processen als het doen van een aankoop gemakkelijker kan maken.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten ontwikkelen door DTT

 

Je bent nu op de hoogte van de voordelen die een app kan bieden voor jouw start up. Met de investering in een app kan er gegroeid worden en wordt jouw bedrijf gezien als innovatief bedrijf. DTT is dé aangewezen partner voor de ontwikkeling van een app voor een start up. Met een jong team kijken wij naar de kansen van jouw bedrijf en komen wij met nuttige aanvullingen betreffende jouw concept. Vraag een inventarisatie gesprek aan en neem samen met ons, onder het genot van een kop koffie, door wat de mogelijkheden zijn voor een app voor jouw start up. Wij ontwikkelen apps native voor iOS, Android en HTML5 wat het mogelijk maakt om ook voor jouw doelgroep een goed werkende app te maken. Neem vandaag nog contact op en kom langs op ons sfeervolle kantoor in hartje Amsterdam. Een app van DTT, daar maak je elke start up gelukkig mee!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.