Apps en games ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Apps en games ontwikkeling bij DTT

 

De app ontwikkeling met DTT begint altijd met een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin wij graag uw app idee bespreken. DTT dient graag als uw sparringpartner, omdat wij proactief meedenken en samen met u kritisch zullen zijn waar nodig voor een optimale kwaliteitgarantie. Tevens staan we u bij in het opzetten van een marketingplan voor de game/app.

Op basis van dit gesprek worden de mogelijkheden bekeken en wordt er een concept opgesteld. We creëren een 'workflow': een ruwe schets van alle schermen en functies van de app, voorafgaand aan het ontwerpen van de definitieve designs. Zo komen we samen tot een sterk concept dat kans van slagen heeft. Een belangrijk stap binnen de ontwikkeling van een app-concept is een onderbouwd onderzoek naar de huidige markt. Daardoor verkrijgen we inzicht in de kansen, bedreigingen en mogelijkheden voor uw app.  

Wanneer de designs goedgekeurd zijn door beide partijen, start het development proces. Hierin bewaken onze projectmanagers alle processen en stappen om de hoogste kwaliteit te garanderen. 

Omdat de feedback van u als opdrachtgever zeer belangrijk is, zal ons ervaren team van user-interface designers veelvuldig in contact met u zijn. Tijdens het ontwikkelingsproces wordt u regelmatig op de hoogte gehouden, zodat er een app wordt gecreëerd waar beide partijen trots op zijn. Ons team is altijd beschikbaar en wij begeleiden u in het hele proces: vanaf het concept, naar het design, ontwikkeling, promotie, en ten slotte de after-care. 

Ervaren game ontwikkelaar  

Heeft u interesse in het laten ontwikkelen van een game voor web, tablet of smartphone? In de appwereld speelt de game industrie een grote rol.

De DTT-ontwikkelaars zullen voor uw game een goed advies formuleren. DTT heeft al meerdere game app ideeën vertaald naar succesvolle game apps. Zo hebben we de volgende apps ontwikkeld:

  • PokerConnect app: de eerste poker app waarbij er cross-platform gespeeld kan worden tussen verschillende apparaten.
  • Hoes geocaching game: Geoquest applicatie waar de gebruikers tot een speurtocht in de stad verleid worden. Bij elke quest kan de gebruiker punten verdienen.
  • Krasloten December kalender game: een jump ‘n run HTML5 game, deze is speelbaar in zowel mobiele browsers (van Android, iOS en Windows Phone) als desktopbrowsers. 

Business games ontwikkelen

Management en business games krijgen een steeds grotere rol binnen het bedrijfsleven en vele bekende namen hebben een app versie van hun game uitgebracht.

Bijvoorbeeld: We hebben met Porsche een e-learning game gerealiseerd die verkopers van Porsche op een grappige en leerzame wijze informatie geeft.

Verder kan een game app uw doelgroep actiever aantrekken tot uw product of merk, of hen direct benaderen en aanspreken. Ook kan een game app goed verleiden om over te gaat tot actie. Als uw doelgroep zich aangetrokken voelt tot de actieve benadering, zullen zij sneller geneigd zijn een business relatie te creëren.

Kijk eens naar ons ING-game app: een leuke game app voor de ING Marketingdag.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: uw apps en games ontwikkelaar in Amsterdam

 

Als u op zoek bent naar een apps en games ontwikkelaar in Amsterdam die gemotiveerd is om uw game en app idee op een innovatieve en professionele manier te ontwikkelen, dan ben u bij DTT aan het juiste adres. Ons kantoor ligt vlak achter de Dam in Amsterdam. Wij nodigen u graag uit om uw wensen, app en game idee te bespreken. Overtuigd? Neem dan contact met ons op via telefoon of per mail. Met onze ervaring gaan wij samen uw app realiseren. DTT, uw apps en games ontwikkelaar, staat altijd voor u klaar!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.